תעודת ההערכה שלי ../images/Emo65.gif../images/Emo40.gif../images/Emo221.gif
פורום אליסה מילאנו- פורום חמודה עם הרבה אנשים נחמדים. פורום פעיל, ותומך
גל- גליה !!!! אני אוהבת את גליה
היא חמודה, אפילו שיש לה את הדעות, והטעם הכי מוזר בעולם, ואפילו שהיא מחבבת אנשים שאין להם פופיק בכלל, לעומת אנשים יפים
עם עיניים יפות
אני מאוד אוהבת אותה, והיא עושה עבודה טובה עם הפורום, ואני מקווה שתיהיה מאושרת בנישואין עם עדי
חח.. אבל ברצינות - היא תמיד שם שצריך אותה, והיא משקיעה מלא, אז אני סולחת לה על הירידות שלה על יויו
אדם- אדםםםםםםםםםםםםםםם אני אוהבבבבבבבבבבבבבת את אדםםם !
הוא כזהההה מצחיקקק אני פשוט יושבת ומתפוצצצצצצת מצחוק על דברים שהוא כותבבבב והוא גם חמווווווד
ותורם לפורום !! עם הסיכומים השבועיים שלו, והראיונות, ו... ג' יפית
שלי-
שלי !! אני אוהבת את שלי ! ניכר מאוד שהיא משקיעה בפורום, והיא האמא של אחת מהפינות האהובות עליי "פינת בוקר טוב" וכשכולם רצו שהיא תוריד את הכמות, ותעשה רק בימי ראשון, רק אני והיא הסכמנו שכדאי להשאיר את הפינה !! בסוף צדקנו, ובאמת היה פחות מעניין בלעדיה !!
נטלי- חח.. נטלי ילדה ממש נחמדה, והיא עוזרת כשצריך. רואים שהיא אדם ממש טוב. היא יצירתית מאוד !!
ומשקיענית אמיתית ! חח... וכמובן - תורמת המון לפורום ! יעל- אני לא יודעת מה הקטע של הילדה הזו
היא דיי מפגרת
יש לה קליטה איטית, והיא מגיעה לפורום פעם במלא זמן.. היא בקושי פועלת
בינינו, אני מקווה שהיא תעוף מהפורום הזה דיי מהר, ותמשיך לדבר שטויות במקום אחר
סורי שאין לי משהו טוב לומר עליה, אבל אני לא יכולה לשקר - היא פשוט ילדה גרועה ודי, ולא איכפת לי, מצידי שתקרא את זה **מוציאה לשון** יוליה- וואו, היא השתלבה פה ממש מהר. בכל זאת, אני לא מכירה אותה הרבה זמן, אבל אני כבר יכולה לראות שהיא אדם ממש חברותי, נחמד ומצחיק, ואני מקווה שנכיר טוב יותר בהמשך
חן- איזו חן
? יש 2. סיון - לאן היא נעלמה? אני בקושי זוכרת אותה, היא הייתה פה רק בהתחלה... אני רק זוכרת שהיא הייתה חמודה, ושומעת עליה דברים נחמדים, אז יהיה נחמד אם היא תעשה קאמבאק מתישהו
חופית- אני לא חושבת שאי פעם פגשתי אותה...