../images/Emo214.gif דיון.
כן, גבירותיי, [ורבותיי?] חשבתי על משהו היום. נסעתי באוטו עם אבא, ושמענו את Stripped של כריסטינה [כן, אבא די בסדר עם כריסטינה
] ואז הגענו ל- Impossible, ואני נורא אוהבת את השיר הזה למרות שאלישיה כמעט ורק מדברת וממש על ההתחלה.. וזהו]; אמממ, אז התחלתי לחשוב על דואטים שאלישיה עשתה בקריירה שלה, עם אשר, הדואט המוצלח והיפייפה My Boo שהיה די אהוב והדואט עם Tony Toni Tone, של Diary שבעיני זה אחד השירים הכי מדהימים שלה.
ו- Mr. Man עם Jimmy Cozier, שאני גם נורא אוהבת את השיר הזה מהאלבום ה1 שלה. ויש גם את השיר If This World Were Mine עם זמר הליווי המדהים שלה, ג'רמיין פול. [אתי, נכון שהוא שר מדהים?
] הממ.. ויש את השיר I Just Want It To Be Over עם קיישה קול, זה שיר חמוד אבל אני לא מתה עליו.
אני גם לא ככ אוהבת את קיישה קול. וכמובן ה-דואט שלה בערך, Gangsta Lovin עם איב.
שזה אחלה דואט. היו לה עוד שיתופי פעולה מעניינים ושונים בהופעות בלייב, אבל אני לא ממש רוצה להיכנס לזה עכשיו. השאלה שלי מובילה לכך: עם איזה אמן\להקה הייתם רוצים שאלישיה תשתף פעולה?
בססו תשובתכם לפי הדואטים שהיא כבר עשתה וגם תגידו פחות או יותר על איזה סגנון מוזיקה תרצו שהדואט יהיה, ואם אתם לא ממש יודעים ללכת על כיוון מוזיקלי, תנו שיר לדוגמא שיש לכם בראש.. שהולך על אותו סגנון. [אז המשימה שלכם: לתת אמן\להקה לשיתוף פעולה + סגנון מוזיקלי לשיר או שיר לדוגמא שפחות או יותר תואם את מה שאתם מתכננים לדואט] מקווה שזה מספיק ברור.
אז קדימה, אני רוצה לראות תשובות, תפעילו ת'דמיון וזה.
[זה נראה כאילו הוא ממש מאוהב בה, בתמונה
]
כן, גבירותיי, [ורבותיי?] חשבתי על משהו היום. נסעתי באוטו עם אבא, ושמענו את Stripped של כריסטינה [כן, אבא די בסדר עם כריסטינה