מחר יום הולדת לרונן, שלא יהיה בן 28

דליה ח

New member
צירופי מקרים של הסיפרה 8

אני לא יודעת אם יש יד מכוונת, אם הייתי רואה יד כזאת, הייתי קוטעת אותה. אודליה נולדה ב 28.8.78, והיא נפטרה ב 28.2.05. אני נוטה לחשוב שאלה תעתועי הגורל. לא יכול להיות שמישהו החליט להתעלל בנו סתם ככה.זה לא אנושי, ובטח לא אלוהי. הרי אם יש אלוהים, הוא אמור להיות רחום וחנון ו......

eaz1514

New member
אמרת הכל דלים "אם" ../images/Emo35.gif

התחנכתי על ברכי היהדות והאמנתי עד יום מותו של רונן. אתמול בהיתי שוב ושוב בתמונות של דנה בנט, ברור שמותה לא היה קל. לא יתכן שיש אל רחום שנותן לידים לסבול סבל פיזי ונפשי. עם רונן טמנתי את אמונתי, יום רגוע לכולם עד כמה שאפשר אילנה אמא של רונן

שרון123

New member
אילנה יקירתי../images/Emo201.gif

את אשה שלמה ואמיצה ואני גאה להכיר אותך. אין חיבור טוב יותר לרונן מאשר לקיים את צוואתו להמשיך בחיים. מקווה להגיע ליום בו גם אני אוכל פשוט לשמוח ביום ההולדת של ירדן - פשוט שמחה טהורה על הזכות שניתנה לי להיות אמא שלה. יום הולדת שמח כמו אצל כל המשפחות הנורמליות

eaz1514

New member
היי שרון, טוב לקרוא אותך ../images/Emo24.gif

צר לי לאכזב אותך, לא נחזור להיות אמהות נורמליות וכמעט בלתי אפשרי לשמוח שמחה טהורה ביום ההולדת של ילד שאיננו, אבל חובתנו להשתדל לעשות את המיטב ולהרגיש בלב שעשינו את מה שהיה נכון לנו באותו רגע תנון. ואת צודקת אני באמת שלמה אם כל מה שעשיתי עבור רונן לפני ואחרי אם כי יש גם תקופות יותר קשות שבהם אני לא כל כך גאה בעצמי, במשך השנים הבנתי שזה עניין של שפל וגהות כמו דוגית מתנדנדת אבל בסוף תמיד צפה. יום טוב אילנה אמא של רונן

yazi22

New member
מצטרף בלב שלם לברכה

לכל הילדים שאינם, יום הולדת שמח, באשר הם ואנחנו כאן, ננסה לחייך אליהם מעט

eaz1514

New member
תודה יעקב

אני יודעת שאתה כאן, חושבת הרבה על עומר. הטור שלך חסר. אילנה, אמא של רונן

yazi22

New member
אילנה יקרה

אני ממשיך וכותב כל העת. הרבה. בכל ההודעות שלי מופיע הקישור לבלוג שלי אלא שמשום מה הוא לא פועל כקישור אלא רק נרשמת הכתובת. את יותר מוזמנת. בינתיים אנחנו מתכוננים לטיול יום הולדת שנערוך בחג שבועות. שבת שלום אילנה.

eaz1514

New member
שמתי במועדפים ../images/Emo13.gif

טיול יום הולדת נשמע טוב, מתי בדיוק יום ההולדת של עומר? שבת רגועה אילנה אמא של רונן

למעלה