דיון.

יפה אמרת!!

אין ספק בכלל מאריה היא רשומה בספרי ההיסטוריה.. והיא עוד תיהיה בהיסטוריה.. מענין עוד 50 שנה מה יהיה בלעדיה.. מפחיד לחשוב על זה אפילו..היא נגעה בכ"כ הרבה אנשים בכל העולם... בזכותה יצא דור של זמרות שכולם לקחו ממנה השראה .. (כריסטינה אגילרה/ קלי קלרקסון / ג'סיקה סימפסון) שאגב שלשותם אמרו כבר שהיא בעבורם דמות לחיקוי.. אין ספק העולם מעריך את הכישרון העצום שלה..היא ללא ספק אחד הכישרונות הגדולים שידע העולם שלנו.. ואני בטוח שגם אלישה היתה אומרת את זה (אם אני לא טועה גם אלישה בעבר אמרה שמאריה היא איידולית שלה)

ועוד עובדה שקשורה לאלישה

בתוכנית "אמריקן איידול" (כוכב נולד האמריקנית) בשלבי האודישנים והתוכנית..כמעט ואוסרים לשיר שירים של מאריה קארי ואלישיה קיס. כי למשל קחו את אלישיה..אלישה למדה אופרה שנים (כמוו ביונסה) ולמשל את השיר FALLIN הוא כ"כ קשה לביצוע.. ושירים של מאריה.. לא מרשים פשוט לשיר.. השנה הגיעה מתמודדת שחורה שמנה וגדולה שניראית דיווה..אז רק בגלל הלוק שלה הסכימו לה לשיר את FALLIN והיא עשתה את זה מדהים..למרות שעדיין לא מושלם.. אבל בכללי אוסרים לשיר שירים שלהן כי כל אחד נשמע "לא משו" לידן.

mc lyte

New member
לא יאמן אני תמיד מסכימה עם כל מילה

שלך אתה צודק אני גם חושבת כמוך

NoWords

New member
באמת? לא ידעתי את זה! ../images/Emo12.gif

טוב, אני בכלל לא רואה אמריקן איידול אבל זה באמת עובדה מדהימה אם זה נכון שלא נותנים למתמודדים לשיר שירים שלהן בגלל שהן לא יגיעו לרמות שלהן. איזה גדול!

barstick

New member
אבל..

עונה שעברה שמעתי מישהי ששרה בתוכנית את IF I AINT GOT YOU

NoWords

New member
אילו נתונים מאוד מאוד מרשימים!

אין ספק. מאריה זכתה להמון הערכה, ובצדק. אבל גם אני חושבת שמאריה ואלישיה זה שילוב ככה-ככה. כל אחת זמרת מדהימה בדרכה. ושילוב ביניהן לא נשמע לי טוב, מבחינת הקולות. זאת דיעה אישית, למאריה יש כמה שירים שאני מאוד אוהבת, אין ספק שהקול שלה מגיע לעוצמות ויכולות אדירות אבל אני פשוט לא מ-מ-ש אוהבת את הקול שלה, לפעמים הוא סבבה. זה עניין של טעם אישי, עם הנתונים והיכולות שלה אי אפשר להתווכח. אבל אם מישהו אוהב או לא אוהב, זה כבר משהו שכל אחד בוחר לעצמו, והמטרה של הדיון היא שכל אחד יכתוב מי לטעמו מתאים לדואט עם אלישיה.
אני שמחה לראות שהתפתח כאן דיון כזה ואני אשמח שתכתבו יותר.

barstick

New member
סורי..

אני פשוט לא אוהבת את הקול שלה ואף פעם לא התחברתי ממש עם המוזיקה שלה חוץ מאיזה 6-7 שירים שמתוכם רק ב-1 היא שרה לבד שהוא באמת היה אחד ה-שירים של 2005 בשבילי

NoWords

New member
אוקיי, לדעתי

אלישיה צריכה לשתף פעולה פעם נוספת עם כריסטינה כי Impossible לא מספיק לי ואני אוהבת את זה שהן משתפות פעולה. [שתי זמרות שאני מאד מאד אוהבת ובמקרה.. גם מנהלת את הפורומים שלהן בתפוז.. הממ
] אני חושבת שהן שילוב טוב, מבחינת הקולות וההרמוניה. ושתיהן יוצרות מוזיקה שאני מאד מתחברת אליה. הממ שילוב מעניין נוסף יכול להיות עם ביונסה. [עוד זמרת אדירה בעיני
] ואולי גם עם ג'סטין טימברלייק. יכול להצליח! :)

NoWords

New member
לגבי שירים או סגנון..

עם כריסטינה שיר עם הרבה פסנתר. בסגנון של אימפוסיבל אבל שיר הרבה יותר בועט ממנו.
עם ביונסה, R&B-סול כזה שמתאים לסגנון של שתיהן. אולי שיר שקט אפילו. ועם ג'סטין שיר פופ קליל ונחמד, אולי משהו סגנון "סניוריטה" של ג'סטין בשילוב הסגנון של "אנברייקאבל" של אלישיה. [נו, פחות או יותר..]

Eti No Name

New member
ממ ../images/Emo14.gif

הייתי רוצה עוד דואט עם כריסטינה האמת.
עם לני קרביץ זה יהיה פשוט ענק!
איך שהם שרו ב-VMA לפני כמה שנים..
שניהם יכולים לחדש איזה שיר ביחד, או לעשות שיר בסגנון אר&בי-רוקי שכזה.. משו בסגנון החידוש One של מארי ג'יי בלייג' ויו2.
זה מה שאני חושבת.. :$

למעלה