אתם יודעים מה חשבתי?

../images/Emo214.gifאתם יודעים מה חשבתי?../images/Emo9.gif

נסו לדמיין שיר שיבצעו ביחד קרן פלס ודניאל
מה שבטוח, זה מתכון בטוח למקום ראשון במצעדים

LOLI152

New member
חחח דניאל וקרן! פחח.

נשמע מוזר. כמו השילוב של דניאל ורינת בר.. יצא מוזר, לא? האמת שאני די אהבתי את השילוב של דניאל ושילה. הם שרו ביחד את "כוכב" והשמיעו את זה ברדיו. ממש כמו השם של האלבום שלה, ככה גם השילוב שלהם "מתוק שחור"

../images/Emo214.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני עדיין חושבת שזה יהיה מעניין לשמוע אותם ביחד. הוא טוב, והיא...כן, גם היא[אני לא מאמינה שאני אומרת את זה!!] מעולה, אז יכול להיות שיהיה להם שילוב מעולה...ויכול להיות גם לא. אני אמשיך לדמיין את זה

../images/Emo214.gifיש מקום שאפשר לשמוע בו את השיר?

או ששמעתי אותו ולא שמתי לב שזאת רינת..

../images/Emo214.gifהגיע ולא מושמע ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

אני לא מצליחה לשמוע, כנראה יש בעיה במחשב שלי ואני צריכה שאחי יתקן אותה...או להפעיל ת'מחשב מחדש, ואין לי כוח!
אז אני אחכה עוד יום
מאיפה השגתם את השיר?דרך אימיול?
ותודה רבה הודיה!!!!

idanri

New member
יש לך מסנג'ר\איי סי קיו?

תני לי ואני אשלח לך את השיר:)

../images/Emo214.gifיש לי רק מסנג'ר...

הבעיה שאני בקושי נמצאת בו שעה ביום מלבד סופי שבוע, אני כעת כותבת מהעבודה...
בכל אופן, הודיה שלחה לי את השיר! רק שיש לי בעיה ברמקולים.. אבל אני אשמח לדבר איתך בלי קשר

../images/Emo214.gifאוקיייייי עכשיו שמעתייייייייי ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מעולם לא שמעתי את השיר... והאמת... זה ממש נחמד! אבל... לא יותר מזה
אני אוהבת בעיקר את :"הגלגל המסתובב תופס אותי בקצה הלב...הופך בין אושר לכאב תמיד כשאני עוזב" סביר להניח שאם אאזין לשיר עוד עשר פעמים אחזור ואגיד שהתמכרתי והוא מושלם

../images/Emo214.gifמתי הוא יצא שלא הספקתי לשמוע עליו

מעולם?
ואפילו יש לי את כל הדיסקים שלו מקוריים
כנראה בשלב כלשהו פשוט הפסקתי להאזין לרדיו והתחלתי לשמוע רק שירים באייפוד... רגע, בעצם מתי כן האזנתי לרדיו?

idanri

New member
חחחח האמת זה לא יצא באף דיסק

זה יצא במסגרת התוכנית "מפגשיר" של ערוץ 24. בכל שבוע היו נפגשים 2 זמרים מעולמות שונים ליום אחד על מנת ליצור שיר משותף. התוכנית שודרה איפשהו בשנת 2005 אם אני לא טועה. מתוכה כל השירים שנולדו יצאו כסינגלים לתחנות הרדיו ואני השגתי את כל הסינגלים הללו

../images/Emo214.gifאההה...אז אתה פשוט קונבינטור ../images/Emo3.gif

מעניין, איזה עוד דואטים יש?

../images/Emo214.gifכן, הבנתי..אבל יש דואטים מעניינים?

אני לא צופה בערוץ 24 בדר"כ

hodayoyo

New member
בטוח שמעת את "הוא" של שוטי הנבואה ואיזבו

זה השיר שהכי הושמע מהתוכנית. יש את "השיר מהגן" של כנסיית השכל עם אסטרל פרוג'קשן. זה בערך מה שאני זוכרת. דודי לוי היה עם מישהי והיה את יזהר אשדות עם שלומי סרנגה אני חושבת.

../images/Emo214.gifיו, לא שמעתי אף שיר ולא ידעתי ../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

מצד שלישי, אני בכלל לא אוהבת אף אחד מכל אלו שציינת. אני אוהבת רק אמנים בודדים ומיוחדים

למעלה