המקוויקנד טיים

DannyMcFly

New member
../images/Emo1.gifחחחחחחחחח איזה מורה הורסססס

הווידיאו השני כזה קורעעעע חח עלק בס אן דרומס חחחח ושדני הוציא את התחתונים לא הפסקתי לצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחח ~נושמת~ ~נרגעת~ תמונה מדהימה
אבל למה הוא לא הוריד את המכנסיים
זה נראה כאילו הוא עומד להוריד אותם

McLife135

New member
../images/Emo55.gifאמגגגגגגג ../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif../images/Emo226.gif

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif וויקנד.D:

מצעד הלהיטים של מקפליי: אמממ...גוינג טו זה מושינס.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: אוקיי.^-^ Blink 182 -First Date Blink 182 - Anthen Part 2 Whats My Age Again - Blink 182 הלהקה המגניבה של השבוע: בלינק 3> קליפ שעשה לכן את זה: לא כל כך ראיתי... תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית-זאקודי וקופיקוXDDD משהו שהכעיס אתכם השבוע: יש לנו חראאא מערכת משהו ששימח: מלא.XD במיוחד גל><>< משהו שהעציב: שאני לא באותה כיתה עם יוב ציטוטיה: "פיפי תותים" חח יובל הרגת אותי זהוXDDD ועוד תנחשי מה?XD זוכרת שסיפרתי לך על החתיך מכיתת ספורט?XDD קיצר,אני כזה מדברת עם יובל,והוא היה מאחוריינו ואנחנו הולכים במקום כזה שקט יחסית בחטיבה, אז כזה אני "חחח את לא מבינה,חברה שלי קרעה אותי עם מילה חדשה למחז-" *מסתובבת אחורה ורואה אותו* "אה..לא..עזבי..אני אגיד לך אחר כך.." איזה פאדיחות זה היהXDDDD ועוד מצאתי על מי להסתכל אחורה כדי לראות,עליו!! בטח הוא חשב שדיברתי עליו.XDD מתנגן בראש / בפלייליסט: תמיד אישהההההה תמידי אישההה אווו מצאתי טעם לחיים בטעם מנטההההה המלצת השבוע: פיטנס שקדים ודבש זה שולט.*-* התמונה הכי חמה: מגניבבבב!@$!%

ריהותם

New member
../images/Emo61.gifMcWeekend

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Don't Know Why She Falls Asllep שני החלקים,כזו יצירת אומנות
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Red Hot Chili Peppers-This Is The Place,Minor Things,בעיקר שני השירים שאלו וכל האלבום המדהים By The Way בכלל
The Who-Amazing Journey Incubus-Nice To Know You
הלהקה המגניבה של השבוע:
Red Hot Chili Peppers
קליפ שעשה לכן את זה:
כלום
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
כלום
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אמא!
המורה הבהמה להיסטוריה עם הדציבלים הלא הגיוניים שהיום בשעה חמישית יש לי פאקינג ספרות!שעה חמישית!יום שישי!ספרות!כוסומו
משהו ששימח:
רק Red Hot
משהו שהעציב:
חברים
ציטוטיה:
"זה מתחיל בליטופים ונגיעות ונגמר בלהוריד את המכנסיים!" המורה להיסטוריה ילדה מהכיתה שלי מלטפת לניר את הראש "אבל היא עושה את זה כי זה נעים"ניר "אני יודעת שזה נעים!" המורה להיסטוריה "לא,זה לא נעים לי!זה נעים לה!"ניר XDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
McFly-Home Is Where The Heart Is
המלצת השבוע:
אל תהיו בתיכון.סתם לא,תשמעו הרבה רד הוט,ומקפליי
התמונה הכי חמה:
מה הייתי עושה בלעדיכם ,הא?

ריהותם

New member
../images/Emo61.gif../images/Emo61.gif

לכל הט'ניקיות שבינינו,אני כ"כ מקנאה בכם!ט' הייתה אחת השניםפ הכי טובות שלי,אני מקווה שזו תהיה גם שנה טובה בשבילכן,ותנצלו אותה,כשנה האחרונה לפני הבגרויות!

McLife135

New member
../images/Emo55.gifבע"ה ../images/Emo3.gif אני כ"כ לא רוצה לסיים את השנה

הזאת ולהיפרד מכולם

למעלה