דיון.

NoWords

New member
../images/Emo214.gif דיון.

כן, גבירותיי, [ורבותיי?] חשבתי על משהו היום. נסעתי באוטו עם אבא, ושמענו את Stripped של כריסטינה [כן, אבא די בסדר עם כריסטינה
] ואז הגענו ל- Impossible, ואני נורא אוהבת את השיר הזה למרות שאלישיה כמעט ורק מדברת וממש על ההתחלה.. וזהו]; אמממ, אז התחלתי לחשוב על דואטים שאלישיה עשתה בקריירה שלה, עם אשר, הדואט המוצלח והיפייפה My Boo שהיה די אהוב:) והדואט עם Tony Toni Tone, של Diary שבעיני זה אחד השירים הכי מדהימים שלה.
ו- Mr. Man עם Jimmy Cozier, שאני גם נורא אוהבת את השיר הזה מהאלבום ה1 שלה. ויש גם את השיר If This World Were Mine עם זמר הליווי המדהים שלה, ג'רמיין פול. [אתי, נכון שהוא שר מדהים?
] הממ.. ויש את השיר I Just Want It To Be Over עם קיישה קול, זה שיר חמוד אבל אני לא מתה עליו.
אני גם לא ככ אוהבת את קיישה קול. וכמובן ה-דואט שלה בערך, Gangsta Lovin עם איב.
שזה אחלה דואט. היו לה עוד שיתופי פעולה מעניינים ושונים בהופעות בלייב, אבל אני לא ממש רוצה להיכנס לזה עכשיו. השאלה שלי מובילה לכך: עם איזה אמן\להקה הייתם רוצים שאלישיה תשתף פעולה?
בססו תשובתכם לפי הדואטים שהיא כבר עשתה וגם תגידו פחות או יותר על איזה סגנון מוזיקה תרצו שהדואט יהיה, ואם אתם לא ממש יודעים ללכת על כיוון מוזיקלי, תנו שיר לדוגמא שיש לכם בראש.. שהולך על אותו סגנון. [אז המשימה שלכם: לתת אמן\להקה לשיתוף פעולה + סגנון מוזיקלי לשיר או שיר לדוגמא שפחות או יותר תואם את מה שאתם מתכננים לדואט] מקווה שזה מספיק ברור.
אז קדימה, אני רוצה לראות תשובות, תפעילו ת'דמיון וזה.
[זה נראה כאילו הוא ממש מאוהב בה, בתמונה
]

mamasitaa

New member
עם ג'סיקה סימפסון

כידוע לנו לג'סיקה סימפסון יש יכולות ווקאליות מרשימות והיא שרה מוסיקת סול מדהים(קישור למעטה) לדעתייי יתאים להן לשיר אזה שיר יחד :] אממ.. אפשר סגנון כמו בשיר "I will Always Love You" של וויטני :] גם דואט עם איימי לי
יהיה מדהיםםםםםםם :)

NoWords

New member
ג'סיקה סימפסון דווקא?

היא סתם טמבלולית.
לא מנצלת את היכולות שלה כמו שצריך לדעתי. גם בהופעה הזאת שקישרת אליה היא לא הלהיבה אותי. הצרחות עוד איכשהו בסדר אבל כשהיא שרה רגיל ויש לה קול לוחש כזה, אני לא סובלת את זה! היא לא יודעת להשתמש בקול שלה, היא סתם משרבבת כמה צרחות אחת אחרי השנייה, וגם ראיתי עוד כמה הופעות שלה בYouTube, היא פשוט צריכה שמישהו ילמד אותה ממש איך לבצע שיר בלייב כי יש לה פוטנציאל אבל.. הוא ממומש בדרכים לא מספיק נכונות וטובות. ככה אני חושבת. ראיתי פעם הופעה שלה מגיל 15 שהיא שרה ממש גוספל, וזה כל כך התאים לה! היא הייתה צריכה להתפתח עוד בתחום של הגוספל והסול. אם היו עובדים איתה יותר על איך להשתמש בקול שלה נכון היא הייתה הרבה יותר מצליחה לדעתי. אבל היי, כל דואט יכול להיות מעניין. דואט עם איימי לי גם יכול להיות משהו מיוחד. זה היופי של הדיון.
תודה שכתבת.

mamasitaa

New member
צודקת

עם היא הייתה יודעת למצוא מישו שילמד אותה זאת בצורה נכונה היא הייתה כיום פי אלף יותר מוצלחת.. אבל על כישרון - אין מה להתווכח

NoWords

New member
מי ששר את Ordinary People

אם את מכירה. שיר יפייפה. הקליפ יצא לפני שנה בערך פלוס מינוס.. קליפ בשחור-לבן. הוא זמר אפרו-אמריקאי, כמו שכתבתי, אמרו שהוא אלישיה קיז בגירסא הגברית.

NoWords

New member
זה יהיה קצת משעמם, לא?

שניהם ממש עושים את אותו הדבר. אני זוכרת שבהתחלה כשג'ון לג'נד פרץ אמרו שהוא אלישיה קיז בגירסא הגברית.
הזוי אבל.. יש בזה משהו. הם שניהם מנגנים בפסנתר, ובעלי קול צרוד עם בלדות פסנתר יפות כאלה. אני מאוד אוהבת אותו ואני חושבת שיש לו אחלה מוזיקה אבל לדעתי דואט ביניהם יהיה ממש.. יבש. אין לדעת..

barstick

New member
לאאאאא...

ממש לאאאאאאא הוא מדהיםםםםםםם דווקא הדוגמא של אורדינרי פיפל זה שיר יחסית "משעמם" שלו [משעמם אבל גדול!!] שמעתי אותו מנגן ושר שירים שלו בגירסא אקוסטית וזה היה ענק חוץ מזה שהוא נמצא בהרבה שירים עם ראפרים נגיד TWISTA או KANYE.. עם אלישיה אני חושבת שהוא יוכל להפיק משהו נורא מעניין אולי צריך לעשות שילוב של KANYE וALICIA.... אממ... R KELLY? בעצם לא..לא.. אולי משהו עם MISSY? אה לאאאאאאאא יוווווווו יש לי תרעיון הכי גדוללל.. עם OMARION.. למי שראה אז בטקס פרסי ה..נו MTV אבל של ארה"ב לא של אירופה [מתי שוויל סמית ושאקיל אוניל ושאקירה הופיעה וJET וHOOBASTANK וYELLOWCARD...] קיצר הוא הגיש שם את אחד הפרסים נדמה לי והוא שר שיר שלה.. if I ain't got you.. הוא צריך לשיר איתה ומהר.!!!!!!

NoWords

New member
ככככככן. אני יודעת על מה את מדברת.

הוא שר קטע מכל שיר שהיה מועמד בקטגורייה גם כריסטינה הייתה מועמדת, בגלל זה אני זוכרת.
אומריון הוא בסדר [איזה שם תקעו לו המסכן..] יש לו קול די טוב.. וקנייה ווסט עשה גירסאת רמיקס ל- Karma נדמה לי..

barstick

New member
חחחחח

קוראים לו OMAR בעצם.. אומריון זה כינוי יש לו קול מדהיםם.. עוד מB2K הכרתי אותו ויש לו גם דיסק סולו ויש לו שירים ממש ממש טובים.. אגב לא זכור לי שיתוף פעולה בין אלישיה לפארל אולי אני בשנייה זו לא זוכרת, לא יודעת..=|

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

גם אני חושבת, למרות שהם עושים את אותו סגנון מוסיקה, זה יכול לצאת ממש יפה.

mamasitaa

New member
אולי אפשר גם עם מראיה קארי

:] הן יהיו ממש שילוב מנצח!!!!

mc lyte

New member
אני חושבת שהכי מתאים עם מאריה קארי

הן באמת שילוב מנצח!

עם מאריה קארי זה יהיה מדהים

אחרי הכל..אלישיה ומאריה הן בן הבודדות שגם יוצרות את המוזיקה שלהן (כותבות מלחינות) וכל אחת מהן קול מדהים.. כמובן שמאריה בהמון שלבים מעל אלישיה..אבל אין מה להשוות.. שניהן מעולות..

barstick

New member
מה פתאום..

כאילו הם לא בין הבודדות.. יש כ"כ הרבה! ולדעתי אלישיה וMARIAH זה לא הולך ביחד סורי חחחח זה נשמע לי שילוב מזעזע :S אני לא מסוגלת לשמוע אותה לבד.. אלא אם כן זה בWE BELONG TOGETHER ובכל השאר צריך להיות לידה מישהו שימתן אותה נגיד ראפר... אחרת זה ממש מעפן..=\

את לא קצת נסחפת?

עם כל האהבה והערכה העצומה שלי לאלישה..אין ספק שיש גדולות ממנה ולא בכדי.. מאריה קארי היא האמן הנשי שמכר הכי הרבה בהיסטוריה של המוזיקה מעבר לזה שהיא נבחרה להזמרת של המילניום וכמובן נבחרה אמן העשור וזכתה בתואר המכובד הקול היפה ביותר בעולם המוזיקה שמאחוריה הותירה את כל הגדולות סלין דיון ויטני יוסטון מדונה ואריתה פרנקלין. אין ספק..מאריה היא הזמרת הגדולה מכולם ניתן לומר.. אבל אלישיה בהחלטה גדולה! ואגב.. מאריה קארי היא הזמרת היחידה שפועלת 20 שנה כבר ואף פעם לעולם לא חידשו אף שיר שלה.. ולא בגלל כי היא לא מסכימה או משהו.. אלא בגלל שלא ניתן לשיר שירים שלה..מרוב שהם קשים ולמאריה יש יכולות בלתי אנושית.. (עזבי שהיא כתובה בספר שיאי הגינס "הקול הגבוה ביותר בעולם") פעם הבאה לא סתם לדבר.. כי ללא ספק למאריה יש את קול מדהים.. גם שהוא שקט ונמוך..גם שבינוני..וגם בצעקות.. וגם שהיא מגיעה לאוקטבה השביעית.. שאף אחד לא מצליח חוץ ממנה.

כמובן שכחתי לציין

שהיא הזמרת שיש לה את מספר להיטי מקום ראשון הרבים בהיסטוריה של המוזיקה היא אפילו עקפה את ה"ביטלס" ואלוויס פרסלי!

mc lyte

New member
צודק אין לי מה להוסיף ../images/Emo24.gif

יש לה קול אלוהי קול משמיים קול שנעים להקשיב פשוט כיף להקשיב לשירים שלה כמו שאמרת היא עברה את כל הגדולות כמו וויטני מדונה וסלין שהתחילו לשיר עוד לפני שהיא התחילה זה רק מראה כמה שמאריה מוכשרת כשהיא זכתה בפרס לזמרת הכי טובה בכל שנות ה 90 והיא כמובן הזמרת שמכרה הכי הרבה אלבומים בהיסטוריה אחרי הביטלס ואלביס היא גדולה היא מלכה אני מאוד מעריצה אותה וכמובן כמו שאמרת אף אחד עדיין לא שר שיר שלה כי זה בלתי אפשרי. ואני גם מאוד מעריכה את אלישיה קיז היא בהחלט מאוד מוכשרת היא כמו מאריה קארי כותבת לעצמה את רוב השירים אני מעריצה את שתיהן רק שלדעתי מאריה היא הכי גדולה שיש.

למעלה