יאללה בואו נעריך../images/Emo8.gif(זהירות, חפירת אייקונים)
פורום אליסה מילאנו- בעקרון הפורום הוא פורום אוהב
כל אחד מתקבל בברכה
כל אחד הוא מיוחד ואנו מעריכים את הייחוד שלו
אנחנו מוכנים לעזור
לתמוך
לסייע
לאהוב כל אחד שרוצה ומבקש זאת
החברות בפורום הזו הולכת כל כך מעבר לפורום, זו חברות אמיתית! וזה מה שכל כך יפה פה
ומקסים
כולנו ביחד לטוב
ולרע
בעליות
ובירידות
בבעיות
ובפתרונות
וזה מה שהופך אותנו לדעתי מעבר לפורום אלא גם קצת למשפחה אחת אוהבת
גל- האמא של הפורום
שלפעמים מענישה ולפעמים דואגת, לפעמים שמחה ולפעמים מקטרת אבל בגדול בגדול נורא אוהבת. אוהבת את כולם אחד אחד
ומעריכה את כולם אחד אחד
ומקווה שכולם יעלו ויצליחו בכל מעשה ידיהם
וכמובן שהחלומות של כולם יתגשמו
אדם- חבר אמיתי, מזכיר לי האמת את בארט סימפסון(במובן הטוב) כי הוא דיי מטורף אבל מטורף בצורה טובה, קורע
בעל תעוזה וחוצפה(במובן הטוב כמובן)
חופר, נמצא שם ברגעים החשובים, תומך, מפרגן, חובק, קצת נסחף עם האות שהוא מכפיל אלף פעם חח אבל בגדול בגדול הוא אדם טוב, לב של זהב אני בטוחה ואפשר לסמוך עליו ולכן אדם אני מעריכה, מכבדת ואוהבת אותך מאוד!
שלי-מתוקה ברמות מטורפות!
אין אני פשוט חולה על הילדה הזאת מרוב שהיא כל כך מתוקה, אכפתית, דואגת, מתחשבת ועוד הרבה תכונות טובות! אחח שלי אחת הילדות הכי מקסימות שאי פעם הכרתי והייתי מתה אם היא הייתה גרה בעיר שלי ואז יכולנו להיות קרובות כמו שאני מרגישה
שלי אני בטוחה שהמפגש שלנו(זה היה באתר מכושפות נכון? חח) היה גורל כי יש לנו כל כך הרבה מכנים משותפים
עד שאין מצב שלא
שתינו אוהבות את קלאנה
היא קצת יותר ממני את קלויס וזה בסדר, שתינו אהבנו ממש את רפוא"ש
לשתינו היו קומונות
ואני דיי בטוחה ששתינו דיי דואגות אחת לשניה ומקוות רק לטוב
אז שלי מותק
אני יודעת שהיה לך קשה במלחמה ואני שמחה שהיא לא שברה אותך או החברות שלנו כי אני מרגישה שאת הנפש התאומה שלי או משהו חח הידידות הזו בהחלט ידידות אמיתית ואני רואה את עצמי חברה שלך עוד הרבה שנים וגם מעבר לפורום
אה כן ולפני שאשכח שלי את מכירה את הקטע הזה מתי ששולחים מכתב לאנשים בחו"ל והם מחזירים תשובה? אז אני באמת רוצה להתכתב איתך ועל אמת. אני מקווה שתסכימי כי להכיר אותך יותר ויותר באמת יסב לי אושר רב
נטלי- מתוקה בטירוף!
מקסימה
כל כך כל כך נחמדה
כיף לדבר איתך תמיד
את תמימה(במובן הכי טוב שאפשר), את קורנת ואני בטוחה שהחיוך שלך מקסים כמו האישיות שלך ויש לך אישיות פצצה
את חמודה לאללה
את מעוררת השראה
את מרגיעה
את מנחמת
את חברה אמיתית שאפשר לפנות אליה
ואפשר לומר שלמרות שאני לא רואה אותך אני בטוחה שאת יפה כלפי חוץ כפי שאת יפה כלפי פנים
אה וכמובן: נטלי את נורא יצירתית
כן אני יודעת שאני לא מחדשת לך משהו אבל מתוך ההיכרות שלי איתך(הלוואי שתמשיך ככה שנים ועוד נפגש
), אני בטוחה שזה עושה לך טוב על הלב לקרוא את זה ויודעת מה נטלי? אחרי יום יום שאת עושה לי טוב על הלב אז מגיע לך ואפילו יותר מזה
אז נטלי מתוקה שכמותך. אני מאחלת לך שתדעי בעתיד הרבה הצלחה, אהבה, בריאות, משפחה, חיים וששון ושמחה
כי לאחת הבחורות הטובות ביותר שאני מכירה בהחלט מגיע הטוב ביותר!
ונטלי גם לך(כמו לשלי ואדם) יש לב של זהב
ומרוב שאת יצירתית את הכוכבת שלי ואני מעריצה אותך ביותר מדרך אחת
יעל- כזו מותק של ילדה
ולמרות שאני חולקת עליה בלא מעט דברים
ולמרות שיש לנו חילוקי דעות בלתי ניתנים לגישור(גירושין?? חח ) אני פשוט מתה עליה. אין היא קורעת אותי, היא יודעת איך להוציא את הבן אדם מהמצב הכי נאחס ולקרוע אותו
היא יודעת למצוא את הטוב בכל דבר(ובמיוחד כשזה יו לורי
), ולהעריך דברים
ולכן אני מעריכה אותה מאוד
אז יעל מעבר לכל ההצקות שלי וההקנטות שלי תדעי שאני חושבת שאת מאמי והכל באמת בא מאהבה
ואני בהחלט מסכימה עם אדם שאומר שעליך להפסיק לרדת על עצמך כי א. זה התפקיד שלי לרדת עליך חח ב. את באמת בן אדם סבבה ואני מקווה שתעריכי את עצמך יותר
סתם סתם בלי הדגל חח יוליה-מעיין סוג של שלגייה לדעתי כי היא כבר הגיעה וכבר התאהבנו בה
יוליה מזה ? איך השתלבת כל כך מהר? גלי מה הסוד שלך
ועכשיו ברצינות.. יוליה אני שמחה שהצטרפת לפורום
את בהחלט הדבר הטוב ביותר שקרה לפורום מזה זמן מה. את האור והתקווה של הפורום שמלמדת אותנו שלעולם לא מאוחר מדי לגלות, להצטרף, להשתלב ולהקסים מה שבהחלט עשית
ומעבר לחברת פורום. את אחלה של בן אדם, באמת. אני מקבלת ממך את ההרגשה שאם