סיכום שבועי!

עדיב4

New member
../images/Emo212.gifסיכום שבועי!../images/Emo212.gif

מקווה שזה בסדר שפתחתי
משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סופשבוע נעים לכולם!

בכריתוש

New member
שבת שלום ../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ישנתי אצל חברה עם עוד חברות והיה הכי כיףף בארץ
משהו רע שקרה לך השבוע: אני מצוננת =\ שיר שלא הפסקת לשמוע: רב חובל, בדרך אל האושר התחדשות השבוע: אני בת 15 ושבוע! D: תוכנית השבוע: האי, פיקה וחברים!
סרט השבוע: לא ראיתי כ"כ
ספר השבוע: שוב מארלי ואני- ממולץ! מאכל השבוע: שניזלל יציאת השבוע: אם יצאתי לאינשהו או משהו מצחיק?
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אהמ יומולדת עם המשפחה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אהמ לא יודעת
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "אם את הולכת ברחוב ורואה מישהו בן 15 מה את חושבת? שהוא כבר יכול להיות בג'קוזי בלי השגחה"
אני וחברות שלי.. עזבו ככה זה ב4 בבוקר.. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: אהמ בתקווה שתהיה שביתה לשיון הרבה! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד ביותר!

עדיב4

New member
חח, איך אני מכירה את זה.. השעות הסתומות של...

הבוקר
שבוע טוב בובה

סיכום שבועי- הנה זה בא ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: נרשמתי למכון כושר- בטן שטוחה, הנה אני באה! משהו רע שקרה לך השבוע: מבחן באזרחות- למה ההסתדרות לא שובתים למה?
שיר שלא הפסקת לשמוע: ימים שחורים של קוואמי דה לה פוקס התחדשות השבוע: אמממם... הוצאתי טופס ירוק חדש?
תוכנית השבוע: משמורת
סרט השבוע: עדיין rent- מה לעשות שראיתי אותו גם השבוע
ספר השבוע: עשרה כושים קטנים- אגאתה כריסטי. למי שעדיין לא קרא ספר שלה, אני ממליצה בחום! מאכל השבוע: המבורגר טבעוני של טבע דלי..... ממממממממ
יציאת השבוע:ערב בנות אצל חברה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אמממם... סיום השביתה (לא להרוג אותי בבקשה!) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יולקה פולקה 88, ונקווה שאת ליאור שליין על הדרך
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: נס ציונה!!!!!!
(אין קשר לעיר, אני גרה בתל אביב. זה פשוט נורא נורא הצחיק אותי ואת הבנות בערב בנות שהיה... אין, בשלוש וחצי בבוקר את מסטולה תחת אפילו אם שתית רק מים
) תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לא יודעת, נראה מה יהיה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה שבוע טוב :- ) סופשבוע נעים לכולם!

סיכום שבוע

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי בתוכנית של ליאור שליין מאחורי הקלעים ופגשתי את ליאור
משהו רע שקרה לך השבוע: היומולדת של אחי לא הצליח..
שיר שלא הפסקת לשמוע: "פיקה" זה נורא אי אפשר להספיק לשמוע אותו..
התחדשות השבוע: יש לי חתול חדש הוא נולד אתמול (האחרים לא שרדו את הלידה)
תוכנית השבוע: הלילה עם ליאור שליין/ משמורת קשה להחליט
ספר השבוע:"אם יש גן עדן"
מאכל השבוע:פיצה! ומוות לדיאטה
יציאת השבוע: ליאור שליין עם אחותי (היא הייתה ממש פצצה שם לא?) זה היה הדבר הכי חוויתי שהיה לי
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:התיאטרון יום ראשון וליאור שליין יום שני שלישי
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ליאור שליין ודפי חברה שלי..
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "מרק עוף צמוני"
תמונת השבוע: אין לי..
התוכניות שלי לשבוע הבא: לפגוש את ליאור שליין שוב יואו הוא פשוט אדם ממש מגניב..
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:היה שבוע מעולה שרק ימשך ככה.. סופ"ש מעולה לכולם!

עדיב4

New member
ליאור../images/Emo99.gif

האמתי שעוד לא ראיתי אותו במציאות או משהו אבל הוא ממש סקסי לדעתי
רר
שבוע טוב

אני פגשתי אותו במציאות

(אחותי עשתה שם קטע השבוע..) יואו הוא ממש סקסי.. ויש לו עינים הכי כחולות בארץ!

חחח

לא לא קוראים לה מריה קוראים לה דפנה..(סבתא משתגעת כי בסדרה שלה היא אוכלת שרימפס(ממרציפן שומרת כשרות הילדה) ועכשיו היא משחקת מישהיא שקוראים לה מריה..) היא אחותי הקטנה אני בת 16 והיא בת 12..

עדיב4

New member
דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo7.gif

הוא כל כך חמודדדד
מה וגם דיברת איתו וזה? איך הוא? נחמד? *ררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

הוא מדהים!!

אין חבל על הזמן.. הוא ממש נחמד וגם נורא מצחיק... את כל החיויות יש בפורום של הלילה עם ליאור שליין *פרסומת סמויה* חח

ולא רק דיברתי איתו

לחציתי לו את היד והייתי במשרד שלו ד"א אם אתם בת"א ממש שווה לכם ללכת לראות את התוכנית הזו

עדיב4

New member
אני מת"א ואני מתכננת ללכת:]

אבל זה לא משתווה ללפגוש אותו..
הוא כל כך חמוד כזה:]

אם באמת חשוב לך לפגוש אותו

אז צריך לחקות בסבלנות כי בסוף הוא יוצא הוא ארי לא גר באולפן.. וכדי לך זו חוייה עצומה

למעלה