יומולדת לשיר

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח קפראליך נסט33>

אוהבתותך גםםםםםםםם 333333> אגב, כתבת את זה לפני כמה ימים?!?
כי לפני כמה ימים כתבת לי שהדבר הזה עם החיבוקים והלבבות ממש יפה XDDDD

sweet shir

New member
אה, והבנתי שאני לא מתכוונת להגיב לכל אחת

בנפרד.. אזזזזזזז... תודה לכולן!
DD:

loli kiss

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifHAPPY BIRTHDAY../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב
אושר, עושר בריאות וכושר אהבה, שמחה והמון הצלחה
איזה נדוש זה XD שתהיה לך ת'יומולדת הכי בעולם
ושתגשימי כל חלום שלך *בעיקר את זה שקשור למקפליי* חח
דנה :)

yaelsee

New member
מזל טוב!!@$@% ../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

וואי יש לך יומולדת!! אז מלא מלא מלא מלא מלא מזל טוב!! ותנצלי את היומולדת הזה כמה שאפשר, ותהני מכל דקה! ושתפגשי את מקפליי (כי אני כל כךךךך מקורית!) וזהו, אני גרועה בברכות

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifקפרא שלי333>

בואנה, יא קטנהXD ס'קפארליי שלתי לך סמס D: טוב אני מאחלת לך המון המון המון מזלטוב
בהצלחה בהכל, ואמן שכל מה שאת רוצה יתגשם
תמיד תחייכי, ותנצלי את היום הזה כמה שאפשר, כי הוא רק שלך [: רק בריאות, אושר, אהבה, והצלחה אני שמחה שהכרנו D: רק שנשמור על הקשר הזה, ובואי ניפגש כבר!!!!!!!1111 333333333333333333333333>

sweet shir

New member
אני קטנה?! את בת 14! חצופה! XDDD

חחחחחחחחחחחחחח לגמרייייייייייי אנחנו חיייייבות להיפגש!!! יאללה מפגש פורום של אזור השרון XD

N e r d y

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifhpy bday!!!../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

T h a t G i r l

New member
שיר!מזל טוב!../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב,אושר עושר והרבה הצלחה וכאלו
.. שתזכי לראות את מקפליי ותהני מכל רגע בחיים
[אני לא טובה בברכות,במיוחד לא מהירות אז תסלחי לי נכון?:]] אז המון המון המן מזל טוב,תהני מהיום! אוהבת,ליטלו.

Little Sapir

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif Happy Happy B-day ../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

יומולדת שמח!
שיהיה לך רק אושר בחיים!
שתהיי שמחה תמיד תמיד!!!
שתקבלי המון מתנווות
ושתיזכי להגשים את החלומות שלך!

McFlyRoni

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo212.gifשירשיר מזל טובטוב!!../images/Emo212.gif../images/Emo23.gif

ייאאאאאיי שיהיה לך יומולדת מדהייייייייםםם הכי כיפי בעולםם מלא במתנות מושי מושלמות ובלאגנייםם! תזכרי שכולנו אוהבות אותך כאן המוני המון
ושתמיד נהיה כאן לצידך <: אפילו התחלתי להשתמש בסמיילים הפריקים שלך XDD הופ הופ טרללה גדלת בשנההההה הופ הופ טרללה שיר היא מקסימה+חמודה+מדהימה +מזל טובבבבבבבבבבבבבבב בקיצור יומולדת שמח ומהמם והורס ומעלף שיהיה לך
תמשיכי לדרדר אנשים מתמימותם
XXDDD סתם אני צוחקת D: אוהבת, מזל טוב =]]

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחח תודה D:

ואני אמשיך לדרדר נפשות תמימות.
מוחעחעחעחע ~צחוק מרושע~

tzuf jones

New member
מזלל טובבבב :)

כברר כתבו את כל הבברכות אזז אין לי כ"כ מה להוסיףף .. אזז.. יוממולדדת ששששששמיחחח 3>.

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifיאיי^^ המון מזל טוב לך!!

המון המון מזל טוב עד 230 שנה [ויותר..xDDD]

Sharon Kez

New member
אהאהאה שירררררר../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

המחשבות שעוברות לך בראש : *מה היא נפלה עליי זאתי אני לא מכירה אותה* חח אממ, אף פעם לא ממש דיברנו מחוץ לפורום, אבל אני מתה עלייך ועל היציאות שלך!
[תמיד משעשעת אותי
] שיהיה לך המוןהמוןהמון מזל טוב!!
אושר, בריאות, הצלחה, וכל החרא הזה XDDD שתזכי להצטרפת עם כל מקפליי [כי אין לך פייב] ואולי לעשות איתם כמה ילדים בדרך... או שסתם לטוס ללונדון ולהיות בהופעה שלהם...אחד מהשניים, הבחירה שלך!
רק טוב שיהיה לך!! =]

למעלה