איך היה השבועעעעע

white angels

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע- notre dame de paris-dechire שיר מדהיםםם וגם מתקשר לסדרה
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-רביולי
בילוי השבוע שלי-היום מבלה עם חברה שלי..
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-קטי,אלבורדה,להתאהב מחדש,קצרים,רוקדים עם כוכבים.. דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-קיבלתי תעודה טובה והיה יום הורים אחלה
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-לא סובלת את ימי רביעי..יום ארוך ומעצבן
תכנונים לשבוע הקרוב-ללמוד ולקרוע את התחת על העבודה בסוציולוגיה
שאלת בונוס-מי לא התגעגע למרינה כשהייתה בטיול שנתי? אנייי!
מה נראה לכם? בטח שהתגעגעתייי לילדה המשוגעת הזו
שבת שלום לכולם..תהנו בסופשבוע

בהחלט שיר מדהים...

והנה הפירוש של השיר... [כול הזכויות שמורות לי] אני העתקתי מהסירטון
torn,i'm a man devided torn,between the two women i love, the two women who love me, do i have to tear my heart in two? torn,i'm two men in one, torn,between the two women i love, the two women who love me, is it my fault than iwm happy? one for day, one for the nighit, one for love, the other for life, one for forever, until the end of time, the other for a certain while, perhaps a littles less, torn,i'm a man devided torn,between the two women i love, the two women who love me, but iwm not complaining, torn,i'm two men in one, torn,between the two women i love, the two women who love me, is it my fault that i'm normal? one for heaven, one for hell, one for sweet, one for sour, one two whom, i swore every oath, the other whit whom i undo them, torn,i'm a man devided torn,between the two women i love, the two women who love me, do i have to break my heart in two? no torn,i'm two men in one torn,between the two women i love, the two women who love me, is it my fault than i'm happy? torn..torn..torn..torn.. torn,i'm two men in one, torn,between the two women i love, the two women who love me, do i have to break my heart in two? torn..torn..torn ואיך זה מתקשר לסדרה ??. שאנדריי נקרע בין קירה וקטי
בהמשך תבינו חוחוחו

white angels

New member
אני רואה שנדלקת על השיר../images/Emo13.gif

חח יפה שהעתקת את כל המילים..גם אני רציתי לעשות את זה אבל חסכת לי מאמץ
ובאמת נראה כאילו כתבו את זה במיוחד לסדרה ,התוכן ממש מתאים למה שקורה עכשיו

ludashit

New member
חבל שלא....

אוכל לרשום את השבוע שלי , כי השבוע שהיה לי היה אחד מהשבועות הכי נוראים בחיים שלי ובכלל בתחילת שנת 2007 אם זה ימשך ככה , אני לא יודעת לאן אגיע!!
אבל אני רואה שהיה לכן כיף , וזה הכי חשוב , תהנו , תבלו , והעיקר להיות הכי מאושרת !!!
אני מצטערת שלא נכנסתי הרבה לפורום , פשוט אני עם לומדת לבגרות בהיסטוריה , מקווה שיצא משהו...
ראיתי שיש לנו בנות חדשות בפורום , אז קודם כל ברוכות הבאות , ושמתי לב שסוף סוף יש פה מישהיא יותר גדולה ממני , חחחחח גדול , ישששש לפחות אני לא הזקנה בפורום!!! סורי , אם הכנסתי מישהיא לעצבות או לדיכאון!! לא התכוונתי.... סליחה...

white angels

New member
אויי כנסי מאמי

באסה שהיה לך שבוע נורא מקווה שיהיו לך שבועות פי אלף יותר טובים
ומקווה שהכל יסתדר אצלך
המון בהצלחה בבגרות בהיסטוריה מקווה שתצליחי
ותודה רבה לך שגם לך יהיה המון כיף,תהני והכי חשוב שיהיו לך רק דברים שמחים וטובים
תמיד תהיי אופטימית כל הרע יעבור בסופו של דבר
שבוע טוב

a666blove

New member
אל תיהי עצובה נשמה..=)

אני בטוחה שתצליחי בבגרות בהיסטוריה=) ושהכל ילך טוב.. אל תיתבאסי, זאת בטח רק תקופה..(גם לי היה ככה..).. עוד מאט הכל ישתנה לטובה, אל תידאגי

מאמי...

מאוד חבל לי שלא היה לך שבוע טוב ואת מבואסת , אבל אפילו במצבים הכי נואשים אל שכחי ל=ח=י=י=ך החיוך שלך יכול לפרא את הכוול
אל תתייאשי ותסתכלי תמיד קדימה ואל תתני לטעויות של היום להשפיע על החלומות של מחר... תסתכלי תמיד למרומרים ואל תביטי למטה ! אולי עכשיו קצת קשה ואת מבואסת אבל את צריכה תמיד לדעת שהזמן הוא התרופה.. והוכל עוד יחלווףףף..והגלגל הוא עגול ומי שגרם לך כאב יסבול הוא יותר ממך ! עוד יבואו ימים טובים יותר ותקופות יפות ומאושרותת..רק אל תתייאשי.. ותלכי עד הסוף למרות עד כמה שהדרך קשה...בסוף יגיע הסוף-הסוף הטוב
" ה' מוביל אותנו לדבר הכי טוב בדרך הכי קשה " ממש נכוןן
שבוועע דבשש

../images/Emo214.gifאני ממש מקווה שהכל ישתפר

בקרוב...זה לא יכול להמשך לנצח, נכון?
אומרים שכל עקבה לטובה, הלוואי שתוכלי להסתכל על הדברים גם מהנקודת מבט הזאת...ואם לא היום-אז אולי מחר

למעלה