לשיפור המצברוח

גיטרהגיטרהגיטרה

וגיטרה
באמת.התחלתי ללמוד רק מלפני 3 חודשים וכל שבוע אני מחכה ליום ראשון בשביל ללכת לחוג. ומי שמתעצל ללמוד זה באמת כדאי כי זה אחד הדברים היותר כיפיים שיש וגם אמא שלי בהתחלה חשבה שאני אתעצל אבל לא
ומוזיקה כמובן
ונראה לי שגם המשפחה שלי. יש לי משפחה משעשעת וגם משפחה בתכלס תמיד איתך ולא תבקר אותך לרעתך אלא רק לטובתך
~אני לא רגילה לחפור ככה בפורום[נו זאת חפירה בשבילי]~

inbal287

New member
עוד חיבוק בבקשה...

אני יודעת שאני צריכה להתאפס. אבל קשה לי. וכואב לי. והכי מוזר לי בעולם להיות לבד. ודי, אני לא רוצה לבכות יותר. מישהו מוכן לקחת ממני את כל הדמעות האלה? הן לא מפסיקות.

linkintrance

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

כמה חיבוקים שאתרוצה! אין סופים חיבוקים אלייך יקירתי! רק אם משהו באמתהיה לקחת את הדמעות האלה.בכלל את כל הכאב הזה. את מוזמנת לשפוך פה את הלב תמיד. אני בטוחה שיקשיבו לך, את מוזמנת לדבר איתי במסן
ובעצם כל אחד. [email protected] אני לא נושכת!

inbal287

New member
תודה רבה מותק../images/Emo23.gif

והוספתי אותך למסן. ושוב תודה
.

מדHIMה

New member
מיתלהבת ברמות !!!1

חוחוחוח חברה שלי סוף סוף חזרה מגרמניה וסתכלו מה היא הביא !1!! (אזהרה-לא !1) אם לא רואים אז אההם אהההם דיסק-LOVE SAID NO ויש פה אחת שאמרה לי שג'וין מי אף פעם לא היה השיר השני בדיסק אז כן הוא כן ! ביצת "הלו קיטי" שכוללת -סוכריות בצורת פנינים ורודים ולבנים,בובת קיטי קטנה ומדבקות ! קלמר קיטי וליפגלוס קיטי וגומיה שחורה לשיער סוכריה בגודל חצי מטר קשיות שוקו ווניל גלויה סקסית ולכבוד קריסמס היא הביאה לי הרבה סוכריות בתוך קופסא שהיא עשתה לבד !!!!!!!!!1!!! ועט חהחהחהחחהחחהח והנה תמונה ! וטישו עם "מארי קריסמס"!!!!

Wrath Within

New member
תתחדשי, הלו קיטי../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif../images/Emo11.gif

גמני רוצה. חייבת להשיג חברות דחוף.

5ifi

New member
אני יכולה להיות חברה שלך!!!

חחח...אבל אני חברה לא שימושית...אני רק בסופ"שים...! אבל אני תמיד אזכור את היומולדת שלך, מצד שני... (תודי שזה מפתה!)

Wrath Within

New member
הסטנדרטים שלי לא כאלה גבוהים...../images/Emo11.gif

אסתפק במתנה אחת כל סופשבוע. טוב חברה שלי?

LoveYourHate

New member
אוח מדהימה אחת שלי ../images/Emo23.gif

אני מתה עליך אין לך מושג בכלל!!! פשוט אין לך מושג!!

למעלה