יום הולדת לפורום- שירשור מרוכז

יא..גל ריגשת אני ממש שמחה שאת מרגישה

ככה ואני תמיד שמחה לעזור בשעת הצורך... יאאא אני לא בוכה
אני לא בוכה
אני לא אני לא אני לא יכולה בלעדיך.חחח
תודה מאמי

YaEl 15

New member
די עם ה../images/Emo34.gif ויו לורי !!

את מגזימהההה הוא כזה חמודדד

עונה../images/Emo9.gif

וואי זה יהיה ארוך.. פורום אליסה מילאנו-פורום מדהים וענק למרות שאין בו מספר רב של ילדים תמיד אני חייבת להיכנס אליו לפחות 4 פעמים ביום כדי לנשום ברווחה וללכת לישון.חח פורום ענק בו כל אחד תורם באופן שווה וכל אחד מוערך באופן שווה וכל אחד חמוד ונחמד
גל-אמ...גל היא אימא היא סוג של חברה נפלאה שתמיד כיף לדבר איתה ואם צריך לסיים לדבר איתה אז פתאום מרגישים רע
למרות שהיא קצת יותר גדולה ממני היא בינה ללבי והיא תמיד יודעת לעזור לי ולעצור את השגעונות שלי ולהגיד לי שלי להירגע.חח היא ממש ממש נחמדה ואני בטוחה שנמשיך להיות חברות טובות-או שלא
.. אני רוצה להודות לך
מקרב לב על כל העזרה שנתת לי השנה וגם כשהקומונה הייתה עזרת לי ונעמת ללבי ולי
אני מקווה שתמיד נהיה לב שלם
ולא
אני מאחלת לך רק את הטוב ושתמשיכי לנהל פורומים מצליחים כמו זה
אדם-אדם האדום אדם תורם הרבה לפורום הוא ממש איש שיחה חמוד ונחמד
ולמרות הכול בלעדיו לאליסה לא היה בעל ו-או חבר -ו-או מעריץ אני ממש שמחה שאתה בפורום ושאתה עוזר המון
שלי-אז אמ..עלי זה קשה לכתוב אבל אני די בטוחה ויכולה להגיד שאני חושבת שאני תורמת המון ואני מקווה שמכל הפינות שאני פותחת אנשים נהנים ובעיקר יודעים להעריך את העבודה הקשה שאני עושה פה בפורום
נטלי-נטלי היא כמו סוג של אחות נחמדה וירטואלית.חח כי היא תמיד בפורום היא תמיד עוזרת לי היא תמיד נחמדה אלי והיא בינתים התחרפנה רק משיגעון אחד שלי והיו הרבה.חח היא תמיד פנויה לעזור ופנויה לקבל עזרה
אני מעריכה אותך המון אוהבת שלי
קדימה נטלי -לאיסיקיו
יעל-למרות שאת יעל אני לא מכירה הרבה היא מאוד תורמת היא מצחיקה והיא נחמדה כזאת כיף לקרוא תגובות שלה וכיף לשמוע דעות שלה וזה פשוט מוי כיף היא תמיד תורמת לפורום היא תמיד פה לשעת צרה וכבר חצי שנה מאז שהיא איתנו וזה רק לטובה ממשיכה בהודעה הבאה-אין מקום..חחאבל מוסיפה תמונה של אליסה מסכימה לכל הדברים שלי

המשך המשך..

יוליה-יוליה למרות היותה חדשה פה היא ממש נחמדה וסיפמטית ותמיד כיף לשוחח איתה חוץ מזה שהיא אוהבת את סמולוויל ואת רוזוול היא חברה אחלה וחמודה אחלה
אני מנמש מקווה שיצא לי להכיר אותך טוב יותר אבל את אחלה בחלה
חמודה
חן-חן היא חמודה בטירוףףףף היא ממש ממש נחמדה למרות שהיא גולשת רק מידי פעם אני אשמח להכיר אותה טוב יותר
סיון-אי..הרבה פעמים באיסיקיו עם גל דיברנו על סיון על הכישרון שלה ועל היותה חסרה פה בפורום
אני מאוד מקווה שתחזרי מהר כי את מאוד נחמדה ממש נחמדה ואת מוסיפה הרבה לפורום
באהבה שלי..חח חופית-
הרבה זמן לא ראיתי את חופית אני מקווה שהיא תגלוש פה קצת יותר חוץ מהיותה חמודה היא גם נפלאה
שלי זהו.חח

YaEl 15

New member
תעודת ההערכה שלי ../images/Emo65.gif../images/Emo40.gif../images/Emo221.gif

פורום אליסה מילאנו- פורום חמודה עם הרבה אנשים נחמדים. פורום פעיל, ותומך
גל- גליה !!!! אני אוהבת את גליה
היא חמודה, אפילו שיש לה את הדעות, והטעם הכי מוזר בעולם, ואפילו שהיא מחבבת אנשים שאין להם פופיק בכלל, לעומת אנשים יפים
עם עיניים יפות
אני מאוד אוהבת אותה, והיא עושה עבודה טובה עם הפורום, ואני מקווה שתיהיה מאושרת בנישואין עם עדי
חח.. אבל ברצינות - היא תמיד שם שצריך אותה, והיא משקיעה מלא, אז אני סולחת לה על הירידות שלה על יויו
אדם- אדםםםםםםםםםםםםםםם אני אוהבבבבבבבבבבבבבת את אדםםם !
הוא כזהההה מצחיקקק אני פשוט יושבת ומתפוצצצצצצת מצחוק על דברים שהוא כותבבבב והוא גם חמווווווד
ותורם לפורום !! עם הסיכומים השבועיים שלו, והראיונות, ו... ג' יפית
שלי-
שלי !! אני אוהבת את שלי ! ניכר מאוד שהיא משקיעה בפורום, והיא האמא של אחת מהפינות האהובות עליי "פינת בוקר טוב" וכשכולם רצו שהיא תוריד את הכמות, ותעשה רק בימי ראשון, רק אני והיא הסכמנו שכדאי להשאיר את הפינה !! בסוף צדקנו, ובאמת היה פחות מעניין בלעדיה !!
נטלי- חח.. נטלי ילדה ממש נחמדה, והיא עוזרת כשצריך. רואים שהיא אדם ממש טוב. היא יצירתית מאוד !!
ומשקיענית אמיתית ! חח... וכמובן - תורמת המון לפורום ! יעל- אני לא יודעת מה הקטע של הילדה הזו
היא דיי מפגרת
יש לה קליטה איטית, והיא מגיעה לפורום פעם במלא זמן.. היא בקושי פועלת
בינינו, אני מקווה שהיא תעוף מהפורום הזה דיי מהר, ותמשיך לדבר שטויות במקום אחר
סורי שאין לי משהו טוב לומר עליה, אבל אני לא יכולה לשקר - היא פשוט ילדה גרועה ודי, ולא איכפת לי, מצידי שתקרא את זה **מוציאה לשון** יוליה- וואו, היא השתלבה פה ממש מהר. בכל זאת, אני לא מכירה אותה הרבה זמן, אבל אני כבר יכולה לראות שהיא אדם ממש חברותי, נחמד ומצחיק, ואני מקווה שנכיר טוב יותר בהמשך
חן- איזו חן
? יש 2. סיון - לאן היא נעלמה? אני בקושי זוכרת אותה, היא הייתה פה רק בהתחלה... אני רק זוכרת שהיא הייתה חמודה, ושומעת עליה דברים נחמדים, אז יהיה נחמד אם היא תעשה קאמבאק מתישהו
חופית- אני לא חושבת שאי פעם פגשתי אותה...

always be me mc

New member
איך מתאים לך לאהוב את אדם../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שניכם קצת מוזרים(במובן הטוב כמובן) ואני דיי בטוחה שהכוונה בחן ל-CheN323
באשר לטעם המוזר שלי נראה שהרבה אנשים שאוהבים את את יודעת מי מאת יודעת איפה יחלקו עליך(ואני לא מדברת על קייל
), אבל בסדר אני מקבלת את זה שבעיניך אני מוזרה ושבעיני את מוזרה.. לא כל ההפכים חייבים להימשך
חח והרגת אותי כשתיארת את עצמך

julie90

New member
תעודת הערכה (מעט באיחור חח ../images/Emo9.gif סורי):

פורום אליסה מילאנו- קודם כל אני רוצה לומר תודה ענקית לכל חברי הפורום, כל אלו שקיבלו אותי בידיים פתוחות ונתנו לי הרגשה טובה "של בית"
על ההתחלה - תודה
. אני חושבת שזהו פורום עם אנשים טובים שממש כף להכיר ולדבר איתם ואני שמחה שהצטרפתי אליכם
. גל- גלוש, את בנאדם כ"כ טוב! תמיד עזרת לי והסברת לי כשהייתי צריכה ואני מאוד מודה לך על זה
. את חברותית ונחמדה ומנהלת למופת! אני שמחה שיצא לנו להכיר
. אדם- אדם, אתה מאמי
. אתה באמת מצחיק ושנון לרוב ואני אוהבת לקרוא את ההודעות שלך, אתה מוסיף הרבה לפורום ולא סתם אתה באדום - זה כי באמת מגיע לך
. שלי- נמרצת ומשקיענית ברמות בלתי יתוארות
!! את עושה כ"כ הרבה למען הפורום הזה ורואים את זה - תאמיני לי
. את נחלצת לעזרה גם כשלא מבקשים וזה נותן הרגשה כ"כ טובה! מאוד שמחה שאת חלק מהפורום הזה
. נטלי- היא מאוד מתוקה והופתעתי לגלות שהיא חושבת שאני עושה לכם יותר מעניין ושמח
חח זה נחמד לדעת שכך את חושבת! בכל מקרה אני חושבת שאת מאוד מוסיפה לפורום הזה ואת ממש חמודה
. יעל- יעל
היא מיוחדת במינה! ממה שראיתי עד עכשיו, לא הייתה הודעה אחת שלה שלא גרמה לי לחייך
את פשוט כ"כ חמודה שאי אפשר לא לחייך!!
. יוליה- אח, גם כן זאת
. אני חייבת לציין שהיא סנילית ברמות
. חן- חן היא בהחלט חמודה ויודעת הרבה מאוד על אליסה ואני מאוד שמחה שהיא חלק מהפורום הזה! סיון- לא מכירה
חופית- כנ"ל.

always be me mc

New member
יוליה את כל כך חמודה../images/Emo9.gif

שלא יכולנו לסגור את הידיים גם אם רצינו
(ולא רצינו לסגור
)

spelling

New member
שמתי לב למשהו!!!!!!!!!!

כל פעם שבא מישהו חדש אנחנו מתנפלים עליו בקבלת פנים הכי סבבה שאפשר! ולא עושים רשימה יבשה של "ברוך הבא" אלא מברכים אותו ל8 דורות הבאים חחח

CheN323

New member
עונה עונה ../images/Emo9.gif ../images/Emo65.gif

פעם שניה שאני כותבת הכל
אז תתחשבו האנשים
גל
גליה (
) היא בין האנשים היותר מוערכים מבחינתי בתפוז
, ותאמינו לי שעברתי המון המון פורומים וקומונות
. היא כמו אמא של כולנו
גם דואגת שתמיד נחזור לפורום, גם דואגת שלא יהיה פה יבש, גם נפגעת בשבילנו, וגם נותנת יחס אישי לכל אחד ואחת פה. חוצמזה, למרות שאני לא תמיד מסכימה עם זה, גליה דואגת לצנזר שרשורים, ובכלל להעניק את הכבוד הראוי לאליסה, ולכולנו פה. ולא להתייאש גם כשממש מאעפן פה
. גליה, באמת אני רוצה לתת לך ח"ח ענק על כל ההשקעה והאכפתיות
, על הלהקים את הפורום הזה לבד, ולדאוג שתמיד יהיה פה מעניין. את בין הסיבות שרציתי כן לארגן מפגש פורום, אני חושבת שאת ילדה ממש אחלה
. כל הכבוד
אוהבת
אדם
אדם הוא כמו הגזים של הפורום
תמיד תוסס
. אדם בלי השרשורים ההזויים שלך וההודעות הקורעות, הפורום לא היה אותו דבר. אז קח את זה לזכותך אתה עושה פה עבודה מעולה
שלי
הדבר הכי בולט מבחינתי אצל שלי, זה, שהיא כל הזמן פה
. אז שלי כל כך הכבוד, על ההתמדה {שאני לא יכולה לעמוד בה
}
ומקווה שתישארי גם בהמשך כי את בין האנשים שמחזיקים את הפורום
. נטלי וחופית
את שתיכן אני לא מכירה הכי טוב, אבל חופית די נעלמה {זוכרת שמישהו ספר לה פה ימים
}, ונטלי תמיד טוב שהיא פה
. יעל
יעל ילדה ממש מגניבה
גם אם לא דיברנו אישית ההודעות שלה ממש מצחיקות אותי תמיד והיא נראית ילדה מלאת חיים
יוליה
יוליה ממש הפתיעה אותי
תוך יומיים זה היה נראה כאילו היא היתה פה תמיד
. יוליה את נראית ממש אחלה ילדה ומצאתי בך מלא דברים שדומים לי
. כל הכבוד ומקווה שתישארי
סיון
סיוון היא כמו הסבתא
וזה ממש לא לרעה. יש לך אחלה עיצובים ונוכחות שונה פה בפורום
. חבל רק שאת לא פה הרבה.

מזל טוב../images/Emo70.gif

שיהיה לנו עוד המון שנים של חוויה משותפת שקטה חכמה ונחמדה בשיתוף פעולה מירבי מכל חברי הפורום באופן שווה|! אני מקווה שגם בשנים הבאות נשמע עוד רבות עלא ליסה ורק נוכל להתגאות על כך שאנו מעריצים שלה
אליסה WE LOVE YOU
יום שנה שמיחחחחחחחח
מזל טוב

always be me mc

New member
שיהיה הרבה ב-../images/Emo49.gif לפורום הנהדר הזה../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

הפורום שבו לא משנה כמה אני עצובה/כועסת וכדומה..אני תמיד אוהב אותו.. חח זה הילד שלי אין מה לעשות
אני מודה על כל התקופות הטובות שבו ואולי קצת פחות את הרעות אבל גם הן חלק מהחבילה אז אני מקבלת את זה
אני לא חושבת שנשרוד 120 שנה כדי לקיים את הפורום
אבל מה שכן אני מאחלת לנו שיהיו לנו עוד הרבה שנים טובות ופוריות
ושבינינו נמשיך להיות חברים טובים
כי זה מה שחשוב
וזה מה שעוזר לקיים את הפורום
ובאשר לאליסה אני מאחלת לה שתמשיך ללכת אחר חלומותיה ותעשה את כל מה שבא לה לעשות
כי באמת אני לא חושבת שהשמים הם הגבול בשביל הבחורה הזאת
אז מזל טוב באמת מכל ה-
זה הגיע לנו לקבל פורום ולאליסה במיוחד
והיום הזה
מוכיח להרבה אנשים שהם טעו בקשר אלינו
אגב אומנם לא מצאתי את הפעם ההיא שההודעה המומלצת בתפוז הייתה על עובדות על אליסה או הפעם על הטקס(לפחות לא החלק עם התמונה) אבל מה שכן מצאתי חיברתי ויצא משהו נחמד: ושיהיה לנו המשך יום קסום
יאללה פורום אתה מוזמן לכבות את הנרות שעל העוגה

../images/Emo65.gif מזל טובבב לפורום א.מ../images/Emo65.gif

מזל טוב לפורום אליסה מילאנו ב
אנשים סוף סוף יש לך (לפורום) יום הולדת שנה אפשר היום לחתוך חתיכת
ולשתות
לכבוד היום הולדת
מקווה שתחזיק עוד שנים רבות ושתגיע ל1620 כמו מספר הפורום אז שיהיה
פורום אליסה מילאנו שולטט!!

למעלה