מחר יום הולדת לרונן, שלא יהיה בן 28

eaz1514

New member
../images/Emo213.gif מחר יום הולדת לרונן, שלא יהיה בן 28

רונן נולד בשבת אביבית, 16.5.81 ומחר יום הולדתו. יום עצוב, בלתי אפשרי. אנחנו בחרנו להשתתףמחר במפגש של פורום כלבים, פקניק ענקי בהרי ירושלים. אולי זה ישמע לכם הזוי אבל זה מה שאני מרגישה לנכון לעשות. ביום ראשון אעלה לבית הקברות, היום היה לאבא שלי אזכרה 10 והיינו אצלו. אז על גבי הפורום הכל כך יקר, מבין , תומך ומנחם הזה אני מוסרת לרונן שלי יום הולדת שמח ילד איפה שלא תהיה, יש לך שם הרבה חברים מכל הגילאים, שהוריהם חברים שלי לכאב. אילנה, אמא של רונן

בלה ענת

New member
אילנה יקרה

חיבוק מהלב שולחת לך. חודש מאי היה פעם מאושר עבורינו. אין מילים לתאר את הריקנות ששולתת בגוף ביום זה. יום אחד האסון דפק בדלת והשאר סימן לכל החיים. כל אחד מאיתנו בוחר לעצמו לציין יום הולדת של האהובים בדרך שלו. אין כללים, אין ריגושים, ישנה רק דממת שימחה, היא לא קיימת ביום זה. אמא של ענת אור ענת אור 06.05.1980-21.02.2007

יפית מן

New member
אילנה-לה ים של חיבוקים ונישוקים לך

יקירתי יום שיכולנו לחגוג אותו נגוז ולא ישוב .אבל רונן המקסים והמיוחד חוגג עם החברים המלאכים כמוהו ומסתכל על משפחתו המיוחדת וחושב הנה משפחתי זוכרת וחוגגת בדרך שמוצאת לנכון ומה שטוב לה טוב גם לי .שמהשמים ישמחו אותך.ותראי הרבה נחת מבנך שישמח אותך עם בשורות טובות בקרוב ממש באהבה רבה יפית סבתא של מאור-ילד של הרבה אור

eaz1514

New member
תודה יפית, אמן

אני מקווה שתפסיקי לקרוא לפני כניסת השבת, את צודקת מאוד רונן היה אומר בדיוק את מה שכתבת, צאו תהנו, תבלו, אין לכם מה להיות עצובים בדיוק במילים אלה. שבת שלום אילנה, אמא של רונן

eaz1514

New member
בלה יקרה, החיבוק הגיע ונשמר

גם עליך עובר חודש לא קל. כמובן שאי אפשר לברוח מהמועקה בלב ביום שכזה, נצא נבלה, ונזכור כמו תמיד, כמו כל שנה. שבת רגועה אילנה אמא של רונן

דנדוש2009

New member
אילנה מחזקת אותך בימים קשים אילו

אני חושבת שאתם אמורים לעשות מה שמתאים לכם והיכן שאתם מרגישים טוב ונוח. חברה טובה שתומכת בי אומרת לי כל הזמן להיות היכן שנוח לי ואני ממליצה את זה גם לך ולמשפחתך. כך שזה כלל לא הזוי בעיני שאתם "חוגגים" במפגש של כלבים ופקניק. מי אמר שצריך לשבת בבית ולבכות...הרי הבכי הוא תמיד בלב ביום יום. מאחלת לכם שתזכרו את רונן בחיוך ושהמחשבות עליו יעלו צחוק ולא רק עצב. יהי זכרו ברוך!

eaz1514

New member
דנדוש תודה, גם את צודקת כל כך

ודווקא בגלל שאצלך הכל כל כך טרי, המילים מקבלות חיזוק נוסף. הבטחתי לרונן שנמצא את הדרך להמשיך לחיות ואני מאוד משתדלת במבט לאחור אני די מרוצה מעצמי. אני יודעת שכשטוב לנו טוב גם לו. בזמן האחרון שמתי לב שאני עושה מה שאני מוצאת לנכון גם אם לאלה מבחוץ זה נראה קצת לא נורמלי , כמו ללכת לפיקניק של כלבים ביום ההולדת שלא קיים יותר, רק בלב והלב בא איתי לכל מקום. גם רונן. אבל את זה רק אתן מבינות יקירותי. שבת שקטה אילנה, אמא של רונן

ענן כבד

New member
../images/Emo16.gifיום ההולדת לרונן

יום הולדת שלא יתקים אבל אתה רונן במחשבתי . רק אתמול החלפנו מילים עם אמך אילנה . מילים שמנסות לתאר את המתחולל בלב על גורל מר . ועל מחלה שלפתע ביום בהיר מתישבת בגוף נאחזת בחוזקה ולא מרפה . מה היה ? לאן היו החיים מובילים אותך אילו המחלה היתה מרפה, אילו המחלה כלל לא מתפתחת . גם על זה דברנו . ותשובות אין וחלל גדול נשאר ומנסים לתפוס את שאירע . לנתח רגעים ,שניות ,מצבים והמועקה מלווה . ביום הולדתך שהיית אמור לחגוג . זוכרת . אמא של דורון שנקטף אף הוא מאותה מחלה ארורה -לוקמיה -.

eaz1514

New member
תודה, על 4.5 שנים של תמיכה ועידוד

עם עליות וירידות אבל תמיד שם כשצריך מילה טובה או ניעור. אילנה אמא של רונן

liat1953

New member
היום יום הולדת שלא יחגג

עוד אחד מהימים הקשים בהם הראש מתקשה לקלוט את גודל האובדן שולחת לך
מקוה שבמקום בו את נמצאת כעת את נהנת כמה שרק אפשר ושואפת את אויר ההרים הנפלא של ירושלים. אשמח לשמוע חוויות מהפיקניק בו בחרתם להשתתף ליאת

eaz1514

New member
לליאת, תודה על מילותיך ובמיוחד לאור

מה שכתבת למטה. אני יודעת 21/5 יום מתקרב וזה מטריף אבל זה יעבור, תזרמי עם הרגשות אל תלחמי עכשיו זו מלחמה אבודה. ואנחנו, צלחנו את היום, כל הדרך חשבתי כמה רונן גאה בנו עכשיו, אח"כ ההתעסקות בכלבים ובאנשים שאין להם שמץ של מושג איזה יום קשה היום השכיחה מאיתנו את התאריך, חזרנו כל כך עייפים שכולנו נרדמנו. עכשיו לעת ערב נדמה שהיום חולף לו נמוג את תוך עוד שבוע. תודה לכולכם על שאתם פה. אילנה אמא של רונן

koval10

New member
קצת באיחור,

אבל אני רוצה שתדעי שגם אני אתך ביום שהיה אמור להיות שמח, והפך להיום העצוב מכולם. טוב מה שעשיתם, ואיך שהעברתם את היום, במה שאתם אוהבים, בטוחה שגם רונן שאהב בעלי חיים היה שמח וליווה אותכם בפיקניק שבו הייתם. שולחת לך חיבוק אין, אין נחמה ביום זה.

eaz1514

New member
תודה אנה

רונן כל כך רצה כבר להבריא כדי שנוכל להביא כלב חדש, אני באמת מאמינה שהוא היה בחור לבלות ככה את יום הולדתו. שבוע טוב , ושוב תודה לכולם אילנה אמא של רונן

חיה אש

New member
אילנה ../images/Emo14.gif

אין דרך טובה יותר לעבור את היום הקשה ביותר כמו בדרך שרונן רצה .

חיה אש

New member
לא זוכרת אם כבר אמרתי

אבל אבי נולד ב 16.5. והיום הלכתי לבקרו ,נפטר לפני 12 שנים

eaz1514

New member
חיה תודה, נוכחתי לדעת שיש המון

צירופי מקרים בין חברי הפורום, 28/1 16/5 היש יד מכוונת? יום שקט אילנה אמא של רונן

גל213

New member
אילנה

כנראה יש יד מכוונת,אצלי הסיפרה שמונה מופיעה בכל תאריך מור נולד 28.1.1998ונהרג 1.5.2008 גלית

חיה אש

New member
גל ...גם אצלנו הספרה 8 מופיעה

פעמים רבות..גיא נולד ב 8.9.88 ונהרג ב - 1.8.08 ..

eaz1514

New member
מעניין, יום הולדתה של ירדן של שרון

גם ב- 28.1 ניר של ליאת נולד בחודש 8 אודליה של דליה נולדה בחודש 8 נפטרה ב- 28/2 מישהו מבין בנומרולוגיה, מה אומרת הספרה 8? סתם סקרנות

שרון123

New member
ונפטרה ב 21.8

שוב 8 דליה העלית חיוך על שפתי כשכתבת שהיית קוטעת את היד
רחום וחנון??? פחחחחחחח

למעלה