26.4.89
ט טל ליהיא New member 12/6/06 #89 מזל טוב.. ../images/Emo24.gif רציתי לפתוח שרשור אבל לא יודעת אם את עוד כותבת בפורום
R Rachel47 New member 2/6/06 #38 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifעוד לא מצאנו../images/Emo15.gif מדיה שבה היום הזה יהפוך ליום חג לאומי
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifעוד לא מצאנו../images/Emo15.gif מדיה שבה היום הזה יהפוך ליום חג לאומי
ט טל ליהיא New member 3/6/06 #55 לא נהנת אתמול?../images/Emo4.gif היית צריכה מלכתחילה להזמין את הפחזניות מהקינוח ולוותר על הדבר המוזר הזה שהזמנת....חחחח עד עכשיו יושב לי האוכל תקוע בגרון.. ותביני שהלכתי לישון רק בחמש.. שהאוכל ירד.. לא עזר... בפעם הבאה אני אקח אותך לדיקסי
לא נהנת אתמול?../images/Emo4.gif היית צריכה מלכתחילה להזמין את הפחזניות מהקינוח ולוותר על הדבר המוזר הזה שהזמנת....חחחח עד עכשיו יושב לי האוכל תקוע בגרון.. ותביני שהלכתי לישון רק בחמש.. שהאוכל ירד.. לא עזר... בפעם הבאה אני אקח אותך לדיקסי
P perrinat New member 3/6/06 #56 היה סבבה, אבל לא התלהבתי מהמקום סתם פלצני שכל סלב בשקל נהנה לשבת שם. איך קוראים את התפריט שלהם בכלל? וזה נשמע גם לא טעים בכלל.... אני מעדיפה מקדונלדס
היה סבבה, אבל לא התלהבתי מהמקום סתם פלצני שכל סלב בשקל נהנה לשבת שם. איך קוראים את התפריט שלהם בכלל? וזה נשמע גם לא טעים בכלל.... אני מעדיפה מקדונלדס
ט טל ליהיא New member 3/6/06 #57 ככה זה כשאת לא תל אביבית... צריך לחיות בת"א כדי להבין את ת"א. אני בטוחה שאם מקום כזה היה נפתח בחיפה נגיד או בחדרה (לא עלינו..חח).. לא היתה לו כזאת הצלחה...
ככה זה כשאת לא תל אביבית... צריך לחיות בת"א כדי להבין את ת"א. אני בטוחה שאם מקום כזה היה נפתח בחיפה נגיד או בחדרה (לא עלינו..חח).. לא היתה לו כזאת הצלחה...
R Rachel47 New member 3/6/06 #61 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאני לא מתה על ../images/Emo15.gif מקומות פלצניים את ה"קנטינה" ברוטשילד את מכירה
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאני לא מתה על ../images/Emo15.gif מקומות פלצניים את ה"קנטינה" ברוטשילד את מכירה
ט טל ליהיא New member 3/6/06 #43 כמו אחותי. רק לא אותה שנה... שהיא דרך אגב לא רשמה עדיין.. כי אין לה ממש מחשב...
R Rachel47 New member 3/6/06 #47 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifמחדל../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif../images/Emo15.gif
נ נוף המקורית New member 3/6/06 #60 החוצפה... ככה גונבים לי את יום ההולדת? אז כמו שהבנתם התאריך שלי הוא: 30.4.88
ט טל ליהיא New member 3/6/06 #63 ../images/Emo24.gif../images/Emo39.gifהיום הכי מאושר בחיי../images/Emo140.gif כי ירדנה ארזי היתה באירויזיון באותו יום חחחחחח ברור שזה בגלל שהילדה המקסימה שלי נולדה
../images/Emo24.gif../images/Emo39.gifהיום הכי מאושר בחיי../images/Emo140.gif כי ירדנה ארזי היתה באירויזיון באותו יום חחחחחח ברור שזה בגלל שהילדה המקסימה שלי נולדה