אתם יודעים מה חשבתי?

idanri

New member
רשימת השירים מהתוכנית--->

יזהר אשדות ושלומי סרנגה - נערה מהצפון יהלי סובול ואבי מסיקה - כלב זקן יגאל בשן ופיטר רוט - רק רוצה להתחתן יהודית רביץ ואהובה עוזרי - האיש ההוא דניאל סלומון ורינת בר - סוף הקיץ אסטרל פרוג'קשן וכנסיית השכל - השיר מהגן קורין אלאל ו-FUNSET של MC קרולינה - ביד הבריאה שוטי הנבואה ואיזבו - הוא גידי גוב ורונה קינן - הריקוד המוזר של הלב יוסי בנאי(ז"ל) ומיכה שיטרית - תרנגול כפרות אני חושב שזהו זה

LOLI152

New member
לא!

דודי לוי ויסמין לוי- תפילה חילונית שיר מקסים!!! וגם האיש ההוא, הריקוד המוזר של הלב והוא הם שירים מקסימים! את השאר לא יצא לי לשמוע מספיק, כנראה.

../images/Emo214.gifאני פשוט בורהההההההה!!!!!

אבל אני מכירההההההה את השיר המקסים : "הריקוד המוזר של הלב", הייתי רואה אותו באמת הרבה בערוץ 24, הוא ממש שודר מלא מלא... ואני אוהבת אותו!!!הוא יפה ומקורי ולבבי
את כל שאר השירים אין לי שמץ

משדרים הרבה את "סוף הקיץ" במוזיקה 24

את האמת ? בעיקר בשבת (או שזה סתם נראה לי בגלל שזה היום היחיד שאני רואה הרבה את הערוץ...). הפעם הראשונה שראיתי את התוכנית הזו, הייתה בחטף, כמה רגעים. במקרה, ברגע נשמע "כולם אוהבים את דניאל", שאהבתי, ואהמ, הלכתי לחפש אותו.. למה בחטף ??? כי אז עדיין לא ממש ידעתי מי זה ומה זה דניאל סלומון (מאז עברו הרבה מים בנהר..). שיר נחמד לא אוהבת את הזמרת. לפחות בתכנית, דניאל יצא די ג'נטלמן ("תשתדלי לשיר בלי הקישוטים" זה הניסוח העדין לתרגעי עם הסלסולים..חחח)

idanri

New member
לאחרונה לא יוצא לי לראות הרבה את הערוץ...

טיולים בארץ ובחו"ל,עבודה כמה פעמים בשבוע...

למעלה