זה נשמע קצת מוזר להתנגב בטאריה או משהו כזה... :X
ש ש נ י1 New member 28/3/07 #46 אחלה רעיון! אני בטח אוכל להביא חטיפים ואוליי גם כוסות חד פעמיות אומשהו...
B BrowN EyeD GirL1 New member 28/3/07 #49 רעיון נחמד אבל כרגע אני לא מגיעה למפגש,אז לא רוצה סתם להגיד שאני אביא משהו.
א אלאנקה New member 28/3/07 #57 ../images/Emo4.gif את יודעת מה יקרה אם לא תגיעי. צוות של יצורים בעלי גרזנים/לומים/עוגות מורעלות(/דיסקים של סונטה ?) יגיעו אליך לבית...לא מחזה נחמד
../images/Emo4.gif את יודעת מה יקרה אם לא תגיעי. צוות של יצורים בעלי גרזנים/לומים/עוגות מורעלות(/דיסקים של סונטה ?) יגיעו אליך לבית...לא מחזה נחמד
B BrowN EyeD GirL1 New member 28/3/07 #59 ../images/Emo6.gif מדיסקים של סונטה אני לא מפחדת.להיפך,הם יתקבלו בברכה אבל אממ כל היצורים עם כלי הנשק שהזכרת למעלה..בהחלט לא מחזה נעים חחח
../images/Emo6.gif מדיסקים של סונטה אני לא מפחדת.להיפך,הם יתקבלו בברכה אבל אממ כל היצורים עם כלי הנשק שהזכרת למעלה..בהחלט לא מחזה נעים חחח
B blacknwhite New member 28/3/07 #52 אוףףף!!! אבל רציתי לראות אותך שוב! אוף. אני מקווה שתבואי בכל זאת!
B BrowN EyeD GirL1 New member 28/3/07 #56 ואני רציתי לראות אותך ואת כולם וגם כל מי שלא ראיתי במפגש הקודם
א אטומיק בייגל New member 28/3/07 #51 באיזו שעה יתחיל המפגש?../images/Emo133.gif אם אני באה בבוקר ישר למפגש אני צריכה לדעת מתי לבוא P: וכל הירושלמים למיניהם - נתאם ונבוא ביחד :]
באיזו שעה יתחיל המפגש?../images/Emo133.gif אם אני באה בבוקר ישר למפגש אני צריכה לדעת מתי לבוא P: וכל הירושלמים למיניהם - נתאם ונבוא ביחד :]
T The Young Amyrlin New member 28/3/07 #58 יום רביעי../images/Emo31.gif אוף, מה הקטע שלכם עם ישרא? :/
א אטומיק בייגל New member 29/3/07 #61 להפך, נתרחק מישרא! אני בכלל לא הולכת להיכנס לעזריאלי, סתם מגעיל שם. את לא יכולה ביום רביעי בלי קשר לישרא?
להפך, נתרחק מישרא! אני בכלל לא הולכת להיכנס לעזריאלי, סתם מגעיל שם. את לא יכולה ביום רביעי בלי קשר לישרא?
S Super Alonit New member 29/3/07 #67 אנחנו רק נפגשים בעזריאלי כדי שאנשים שלא מתמצאים בת"א (כמוני) יקבלו ליווי והכוונה לגן המשולש.
D Disposable Teen1 New member 28/3/07 #60 אוו זה יהיה נחמד אבל מתי המפגש? (אם אני אוכל להגיע חח) ועדיף שיחלקו מה שצריך להביא יותר מסודר כדי שלא יווצר מצב שיביאו יותר מדי ממשהו אחד או ההפך.
אוו זה יהיה נחמד אבל מתי המפגש? (אם אני אוכל להגיע חח) ועדיף שיחלקו מה שצריך להביא יותר מסודר כדי שלא יווצר מצב שיביאו יותר מדי ממשהו אחד או ההפך.
S Super Alonit New member 29/3/07 #66 כן, נאלץ לעשות עוד שירשור:X או לפתוח מיני שירשור מהשירשור הזה בכל מקרה, המפגש ב-4.4 משעות 11-12 ככה... נפגשים בעזריאלי ומשם הולכים לגן המשולש.
כן, נאלץ לעשות עוד שירשור:X או לפתוח מיני שירשור מהשירשור הזה בכל מקרה, המפגש ב-4.4 משעות 11-12 ככה... נפגשים בעזריאלי ומשם הולכים לגן המשולש.
D danduuu New member 29/3/07 #62 בטח שאני רוצה../images/Emo99.gif אני אנסה להביא עוגיות או עוגה או כל דבר טעים אחר שיהיה לי בבית :]
S Super Alonit New member 29/3/07 #64 אוי את קוקי!../images/Emo24.gif למה אף אחד לא נדבק בקצת התלהבות לקראת המפגש-פיקניק המרגש שלנו? עוגיות\עוגה
אוי את קוקי!../images/Emo24.gif למה אף אחד לא נדבק בקצת התלהבות לקראת המפגש-פיקניק המרגש שלנו? עוגיות\עוגה