אה! השבוע גם אנשים מסביבי התחילו להתגייס, חברים ממש קרובים וזה ממש ממש ממש מוזר לי.
9 999שקד דגן New member 28/7/08 #21 אה! השבוע גם אנשים מסביבי התחילו להתגייס, חברים ממש קרובים וזה ממש ממש ממש מוזר לי.
T the Girl of Love New member 28/7/08 #22 ../images/Emo214.gifהכי חשוב- תרגישי טוב../images/Emo140.gif תשמעי קצת מוזיקה, זה כול לעזור לך להבריא
../images/Emo214.gifהכי חשוב- תרגישי טוב../images/Emo140.gif תשמעי קצת מוזיקה, זה כול לעזור לך להבריא
9 999שקד דגן New member 29/7/08 #23 הבעיה היא שהאוזניות קבורות אי שם בתוך התיק ואין לי כוח להוציא אותן חוץ מזה, אין איתי לא בפלאפון ולא בנגן שירים של כפיר, ואין לי פה את הUSB, אז מה זה שווה תודה
הבעיה היא שהאוזניות קבורות אי שם בתוך התיק ואין לי כוח להוציא אותן חוץ מזה, אין איתי לא בפלאפון ולא בנגן שירים של כפיר, ואין לי פה את הUSB, אז מה זה שווה תודה
T the Girl of Love New member 29/7/08 #24 ../images/Emo214.gifאה...אז את במצב קשה באמת ../images/Emo88.gif תרגישי טוב, כבר אמרתי? העיקר שיהיה לך כוח בסוף
../images/Emo214.gifאה...אז את במצב קשה באמת ../images/Emo88.gif תרגישי טוב, כבר אמרתי? העיקר שיהיה לך כוח בסוף