לכל דבר יש טוב ורע
אז אנסה לראות את הדברים משני צידי המטבע
במידה והיה עולם ובו רוב מוחלט א- מינים, אז אכן, כפי שהוזכר לא היה הטרדה מינית ולא אונס - ולמשטרה היה הרבה פחות עבודה וגם לעובדות סוציאליות (שזה פחות מעניין שלא יהיה להם עבודה ) בעולם כזה סביר להניח לא היו שמים בכל תוכנית טלויזיה (ולו רק פרסומת) כל מיני רמזים מיניים מרגיזים והיו מתעסקים בהכל חוץ מזה (או לפחות כמעט חוץ מזה) אה! ואז לא היינו זקוקים לתמיכה ולא היינו פוגשים ומכירים אחד את השני
-מצד שני אולי אכן האוכלוסיה הייתה הרבה פחות ממה שהיא עכשיו (וכבר דנו בזה שזה לא קשור לאי רצון בהבאת ילדים לעולם) מעבר לזה - אני לא רואה מה היה רע בלחיות בעולם כזה, נשמע נוח עם הרבה פחות פשע (לפחות מיני) אם הייתי מינית בעולמנו אנו- אז ... פשוט הייתי כמו הרוב המוחלט כיום
(לפחות בנושא הזה) פה במיקרה אין רע וטוב בעיניי... אילו הייתי מינית בעולם א-מיני סביר להניח שהייתי מחפשת אנשים כמוני בכדי לא לחוש היחידה כזאת ולממש את עצמי גם בתחום הזה מה שאומר -מיעוט תמיד מוצא את עצמו שונה מהסביבה ומחפש "נחמה" מסויימת לציד דומים לו (כאן בעצם נעוץ הסיבה למה יש "טוב" ו"רע" להיות א-מיני בעולם מיני או להפך - או במילים אחרות להיות מיעוט)