איך אתם חוגגים ימי הולדת לילדים?

• פותח הנושא hag70
  • פורסם בתאריך
מתה על "זה" ועל סטיפן קינג.

ובאמת ליצן יכול להיות נוראי ומפחיד. (ויכול גם לא. תלוי בליצן עצמו ובכישורים שלו)

Master Stav

New member
רחוק מלהסכים איתך אתה מכליל

ואני אישית נגד הכללות ובגדול אין לי תחרות אם אף אחד ולא מעניין אותי מה עשו אחרים הילדים שלי הם אלו שחשובים ואם הנסיכים מבקשים הפעלה אני בודק באם אני יכוללעשות זאת והיה ולא אביא איש מקצוע ( כן גם להפעיל 40 ילד וילדה זה מקצוע - קוראים לזה הוראה ושחכנו כמה זה קשה כנראה ) את העוגה אני או אישתי מכינים ותתפלא ...עם בצק סוכר כמעטפת שנעלמת מייד עם ההתחלה הצידה ומילוי שוקולד מדהים שכול הילדים אוהבים .... /שעשינו חפש את המטמון נסיכות פיות ושודדי ים לנסיכה בת ה7 שלי( דאז ) אחרי יום ההולדת שאותו הפעלנו אני וזוגתי קיבלנו שאלות מהורים של ילדים שנהנו ששאלו מי המפעיל ...גם הם רצו ...
בוא נסכים שכן חלק מהמסיבות מנופחות חלק מהמסיבות למרות גודלן ורמת ההשקעה בהפקה שאינה נופלת מרמתן של מסיבות עם מפעיל הינן בעצם ...משפחתיות כלומר המשפחה מתגייסת ו..מעניקה לילד את הטוב ביותר שניתן על פי רצונו . לגבי תרבות צריכה ... אומר זאת הכי גלוי אני קפיטליסט מאלו שמתעסקים בקפיטליזים נאור + פעם אולי אביא זאת לפה למרות שאני לא רואה איך זה קשור לפורום בגדול אני בעד צריכה ובעד תחרות בריאה , לא לשם הSHOW אלא לצורך ההתפתחות בני מתאמן באומנויות לחימה הודבר הראשון שלימדתי אותו כמי שהתאמן שנים רבות והגיע להשגים מכובדים זה לא הניצחון על היריב בתחרות שחשוב זו ההשתתפות שלך והניצחון האישי שלך על עצמך גם אם ליריב הפסדת בנקודות . המשך יום מדהים וסופ"ש שקט לכולנו .

מסכימה מאוד עם החלק הזה -

לא הניצחון על היריב בתחרות שחשוב זו ההשתתפות שלך והניצחון האישי שלך על עצמך גם אם ליריב הפסדת בנקודות אפשר לאמץ אץ המשפט? (עם קרדיט לך כמובן)

Master Stav

New member
הוא לא שלי

הוא של MASTER OYAMA שהיה הסנסי שלי למשך 45 דקות סנסי כי למדתי ממנו ב45 דקות יותר משלמדתי מכול מורה/מדריך שלי באומנויות לחימה בחיי .

משפט מצויין. פותח אפיקי מחשבה.

לא רק במלחמה מול יריב. אלא מול כל דבר שאתה מתמודד מולו.

schlomitsmile

Member
מנהל
אתמול חגגנו ../images/Emo178.gif כמהה נפשו של הפשוש ליומולדת גיבורי-על, בסגנון המקובל אצל רוב ילדי ישראל (לא עשיתי סקר, זה הרושם שלי). אנחנו לא אוהבים את זה, לא מבחינה ערכית, לא מבחינת הכיס שלנו, וגם לא מבחינת האזניים שלנו... בשנה שעברה נאלץ להסתפק ביומולדת משפחתי, וחגיגה צנועה בגן. השנה, החלטנו שתורו לקבל את מבוקשו. קיבל, שמח, אנחנו היום בהתאוששות...

למעלה