יום הולדת לפורום- שירשור מרוכז

always be me mc

New member
../images/Emo20.gifשרשור ברכות לרגל שנה לפורום../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

יאפ אומנם זה לא היה קל אבל הצלחנו!
הצלחנו להוכיח שאנחנו(הרבה) יותר מקומונה ושאכן נשרוד את המעבר
ואחרי חודשים רבים של עליות ומורדות בפורום אנו זוכים סופסוף לחגוג שנה לקיומו
ושרשור זה הוא המקום לעשות זאת
פה אתם מוזמנים לכתוב את כל מה שאתם מאחלים לפורום ביום הזה ולשנה הבאה שתבוא עלינו לטובה(אני מקווה)
אתם יכולים כמובן גם לעלות זיכרונות אהובים מאנשים ודברים שקרו ולאחל דברים לאליסה(שאחרי הכל היא העשירה הרבה את הפורום עם ליין הבגדים שלה והפרוייקטים ולכן נסלח לה על התקופה שבה היא קצת נעלמה
) אז זהו, זה אני הולכת לישון ומחר(או שמה נאמר היום יותר מאוחר חח), אתם כבר תראו איזו ברכה מושקעת אני אכין
וגם צפו לעוד שירשורים ביום המיוחד הזה
אז יש למה לצפות

spelling

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo17.gifתעודת הערכה לפורום../images/Emo17.gif../images/Emo65.gif

כן כן...גם אצלנו זה ככה! שנה עברה לה עם המון עליות ירידות קשיים והצלחות! שנה מאוד מעניינת וכיפית..אבל...איך היה לכם?? בפינה הבאה אתם צריכים ליד כל קטגוריה לכתוב כמה מילים ותחפרו הרבה! אתם בעצם נותנים תעודת הערכה לפורום ולחבריו!(תעודה חיובית!)-->וכמובן רק על מה שאתם יכולים לענות עליו! פורום אליסה מילאנו- גל- אדם- שלי- נטלי- יעל- יוליה- חן- סיון חופית- (בתקווה לא לעשות פדיחות נוכחות חוזרת) עליכם גם להעריך את עצמכם!

spelling

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo28.gifהכנתי לכם מתנה../images/Emo28.gif../images/Emo65.gif

כמו שהבטחתי הנה ההפתעה!עבדתי עליה קשה! דיפדפתי שעות יפות בפורוםםםםםםםםםם מקווה שתאהבו! http://www.youtube.com/watch?v=fa_JPSMP7qg

spelling

New member
מזל טובבבבבבבבבבבבבבבב!

חח אני מסטול מעייפות אבל מזל טובבבבבבבבבבבב אני מת על המקום הזה ומתכנן עוד שניםםםםםםםםםםםםםםםם חח! אז המון מזל טוב ואני אוהב את כולם!ומחר מחכה לכם אחלה הפתעה יפה ומושקעת מכל הלב!

spelling

New member
הערכה הערכה הערכה../images/Emo47.gif

פורום אליסה מילאנו-אני מת על המקום הזה!אנשים חיוביים!מצחיקים!ויצירתיים!תמיד יש פינות חדשות ודברים מעניינים..התווכחנו ולא הסכמנו ועזבנו וחזרנו והפצצנו תמונות ומידע!סיקרנו ארועים,היינו ערים ב 4 בבוקר לשיחה עם אליסה,ותמיד כולם נתנו הרבה מעבר למה שיכלו!אז אני חייב לומר כל הכבוד לפורום הזה ולזכור שפעם היינו קומונה ולא נתנו לנו הרבה צ'אנסים!אבל הנה אנחנו סוגרים שנה ראשונה(חח עונה 1 2006-7) ובהצלחה גדולה!
גל-בוא נגיד שתפקיד המנהלת תפור עליה!היא עקשנית,מציקה לפעמים חחח...אבל בנאדם טוב ומשקיעה המון בפורום!תמיד דואגת שיהיה סדר בפורום...פותחת פינות ותמיד שומרת על חוש הומור!תמיד מעניין מה תהיה התגובה שלה לפינות שפותחים..גל כל הכבוד עברת שנה 100% אצלי!נקווה שנמשיך ככה גם לשנה 2..
אדם-אני חושב שאני נותן הרבה לפורום גם!תתלוננו כמה שאתם רוצים אבל אני מאמין שאתם אוהבים שיש סיכום שבועי זה מן "אישור" לפתוח שבוע חדש!אני מאוד מרוצה שקיבלתי הזדמנות להיות אדם אדום!ואני שמח לראות שאתם משתפים פעולה עם פינות שלי כי זה מעיד על זה שאני עושה דברים מעניינים!ואני מאוד אוהב תראיון בדיוני שלי חחחחח
שלי-מה היינו עושים בלי שלי????שלי היא פצצת מקוריות!יש לה רעיונות והמצאות שרק בזכות זה כל כך צבעוני ומעניין פה (וגם בגלל שהיא משתמשת בחצי מהרשימת אייקונים על כל פינה חחח)תמיד מעניין לראות מה היא תפתח ואיך יגיבו!אני חושב שהיא אחת מהאנשים עם המשקלים הכי משמעותיים פה...ואפשר לקחת ממנה הרבה דוגמא!
נטלי-נטלי היא פצצה מסוג אחר..פצצת היצירתיות!אני יכול להבטיח לכם שעל כל סרטון או ]רוייקט שהיא עובדת עליו היא משקיעה המוןןןןןןןן..היא בוחרת תמונות,קטעים ושירים כל כך מתאימים וכל כך מדוייקים!מתאים לה להיות מפיקה מוזיקלית ב MTV את יכולה להפוך להיות יותר חופרת כי תמיד יש לך דברים מעניינים לומר!ונקווה שהשנה תביא איתה יותר רקעים וסרטונים!
יעל-יעל מצחיקה אותי מאוד!תמיד אני אוהב לראות תתגובות הציניות שלה בהתפקדויות ופינות!ותפסיקי כבר לרדת על עצמך כי את אחלה בנאדם!באמת שיצא לי לשבת ולהקרע מצחוק מדברים שאמרת!ואני חושב שכולם פה מאוד אוהבים את יעל!בתקווה שהשנה קצת תעשי סרטון משלך ונוכל לחפור לך!כי אם את לא מקבלת ביקורות רצחניות מכולנו את לא הופכת להיות חברת פורום אמיתית חחחונורא מעניין אותי לראות איך תהיי השנה!את אולי חדשה אבל כבר כאילו מזמן פה!
יוליה-יוליה פשוט השתלבה פה כל כך מהרררררררררררר לחשוב שהיא פה רק איזה חודש וזה נראה כאילו היא פתחה איתנו תפורום!היא עונה על הכל ומשקיעה!ומעניין לראות אותה פותחת פינות משלה גם!אני אומר שהיא תוספת מאוד מצויינת לחודש האחרון בפורום!היא כמו קינוח חחחחח
חן-למרות שהיא מבקרת פה פעם ב...תמיד היא מוסיפה דברים נחמדים!בתקווה שהשנה תיקחי חלק יותר פעיל!אבל סבבה לפחות את מביאה איתך רק דברים טובים שאת מבקרת!
סיון-סיון אני מתגעגע אליךךךךךךךךך..אין היא פתחה כאלה פינות..במיוחד אהבתי תדיבוב תמונות!היא היתה נערת הלוגו שלנו! ונערת הפאנטה אקזוטיק...מצחיקה בטירוף!וכל כך היה כיף איתה פה!אין אחד שלא אהב אותה ולא מתגעגע אליה..אני מאוד מקווה שהחדשים יצליחו לראות אותה..ושהיא תעשה קאמבק מטורףףףףףףףףףףףףףף!
חופית-חופית למי שלא ידע היתה מפתיחת הפורום אבל ביצעה קאמבק!ומי יודע אולי תתקאמבק פעם שניה חחחח...היא היתה החמודה של הפורום!למרות שכולן פה חמודות חחח ואני חייב לומר שיחסית למישהי בת 14 השליטה שלה במחשב היא ענקית!!!!!! ואני מאחל עוד משהו קטן..שיבואו עוד בנים לפורום!אם כמה שאני אוהב אתכן בננות!צריך יותר השקפות עולם גבריות על מה שהולך פה חחחחח

spelling

New member
ראיתי שיצא קטן קטן אז..

מי שרוצה אני אשלח לו תסרטון!

always be me mc

New member
שלח לי!!!!!!!!!!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

רגע אבל אני מקווה שזה באמת יהיה גדול על המחשב שלי כי הסירטון מאוד יפה. הוא מצויין וגם מצליח לרגש
אבל רק הגודל הוא הבעיה שלי(מי אמר שהגודל לא קובע? חח)

always be me mc

New member
מתנה שווה../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

וחוץ מהגודל שבהודעתי למעלה התייחסתי ובאמת לא ממקום של להעליב אז הסירטון באמת מאוד טוב לדעתי
ואני בהחלט מעריכה את הזמן שלקח לך לצלם ולעשות אותו
אז תודה אדם על המתנה

always be me mc

New member
אדם רוב הגברים שבאים לפה

הם סוטים למיניהם(אתה באמת רוצה תזכורת? חח ), אז תזהר במה שאתה מבקש אבל חוץ מזה חפרת אחלה על כל אחד!

תעודת הערכה

גל- גל גל גליה גליה מה היינו עושים בלעדייך ? תאמת לא נראה לי שנמצא תשובה תמיד מקום ראשון אצלה זה הפורום הזה תמיד פותחת פינות לעניין יודעת להעריך אחד אחד מאיתנו רקעים כמו שלך לא ראיתי בחיים פשוט יצרתית תמיד יודעת לסבול אותי לפעמים שאני מציקה לה אם מנהלת וחברה כמוך מי צריך יותר? אדם- אדמדם בחור מצחיק מוכשר פותח פינות לרוב ממש מעניינות לפעמים יודע מתי להקפיץ תפורום הזה וגם הבחור היחיד והיחודי לפורום הזה תשאר משעשע כמו שאתה שלי- שלי חמודה שחבל"ז תמיד כיף לדבר איתה פותחת פינות ממש נחמדות היא אחת החמודות בפורום הזה יודעת מתי לפתוח פינות מתי שצריך פשוט ילדה מתוקה נטלי , מה כבר יש להגיד עלי? יודעת לעזור מתי שצריך אוהבת לעשות סירטונים על אליסה אוהבת להיות חלק מהפורום הזה יעל- יעלוש ילדה נחמדה יש לה תמיד תגובות לעניין חמודה של ממש מעניינת מאד יוליה- יוליה חמודה מאד ישר כולנו התחברנו עליה כשהגיעה לפורום עושה תפורום למעניין יותר ומשמח יותר עם כל מה שהיא כותבת חן- חנוש ילדת החצים הסגולים לא ממש רואים אותה פה אבל כיף לראות אותה הכל פעם שהיא פה סיון סיבוש איפה את? תמיד עשתה רקעים מצוינים מקווה שנראה אותך שוב פה חופית איפה את ? לא ממש הספקתי להכיר אותך אבל אני יודעת שאת נחמדה

always be me mc

New member
נטלי נורא אהבתי את מה שכתבת עלי../images/Emo24.gif

ובמיוחד את השורה האחרונה. אני בטוחה שהיא עוד תביא לי דמעות של אושר
אז תודה לך נטלי. מתוקה
וחכי תראי מה חפרתי עליך

always be me mc

New member
יאללה בואו נעריך../images/Emo8.gif(זהירות, חפירת אייקונים)

פורום אליסה מילאנו- בעקרון הפורום הוא פורום אוהב
כל אחד מתקבל בברכה
כל אחד הוא מיוחד ואנו מעריכים את הייחוד שלו
אנחנו מוכנים לעזור
לתמוך
לסייע
לאהוב כל אחד שרוצה ומבקש זאת
החברות בפורום הזו הולכת כל כך מעבר לפורום, זו חברות אמיתית! וזה מה שכל כך יפה פה
ומקסים
כולנו ביחד לטוב
ולרע
בעליות
ובירידות
בבעיות
ובפתרונות
וזה מה שהופך אותנו לדעתי מעבר לפורום אלא גם קצת למשפחה אחת אוהבת
גל- האמא של הפורום
שלפעמים מענישה ולפעמים דואגת, לפעמים שמחה ולפעמים מקטרת אבל בגדול בגדול נורא אוהבת. אוהבת את כולם אחד אחד
ומעריכה את כולם אחד אחד
ומקווה שכולם יעלו ויצליחו בכל מעשה ידיהם
וכמובן שהחלומות של כולם יתגשמו
אדם- חבר אמיתי, מזכיר לי האמת את בארט סימפסון(במובן הטוב) כי הוא דיי מטורף אבל מטורף בצורה טובה, קורע
בעל תעוזה וחוצפה(במובן הטוב כמובן)
חופר, נמצא שם ברגעים החשובים, תומך, מפרגן, חובק, קצת נסחף עם האות שהוא מכפיל אלף פעם חח אבל בגדול בגדול הוא אדם טוב, לב של זהב אני בטוחה ואפשר לסמוך עליו ולכן אדם אני מעריכה, מכבדת ואוהבת אותך מאוד!
שלי-מתוקה ברמות מטורפות!
אין אני פשוט חולה על הילדה הזאת מרוב שהיא כל כך מתוקה, אכפתית, דואגת, מתחשבת ועוד הרבה תכונות טובות! אחח שלי אחת הילדות הכי מקסימות שאי פעם הכרתי והייתי מתה אם היא הייתה גרה בעיר שלי ואז יכולנו להיות קרובות כמו שאני מרגישה
שלי אני בטוחה שהמפגש שלנו(זה היה באתר מכושפות נכון? חח) היה גורל כי יש לנו כל כך הרבה מכנים משותפים
עד שאין מצב שלא
שתינו אוהבות את קלאנה
היא קצת יותר ממני את קלויס וזה בסדר, שתינו אהבנו ממש את רפוא"ש
לשתינו היו קומונות
ואני דיי בטוחה ששתינו דיי דואגות אחת לשניה ומקוות רק לטוב
אז שלי מותק
אני יודעת שהיה לך קשה במלחמה ואני שמחה שהיא לא שברה אותך או החברות שלנו כי אני מרגישה שאת הנפש התאומה שלי או משהו חח הידידות הזו בהחלט ידידות אמיתית ואני רואה את עצמי חברה שלך עוד הרבה שנים וגם מעבר לפורום
אה כן ולפני שאשכח שלי את מכירה את הקטע הזה מתי ששולחים מכתב לאנשים בחו"ל והם מחזירים תשובה? אז אני באמת רוצה להתכתב איתך ועל אמת. אני מקווה שתסכימי כי להכיר אותך יותר ויותר באמת יסב לי אושר רב
נטלי- מתוקה בטירוף!
מקסימה
כל כך כל כך נחמדה
כיף לדבר איתך תמיד
את תמימה(במובן הכי טוב שאפשר), את קורנת ואני בטוחה שהחיוך שלך מקסים כמו האישיות שלך ויש לך אישיות פצצה
את חמודה לאללה
את מעוררת השראה
את מרגיעה
את מנחמת
את חברה אמיתית שאפשר לפנות אליה
ואפשר לומר שלמרות שאני לא רואה אותך אני בטוחה שאת יפה כלפי חוץ כפי שאת יפה כלפי פנים
אה וכמובן: נטלי את נורא יצירתית
כן אני יודעת שאני לא מחדשת לך משהו אבל מתוך ההיכרות שלי איתך(הלוואי שתמשיך ככה שנים ועוד נפגש
), אני בטוחה שזה עושה לך טוב על הלב לקרוא את זה ויודעת מה נטלי? אחרי יום יום שאת עושה לי טוב על הלב אז מגיע לך ואפילו יותר מזה
אז נטלי מתוקה שכמותך. אני מאחלת לך שתדעי בעתיד הרבה הצלחה, אהבה, בריאות, משפחה, חיים וששון ושמחה
כי לאחת הבחורות הטובות ביותר שאני מכירה בהחלט מגיע הטוב ביותר!
ונטלי גם לך(כמו לשלי ואדם) יש לב של זהב
ומרוב שאת יצירתית את הכוכבת שלי ואני מעריצה אותך ביותר מדרך אחת
יעל- כזו מותק של ילדה
ולמרות שאני חולקת עליה בלא מעט דברים
ולמרות שיש לנו חילוקי דעות בלתי ניתנים לגישור(גירושין?? חח ) אני פשוט מתה עליה. אין היא קורעת אותי, היא יודעת איך להוציא את הבן אדם מהמצב הכי נאחס ולקרוע אותו
היא יודעת למצוא את הטוב בכל דבר(ובמיוחד כשזה יו לורי
), ולהעריך דברים
ולכן אני מעריכה אותה מאוד
אז יעל מעבר לכל ההצקות שלי וההקנטות שלי תדעי שאני חושבת שאת מאמי והכל באמת בא מאהבה
ואני בהחלט מסכימה עם אדם שאומר שעליך להפסיק לרדת על עצמך כי א. זה התפקיד שלי לרדת עליך חח ב. את באמת בן אדם סבבה ואני מקווה שתעריכי את עצמך יותר
סתם סתם בלי הדגל חח יוליה-מעיין סוג של שלגייה לדעתי כי היא כבר הגיעה וכבר התאהבנו בה
יוליה מזה ? איך השתלבת כל כך מהר? גלי מה הסוד שלך
ועכשיו ברצינות.. יוליה אני שמחה שהצטרפת לפורום
את בהחלט הדבר הטוב ביותר שקרה לפורום מזה זמן מה. את האור והתקווה של הפורום שמלמדת אותנו שלעולם לא מאוחר מדי לגלות, להצטרף, להשתלב ולהקסים מה שבהחלט עשית
ומעבר לחברת פורום. את אחלה של בן אדם, באמת. אני מקבלת ממך את ההרגשה שאם

always be me mc

New member
המשך חפירה../images/Emo18.gif:

חן
ילדת החצים הסגולים שלי
הילדה עם ההודעות הכי מסודרות בעולם
וחוש הומור מיוחד
אין אני פשוט מתה עליך, מתה לראות אותך, מתה מהתרגשות כשאת פה ואל דאגה אני לא דלוקה עליך או משהו חח את פשוט ילדה כל כך ציבעונית שתענוג לראות, ילדה אופטימית, ילדה מקסימה ונהדרת שהלוואי ובאמת הלוואי הייתי רואה אותך בקניון או משהו כי אני מתה לדעת איך את נראית
(מה שמזכיר לי שאני חייבת לכם תמונות ממפגש פורום של שני אנשים חח), אז חן, למרות שאת לא נמצאת פה הרבה אבל כשאת כן פה את בהחלט מורגשת
יש לך נוכחות נהדרת
ואני מקווה שתשארי בפורום המשפחתי/חברותי שלנו
סיון
למרות שאת מבוגרת ממני ומנוסה הרבה יותר ממני בחיים האמיתיים במקום מסויים אני מרגישה שבאמת התחברנו. יש מצב שזה בגלל הפוטושופ/פיינטשופ פרו, יש מצב שזה בגלל הסירטונים אבל האמת שזה בגלל האישיות שלך. את כל כך נעימה, מתוקה, חמודה, אוהבת, מאמי, מתחשבת שפשוט אין מה לא לאהוב ואין תכונה אחת רעה שאני רואה בך. את כל מה שטוב ויפה בעולם, בחורה כלבבית, בחורה יצירתית ומצחיקה ובחורה שאני ממש אשמח אם אוכל להצליח כמוה כשאני אהיה גדולה
אז סיון איפה שלא תהיי אני באמת מאחלת לך רק טוב
כמו הטוב הרב שאת מגלמת בעיני
חופית
כזו חמודה, שפית קטנה שלי, חולה עליך, מתגעגעת אליך, שמחה שאת פה כי את פשוט מקפיצה את המצב רוח שלי למצב רוח טוב כל פעם שאני רואה אותך ולמרות שאת נעלמת פה ושם(כמו האושר שלי. רגע אולי יש פה קשר? חח), אין לי ספק שתחזרי שוב ואין לי ספק שאשמח לראות אותך
כי את אחלה בן אדם ובאמת שאני רוצה להכיר אותך יותר ויותר

CheN323

New member
וואו גליה ממש ריגשת אותי כפרות ../images/Emo24.gif

איזה כיף לקבל כזה פירגון

למעלה