המקוויקנד טיים

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifוויקנד D:

מצעד הלהיטים של מקפליי:
not alone
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
you are the one that i want -Grease עברי לידר - ג'סי
הלהקה המגניבה של השבוע:
השירים מגריזXD עברי לידר
קליפ שעשה לכן את זה:
ג'סי של עברי
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
טלוויזיה - חברים, שנות ה-70, CSI. סרטים - שוב בן 17 (
), לילה מוטרף במוזאון 2, שרק 2, שרק 3, ראיתי עוד סרטים >< וואי איך צחקתי בלילה מוטרף במוזיאון עם האחים ג'ונאס XD
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
חזרנו לבצפר
שמו לי גשר למטה וזה פאקינג כואבבבבב >< הפה שלי מסכן, הלשון, החניכיים, השניים, הם רבים בניהם מה יותר כואב~
ואני בקרב למותXD
משהו ששימח:
שאני הקבצה א', א' D: ושהתקינו לאח של פטיפון, ויש תקליט של גריז, ושמענו, ויאווו D:
משהו שהעציב:
כל מה שהכעיס ><
ציטוטיה:
לידור ממציאת השפה העיברית : "יוצור = בנאדם שלא מבין כלום מהחיים שלו ולא אוהב את טיילור" הרגה אותי XDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
אני רוצה למות ! ><"
המלצת השבוע:
כשאתם עושות גשר, תזכירו לסייעת הטיפשה שאתן רוצות צבע סגול! לא אפור! סגווווול! >< כי אז לא רק היא תשים לך אפור ( בעעעעע >< ) היא גם תחליף לך את הגומיות למעלה לאפור! וזה כואבבבבב >< ומגעיל!
התמונה הכי חמה:
מצק ועוגיי
אינלי ממש תמונה הכי חמה לשים. XD ואני פשוט חולה על עוגי D: וכשמשלבים אותו עם מצק זה דבר חמוד ביותר D:

sweet shir

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo54.gif מקוויקנד. D:

מצעד הלהיטים של מקפליי: TCFC. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: ~חושבת הרבה~ אהההה שירים של פו פייטרז! February Stars, All My Life, My Hero, I'll Be Coming Home Next Year, Monkey Wrench וכו' חחחחח הלהקה המגניבה של השבוע: פו פייטרז, מקפליי וד'ה אול אמריקן ריג'קטס. קליפ שעשה לכן את זה: סרטון קורעעעע מהאתר של למד שאמור להמחיש שאם מישהו לא יודע איך להשתמש במכונית אסור לא לנהוג. קורעעעXDD תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
~ מועדון לילה, חברים, גוסיפ גירל (זה פשוט מדרדר מרגע לרגע חח), האו.סי., ללא עקבות, גריק והאוס (זה כאילו המטרה שלהם זה להעיף כמה שיותר דמויות מהסדרה><).
~ לא יודעת אם זה נחשב, אבל דיוידיאים של פו פייטרז של אורטלי הקושקוש.D: משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא הכעיס, עצבן.. שעשיתי בייבייסטר ב8 בבוקר בחופש חח משהו ששימח: שנפגשתי עם אורטלוש ושהייתי בת"א <: אה וגם זה שהמערכת שעות שלי ממש אחלה.D: משהו שהעציב: זה שרונן כבר לא המחנך שלי.
וכל הדיבורים על השואה בסמינרי הכנה לפולין.. ציטוטיה: גם משבוע שעבר כי לא עשיתי מקווי כי לא היה לי כוח.
~על הGCSE בטוויטר~
Tom: "Don't stress about them, if you fail just join a band!" Someone: "Not everyone has a voice to sing or play an instrument you know!" Tom: "that's how drummers were born. ...kidding! ;)"​
הוא ממש קרע אותי.
אני: ~מורחת לאמא שלי לק של פנינה רוזנבלום~ "את יודעת שבשביל הלק הזה מתעללים בבעלי חיים?" אבא שלי: "אז מה, פנינה רוזנבלום בעצמה נראית כמו חיה שהתעללו בה." ~שיעור אזרחות. נכנסו לכיתה אנשים מהדברים האלו של האימונים לקראת קרבי בצבא~ המורה: "גם שאני הייתי בגילם הייתי חסון..." ~סוגר את הדלת אחריהם והידית נופלת~ "רואים מה עשיתי לידית?!" ~שיעור מתמטיקה~ רוננוש -המורה- על זה שיש הרבה תלמידים בכיתה: "לא נורא, שפעת החזירים, תכף ננפה אחד אחד..." ~רונן מסכם את החופש הגדול~ "קוקה קולה, אילת, חושה, מושה, כוכב נולד, כוכב מת... מה רוני דלומי מה?!" מתנגן בראש / בפלייליסט: Stronger - Kenya West
Crash - Matt Willis שיוווואו נוסטלגיות! American Idiot - Green Day המלצת השבוע: אל תאכלו פנקייקים בזמן שאתן -ממש- לא רעבות. לא חכם. ><" התמונה הכי חמה:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח הציטוטים ../images/Emo6.gif אני מתגעגעת לימי

כתלמידה
רציני עכשיו התגעגעתי למקוויקנדים אני כנראה יפול מההחלטה שלי לא לעשות יותר ואעשה אחד בשבוע הבא חחחח

sweet shir

New member
אני ממש יכולה להבין אותך. לפני כמה ימים

קלטתי שיותר לא יהיה לי יום ראשון ללימודים ושגם לא ממש יהיה לי יום אחרון ללימודים.. ושעוד שנה בכלל לא יהיה לי לימודים! ונכנסתי לסרט. XD חחחחחח אין מה לעשות, מקוויקנדים זה ממכר!

Charley XD

New member
ברור שנחשב !

רק מזה שצריך לסבול אותי בזמן שאני רואה את טיילור (3>) מכניס את זה אוטומטי ^^ וואי רונן הזה נראה לי אחד הקרועים XD ועשית בייביסיטר בשמונה וחצי קושקוש... ואז גם שלחת לי הודעה. בחופש. קושקוש. וטום הזה. פחח ! זה מה שיש לי להגיד לו. פחח. וכמו שראית אני שופעת היום... בעיקר בסוגיית האוצר מילים... פחח ואדםם 33> ואיפה את בדיוק ? ככה ? אני אטוס מפה בלי שלום ? בלי מכתב (אהה רגע, את באמת לא הבאת לי מכתב...) ?

sweet shir

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

רוננוש.3> בןזונה שנטש אותנו. :( אבל אי אפשר לא לחלות לו על הטוסיק חחחחחחחחחחח -הייתה פה חפירה שנכנסת למכתב טיסה- חחחחחחחחחחחח מה פחח, זה ידוע שהמתופפים הם הכי פחות מוכשרים.
כל הבדיחות 'מוזיקאי ומתופף נכנסו לבר' ואיך הופכים גיטריסט לבסיסט? נותנים לו מכה בראש אבל לא חזק מדי שלא יהפוך למתופף. קיצר, שום פחח. XDDD ב-5 שכתבת את ההודעה הייתי בבייביסיטר. חח ועכשיו אני כותבת לך מכתב אז תמותי! 3>

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifחחחחחח רונן, רונן, רונן.D:

מי המורה לאזרחות?? ויש גם היסטוריה השנה, נכון? מי המורה?

sweet shir

New member
איציק! D: המורה שהיה לליאן בשנה שעברה.

הוא כזה חמוד.3> כן.. אמיר. מורה ממממש גרוע. כל הכיתה מתחרפנת ולא מצליחה ללמוד כלום! אבל התלוננו לאהובה והיא אמרה שזה בטיפול נמרץ ושיש לו שיחה עם אמנון (יורם בשנת שבתון אז אמנון הוא המנהל השנה, למקרה שלא ידעת חח). אז נקווה שיחליפו אותו כי ברצינות אי אפשר ללמוד ככה. :/

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifחחחח ליאן כל הזמן התלוננה על איציק, לא?

ואיך אהובה בתור מחנכת? היא עדיין אוהבת אותכם? XD

sweet shir

New member
ממש לא, ליאן ממש אוהבת את איציק.

והיא מחנכת מעולה!! וכלכך חמודה. כפרעליה :)

dougie10

New member
אני!! + תמונה מושלמת וחדשה של מקפליי

אין לי זמן לענות על השאלות אבל הייתי חייבת להראות לכן את התמונה... בתקווה שלא שמו אותה כבר

למעלה