השבוע נגמר??! סיכום שבוע!!!

../images/Emo214.gifהשבוע נגמר??! סיכום שבוע!!!

הדבר הכי טוב שקרה השבוע-
הדבר הכי מעפן שקרה השבוע-
המאכל הכי טעים שאכלת השבוע-
התכנית שצפית בה השבוע-
השיר ששמעת הכי הרבה של כפיר-
השיר ששמעת הכי הרבה [לא של כפיר] -
תכניות לשבוע הבא-
תמליצו על סרט טוב!

הייתה לי כותרת שנונה היא הלכה לאיבוד

הדבר הכי טוב שקרה השבוע- אממ העונה החדשב של מקלאוד עלתה,הידיעה שיש הופעה של איתמר עוד מעט ,ואתמול בערב שהיה פשוט מושלם
הדבר הכי מעפן שקרה השבוע- השירפה בקשת והמוות של ניתאי ואליה ז"ל
המאכל הכי טעים שאכלת השבוע-החלה שאכלתי לא מזמן התכנית שצפית בה השבוע- בנות מקלאוד,עונה 8
השיר ששמעת הכי הרבה של כפיר- והלילה יעבור לו השיר ששמעת הכי הרבה [לא של כפיר] -מזל מאזניים- איתמר מאירי,שמור- יואב דגני,גילי-דני רובס תכניות לשבוע הבא- לא יודעת,חוץ מלנסוע לנחם אבלים בצפון אין לי תוכניות
תמליצו על סרט טוב!וול E !!! הכי חמוד בעולם! ואם אתם בעניין של סרטי בנות קיטשיים אז 27 שמלות. הודגש באמצעות מדגישומטיק

inbarIL

New member
איזה שבוע מושלם! ../images/Emo99.gif

הדבר הכי טוב שקרה השבוע- וואו..יומולדת לחברה, יומולדת לעוד חברה, הופעה של עברי, עם מנטהשלי וטאובר בת"א
יומיים בכרמיאל..אהע
הדבר הכי מעפן שקרה השבוע- קצת באסה בזאפה..שטויות
המאכל הכי טעים שאכלת השבוע-צ'יפס במקדונלדס!!!!!!!!!!!!
התכנית שצפית בה השבוע-פרויקט מסלול.
השיר ששמעת הכי הרבה של כפיר-עצוב, כשניגנו בקניון
השיר ששמעת הכי הרבה [לא של כפיר] -הרבה עברי אצל טרגר
תכניות לשבוע הבא-יש כמה..לא זוכרת כרגע
תמליצו על סרט טוב! הכי טוב שיש
ענבר:)

../images/Emo126.gifאיזה כיף זה לראות אותך בהפרש של 4 ימים!!

ובע"ה גם יום שבת! ואח"כ ביואב
אושר. אושר גדול.

חרא חופש?

הדבר הכי טוב שקרה השבוע- נראה לי שאין. הדבר הכי מעפן שקרה השבוע- כל מיני שיחות שהתחילו טוב והמשיכו להיות מעפנות. ואתמול בערב שהיה בכלל מעפן. המאכל הכי טעים שאכלת השבוע- שומדבר מיוחד.. חטיף בריאות? התכנית שצפית בה השבוע- "עד החתונה" השיר ששמעת הכי הרבה של כפיר- "האור יעלה" השיר ששמעת הכי הרבה [לא של כפיר] - כל מיני שירים גלגל"ציים תכניות לשבוע הבא- ללמוד? לעבוד? לראות את הדר? לראות אותו?? תמליצו על סרט טוב!
וואו יש הרבה סרטים- "סקס והעיר הגדולה" "יש לה ביצים" עוד רביםםם

בא לי..

הדבר הכי טוב שקרה השבוע- השיחה איתו והפגישה איתה
הדבר הכי מעפן שקרה השבוע- חוסר החיים המאכל הכי טעים שאכלת השבוע- ספגטי בולונז בלי ספגטי בולונז
התכנית שצפית בה השבוע- "בנות גילמור" העונה הראשונה.. איכות לשמה! השיר ששמעת הכי הרבה של כפיר- "רק תבקשי" השיר ששמעת הכי הרבה [לא של כפיר] - "razor blade limeade"/ black list club תכניות לשבוע הבא- חברה טובה חוזרת סופסוף מחו"ל, וההופעה של כפיר בתקווה תמליצו על סרט טוב- "קלוברפילד", סרט גאוני!

Miss Nat

New member
סופ"ש

הדבר הכי טוב שקרה השבוע- הדבר הכי מעפן שקרה השבוע- רבתי עם חבר שלי וכמעט נפרדנו... :/ המאכל הכי טעים שאכלת השבוע- בכמה ימים אחרונים בכלל לא היה לי תאבון.. אמ.. שניצל ופסטה נראה לי התכנית שצפית בה השבוע- היפה והחנון השיר ששמעת הכי הרבה של כפיר- "מנגינה קטנה" השיר ששמעת הכי הרבה [לא של כפיר] - לא שמעתי.. כבר הרבה זמן לא שמעתי מוזיקה.. תכניות לשבוע הבא- להתפטר מהעבודה תמליצו על סרט טוב! ברח לי השם של הסרט האחרון שראיתי בקולנוע וכבר הורידו אותו מהמסכים.. זה היה קומדיה אם אני אזכור מתישהו את השם אני אערוך את ההודעה. בכל מקרה שמעתי שהסרט "אל תתעסקו עם הזואהן" הוא סרט מזה מצחיק

"יש אחלה סלטים!" "אתה רומז שאנחנו שמנות?!"../images/Emo6.gif

אחחחחחחח, איזה נש
הדבר הכי טוב שקרה השבוע- חזרה הביתה מהצפונבורי
, ת"א עם מנטה וענברכוסיתעולם
, השיחה עם כפיר!!11
אמ לא יודעת. הדבר הכי מעפן שקרה השבוע - שלא באו אנשים למפגש. המאכל הכי טעים שאכלת השבוע- סוווווווירלס
התכנית שצפית בה השבוע- הישרדות, היפה והחנון, מגרש ביתי
השיר ששמעת הכי הרבה של כפיר- הלילה יעבור לו, לילה ויום!!1, עצוב[
ענבר עם הקצב ההזוי שלה] השיר ששמעת הכי הרבה [לא של כפיר] - ים - המושבה
תכניות לשבוע הבא- קורס מסכם:) תמליצו על סרט טוב! הייתי אתמול בוול E והיה ממש אחלה!

../images/Emo126.gif../images/Emo99.gif!!!!!!!!!!11 *ליטוף אף*

תודה נש! ביי נש!
וואי וואי וואי שמש זורחת מעלי לי לי

ברצוווק

New member
סתם שבוע .

הדבר הכי טוב שקרה השבוע- שיחות למניהם . הדבר הכי מעפן שקרה השבוע- וירוווווס
. המאכל הכי טעים שאכלת השבוע- קוסקוווס .
התכנית שצפית בה השבוע- המרוץ למליון , הישרדות .. [האמריקאי] . השיר ששמעת הכי הרבה של כפיר- אמונה .
השיר ששמעת הכי הרבה [לא של כפיר] - ים -המושבה , ושירים של סינרגיה בלופים
. תכניות לשבוע הבא- איללללת כל השבווע : ] בתקווה שאני אלך .
תמליצו על סרט טוב! - הרבה זמן לא ראיתי סרט כ''כ טוב אבל אמרו ש'אל תתעסק עם הזוהן ' ממש ממש טוב . שווה בדיקה .

../images/Emo126.gifהרבה זמן רציתי לשלוח לך את זה

רק בשביל שיהיה לך ולנו יותר מסודר

../images/Emo126.gifננסה בלי מדגישומטיק ../images/Emo12.gif

כי אני אצל סבתא ואין פה... הדבר הכי טוב שקרה השבוע-
כל השבוע הזה! מסיבה של "טעם וצבע", רחובות עם חברה, ת"א עם ענבריל וטאובר ואסף... הדבר הכי מעפן שקרה השבוע-
שאפחד לא בא למפגש
המאכל הכי טעים שאכלת השבוע-
צ'יינה טאון וטוסט בג'ו :p התכנית שצפית בה השבוע-
כמעט לא ראיתי טלויזיה,
השיר ששמעת הכי הרבה של כפיר-
עצוב במהירות כפולה
השיר ששמעת הכי הרבה [לא של כפיר] -
ים של המושבה תכניות לשבוע הבא-
בינתיים תכניות רק לסופ"ש, הופעה של כפירי במוצש... לפני זה אני פנויה להצעות
תמליצו על סרט טוב!
"נטע בליץ- החיים האמיתיים" שמעתי שהוא טו-אוב

matanky

New member
כולםם לראותת איים אבודים!!!!!

סרט פשוט מדהים
הדבר הכי טוב שקרה השבוע- הופעה, צחוק מהעבודה, מסיבת סיום של איגי וזהו
הדבר הכי מעפן שקרה השבוע- עבודה המאכל הכי טעים שאכלת השבוע- המבורגר? התכנית שצפית בה השבוע-
השיר ששמעת הכי הרבה של כפיר- אמונה השיר ששמעת הכי הרבה [לא של כפיר] - כל מיני של היהודים תכניות לשבוע הבא- יום הולדת לאחינועם
, עבודה, משפחה וכו' תמליצו על סרט טוב! איים אבודים חובה! שבת שלום

3yuval3

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo207.gif../images/Emo160.gif

נוסע מחר לשדה תעופה, ומשם, למסע לפולין
תשארו פה. שיהיה לי לאן לחזור. D:

../images/Emo126.gifבאביייי!!!!!!!!../images/Emo7.gif

ככה אתה נוטש אותי ל8 ימים? דוג! אה, וברור לך שנדבר עוד לפני, נכון?

באיחור קל אך דל קלוריות! |חסה|

הדבר הכי טוב שקרה השבוע- התחלתי לעבוד
הדבר הכי מעפן שקרה השבוע- היתחלתי [שזה נהיתי חולה בעברית עילגת], ההורים טסו. המאכל הכי טעים שאכלת השבוע- ממ...אכלתי הרבה דברים טובים השבוע
התכנית שצפית בה השבוע- ראיתי המון פרקים של "פימפ מי ריד" [איזה תירגום עילג דפקו לזה] ו"פאנק'ד" בAXN. השיר ששמעת הכי הרבה של כפיר- הייתי נטולת מוזיקה גם השבוע. השיר ששמעת הכי הרבה [לא של כפיר] - כנ"ל. תכניות לשבוע הבא- השבוע? להבריא, להמשיך לעבוד, יום הולדת 18 לחברה הכיהכיהכי טובה. תמליצו על סרט טוב! אהמ...אהמ...

למעלה