לשיפור המצברוח

inbal287

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo41.gif../images/Emo142.gif../images/Emo124.gifלשיפור המצברוח

אז בגלל שאני רואה שבזמן האחרון האווירה הכללית בפורום היא מבואסת ודיכאונית הבנתי שזה לא יכול להימשך ככה! בטח שלא בפורום המושימושימאמינשמהמהממם שלנו! אז ככה, גם אם נראה שהכל הכל הכל גרוע, זה הרי לא באמת ככה. יש דברים שעושים לנו טוב, אפילו אם הם קטנים, הם בהחלט עוזרים לעבור את המשברים שלנו. בשרשור הזה אתם פשוט מוזמנים לספר על דברים שמשפרים לכם את המצברוח, דברים טובים שקרו לכם בימים האחרונים או עומדים לקרות וששיפרו לכם את ההרגשה וכמובן לחלק המון חיבוקים וצומי לכולם
. אנחנו פורום מגובש, אז יאללה, בואו נשפר את האווירה פה!
.

inbal287

New member
אז ככה

אתמול קניתי דיסק ממש יפה של מוזיקה אירית... והוא כ"כ עושה לי חשק לרקוד [אתם יודעים, מעגל כזה, אנשים יחפים והכל בחיק הטבע
]. הוא בכלל שיפר לי את המצברוח.
המפגש של פורום שלושים אתמול
.
הייתי עם אמא באיקאה וקניתי מצעים, וילון וארון ממש יפה לדיסקים. וכמובן עוד המון דברים. כשאני אסדר את החדר והכל יהיה מאורגן אני אצלם לכם
.
דיברתי עם גלי והיא עזרה לי להגיע לכמה החלטות
.
הלכתי עם ויק לסרט [היטמן] והיה ממש כיף ומצחיקי. ואז נהיה 12 בלילה, והשתנה התאריך, וויק הפכה להיות בת 18!! אז לקחתי אותה למסעדה והזמנתי לה עוגה [שתיים האמת] עם זיקוקים
והיא ממש שמחה וזה היה כיף. שיר שעשה לי טוב - The Cottars - Byker Hill
ולמרות כל הבכי [ואגב, בכי זה דבר ממש מתיש!!], הזכרונות, המחשבות והבאסה - זה שעדיין יש את הדברים הקטנים האלה שמעלים לי חיוך על הפרצוף, זה טוב.

linkintrance

New member
אכן,אנחנו פורום מגובש. הבית הוירטואלי שלי.

מה משפר לי מצב רוח, כמובן-מוזיקה. מה הייתי עושה בלי מוזיקה? מה כולנו היינו עושים בלי זה? חברות וחברים טובים,ללכת להתבכין להם לשפך ת'לב.וזה עוזר זה כיף וזה הרבה הרבה צומי. כוס תה זה גם תמיד טוב. אז קדימה,בואו נעלה את המורל,נראה לכוולם שיש לנו חיוך ענק ופשוט נתחיל להרגיש יותר טוב ולעבור את התקופות הרעות האלה! ולכולם פה:
ו-

inbal287

New member
../images/Emo23.gif

חברים וחברות זה ה-דבר. תכלס, שום דבר לא יכול להחליף חברים. בסוף הם אלה שתמיד נשארים ועוזרים כשכל השאר מעדיפים לעזוב. אני כל כך שמחה שיש לי את החברות שלי, לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיהן.

inbal287

New member
אז זהו

שאני בדיוק מדברת על החברים הכי טובים והכי קרובים. אלה שנשארים איתך תמיד. אלה שאת יודעת שתוכלי לסמוך עליהם בכל דבר. אלה שתמיד יעזרו כשאת צריכה.

כנראה שאנחנו מדברות על אותו הדבר.

לפחות אלה שאמורים להיות
חוששני שרק אני התברכתי בכאלה[לא שאני סובלת..אבל לפעמים הייתי מעדיפה אחרים]

Rose131

New member
D:

קניתי אתמול עוד חוברת קומיקס, ועשיתי מנוי לעוד שתיים שיגיעו הביתה.
הייתי בת"א אתמול והחתמתיעל העצומה וזה היה חביב
יצאתי אתמול והיה די חביב. בערך.
יש בצפר היום
יש לי טרמפ לבצפר
אני הולכת לשתות היום אייס וניל, וזה משמח אותי. הממ...

FFTL

New member
ישלי!!! :]

פלאפון חחחחחחדדדדדדדדדדדדדדדדדששששששש D: אללה סוני הריקסון.
חזרותחזרות!#!#5 והופעה עוד שבועיים ככה D:
2 ימי הולדת שבוע הבא.
הכרתי מישי חדשה!
לא הולך כלום אבל.
בייייי. :)

5ifi

New member
האהא!! יש לי הרבה!!!

ככה:
הלכתי לפני יומיים לחנות של אחותי- שלא ראיתי הרבה זמן והיא ביאה לי את ההארי פוטר שלי, שגם לו חיכיתי הרבה זמן!
קראתי את הארי פוטר. סיימתי. וזה ספר כל כך עצוב. אבל מש כיף לקרוא אותו כי הוא כזה מושלם!!
ראיתי מכושפת- שזה אחד הסרטים החמודים- מומלץ בחום לאנשים מבואסים!
הלכתי עם חברות ל'מצפן הזהב' ולמרות שבתור סרט הוא לא פצצת על, לראות סרט עם חברות זה תמיד כיף.
הלכנו כל המשפחה למסעדה, ואח של הכין לי מן משו מוזר כזה שכל פעם כשניסיתי לתת בו ביס הכל החליק לי מכל הכיוונים וזה היה ממש מצחיק, כי אח שלי הוא אחד האידיוטים הכי חמודים שיש. (אם מישי מחפשת חבר נמוך [1.65...] אני אשמח ליצור בניכם קשר...
)
היו עוד מיליונים מן הסתם...אני סתם לא זוכרת...! אה, גנבו לי את הפלאלפון! זאת כבר הפעם השלישית שלי וכולם צוחקים עליי...אז זה גם משו מבדר קצת... כן. לא ממש אכפת לי ממנו.

Wrath Within

New member
מוזיקה.../images/Emo11.gif

לא מאמינה בחברים אמיתיים, מצטערת להרוס את רצף האושר המחליא.

5ifi

New member
בחיי, האישה הזאת צריכה תחביב...

-טימון... ילדה, הרעיון היה ליצור רצף אושר מחליא (לא מחליא בכלל אבל אניווי..) כדי ליצור איזון עם רצף הדיכאון המחורבן שהיה פה קודם. ואני גם חשבתי שצריך לעשות משו כדי לשפר את האווירה אבל לא היה לי רעיון אז- כל הכבוד לענבלירון! ו...את באמת צריכה תחביב אם יש רק דבר אחד שמשח אותך- תרכבי על סוסים! זה מנקה את הראש!

Wrath Within

New member
תודה על ההצעה אבל סוסים זה לא הקטע שלי.../images/Emo6.gif../images/Emo11.gif

וכבר יש לי תחביב. sing the sorrow.

אני רוצה^^../images/Emo71.gif

-יש לי מארז חדש של כל הסרטים של ה"פ. -כיף לי לקרוא את ה"פ שוב
-היה היום בצפר והיה נורא נחמד. -אמא כנראה תקנה מחשב חדש^^ -מוזיקהמוזיקהמוזיקה -ישלי מלא שוקולד ויאמ. -יש יומולדת לילד קטן וחמוד מחרתיים -שיעור גיטרה מחר! יאיי -ישלי הרבה ספרים לקרוא
-סיימתי את כל השיעורים! -הישרדותהישרדות! -שנות ה70! זה כ"כ כיף לעשות מרתונים בVOD

5ifi

New member
אני חייבת לציין שאת תמיד מגיעה

ונותנת כל כך הרבה אינפורמציה חיונית ומרתקת להמשך פעילותו האינטנסיבית של הדיון!!! חחחח..זה סתם הצחיק אותי, אל תקחי אישי... (סליחה אם נפגעת...סולחת?)

למעלה