סיכום שבועי!

עדיב4

New member
סופשבוע רגוע בגלגל"צ רגועעעעע../images/Emo79.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הכל
, להקה, חברים מדהימים, חורף, יומולדת לחברה בקיצור הכל!
משהו רע שקרה לך השבוע: כלום
, קצת צינון וכאב הגרון אבל זה נחמד כזה
שיר שלא הפסקת לשמוע: היו כמה
התחדשות השבוע: ממיר של הוט
תוכנית השבוע: כלמיני
סרט השבוע: צ'אק ולארי
ספר השבוע: אין מאכל השבוע: קפה קר
יציאת השבוע: יומולדת של חברה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סתם רגיל
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין מישהו מיוחד
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "תני לו נשיקה בפיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייפ"
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: ראו ציפיותי
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כייפיי

עדיב4

New member
והתיאור הוא לא ../images/Emo99.gif

התמונה הייתה אמורה להיות אחרת..

LiRs Lullaby

New member
מצטרפת לאבבא? ../images/Emo3.gif

את נורא מזכירה לי חברה מהתיכון.... אין לך במקרה בת דודה מחיפה שקוראים לה מורן, מה?

dand22

New member
עונה ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חברות... היה לי כיף איתן :) משהו רע שקרה לך השבוע: לא זוכרת משהו מסויים שיר שלא הפסקת לשמוע: כל השירים של הבנות נחמה... לא מפסיקה לשמוע חח התחדשות השבוע: אמממ לא יודעת תוכנית השבוע: משמורת :) חיכיתי כל השבוע לזה סרט השבוע: אין ספר השבוע: "אם יש גן עדן".. אני קוראת אותו עכשיו חח מאכל השבוע: סלט
אני חולת סלט יציאת השבוע: אממ לא היה האמת משהו מיוחד משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שהשביתה תימשך.. אין לי כוח לבי"ס! חח אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אממ את כל המשפחה שלי בירושלים.. לא ראיתי אותם הרבה זמן ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: חחחח וואי דווקא השבוע היו המון אבל זה בורח לי עכשיו תמונת השבוע: אין
התוכניות שלי לשבוע הבא: לסיים את העבודה המעצבנת בתנ"ך ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד ביותר :)

טינקר12

New member
רק לי לא?

רק לי לא הלך השבוע עם החברות?...
וואי את בדיליי של הבנות נחמה.. חח.. כולם כבר שונאים אותן.. שבוע נהדר שיהיה.

dand22

New member
חחחח

זה ממש לא מעניין אותי מי אוהב אותן ומי שונא אותן. אני חורשת על הדיסק שלהן כבר המון זמן והמוזיקה שלהן מדהימה בעיניי. הייתי גם בהופעה שלהן לפני שבוע...
אה ותודה ושבוע נהדר גם לך

אושRתי

New member
../images/Emo183.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:ירד גשם!!!!!!! משהו רע שקרה לך השבוע:לא היה כזה דבר שיר שלא הפסקת לשמוע:כנל התחדשות השבוע:בגדים חדשים תוכנית השבוע:משמורת מאכל השבוע:פיצה יציאת השבוע:שופינג משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:כל מיני התוכניות שלי לשבוע הבא:כל מיני ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבה לגמרי סוף שבוע נעים וגשום

עדיב4

New member
איזה כיף:] בגדים חדשים../images/Emo13.gif

*מקנאהבשלחוסרבבגדים
* שבוע טוב המנהלת!

טינקר12

New member
עונה!../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: מצאתי דרך להשאיר את השיער יפה! חח..
משהו רע שקרה לך השבוע: ביטלו לי יציאה...
שיר שלא הפסקת לשמוע: who said התחדשות השבוע: הפוני עבר צד תוכנית השבוע: משמורת,לייק דהה
סרט השבוע: דג ושמו וונדה..
ספר השבוע: התמימים- ממליצה בחום, הרלן קובן.. אחחח מאכל השבוע: הקציצות של אמא =) יציאת השבוע: -- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הפרקים של האי+משמורת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הבנדוד המתוק שלייי ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: מממ.. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: שיהיה מוצלח במבחנים..
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חביב ביותר, מאושרת שיצא לי להכיר את עדי

BRANGELINA

New member
גניבת פינה!!!!../images/Emo3.gif

פעם הבאה אל תעשי את זה בבקשה כי זו הפינה שלי...תודה!

BRANGELINA

New member
הכל בסדר../images/Emo13.gif

לאנורא כי גם ככה שכחתי ורציתי לפתוח רק בערב את הפינה אז הקדמת אותי קצת

למעלה