יש פריטים נלווים לתכנית

כיףף לך..

את כבר מסיימת תבצפררר אווווווו
המוןן בהצלחה חיחיחי
כןן הכול לטובה,כול דבר קורה לא סתם.. ואם לא תמצאי את הדיסקים אל תתבאסי

../images/Emo214.gifהו, תודה לך../images/Emo23.gifעל התמיכה../images/Emo13.gif

מסתבר שזה הדדי, אנחנו מעודדות אחת'שניה

כןן האא..../images/Emo13.gif

איזה כיף שאנחנו מעודדות אחת תשנייה... וזה באמת הדדי
אין על מה
ואת יודעת..את צריכה משהו?אני תמיד כאן לצידך

white angels

New member
מה יש לך תאריך לסיום בצפר?

לנו עוד לא אמרו אבל בטח אחרי פסח כבר לא נבוא
כן אמנם עוד באים לבצפר בגלל מתכונות בגרויות ותגבורים אבל זה יותר טוב מלקום כל יום מוקדם בבוקר

סוכריה|כן ../images/Emo9.gif

23.3.07 אבל משרד החינוך הוסיף לנו עוד 20 שעות פסיכולוגיה/סוציולוגיה

white angels

New member
כבר במרץ../images/Emo2.gif

שיואו איזה כיף לכםם אנחנו רק נסיים בתחילת מאי.. ולמה הוסיפו 20 שעות? יענו תגבור?

Marina92

New member
תגידי...

את לומדת פסיכולוגיה\ סוציולוגיה? תגידי זה מעניין? זה קשה? כי אני פשוט עוברת שנה הבאה לתיכון ואין שום דבר שמושך אותי במיוחד וחשבתי לתגבר פסיכולוגיה וסוציולוגיה.. אבל יש כאלה שאומרים שזה מעניין\ משעמם\ מעצבןץץץ ואני יודעת שכל אחד ודעתו אבל בכל זאת באלי לשמוע את דעתך :)

../images/Emo214.gifהרבה יגידו שזה משעמם

אבל כשמחליטים לתגבר, עדיף שזה יהיה הדבר שאת הכי מתחברת/אוהבת.. אני בהתחלה הייתי במגמת תקשורת, חשבתי לנסות את התחום, למרות שידעתי כבר בחטיבה שאני רוצה להגביר לפסיכולוגיה וסוציולוגיה.., אבל בגלל שמתחילים את המגמה הזאת רק ביא' הייתה לי שנה להתנסות בתקשורת, ביא' עברתי לפסיכולוגיה+סוציולוגיה ואני לא מצטערת לרגע
זה אמנם המון חומר, אבל זה שווה את זה

white angels

New member
זה גם מה שאני אומרת..

אם את בוחרת איזשהיא מגמה בתיכון תבחרי אותה כי המקצוע מושך ומעניין אותך,שאת יודעת שתהני ללמוד את זה ולא משהו שאומרים שהוא קל וכדאי לבחור בו כי מוציאים ציונים גבוהים.. סוציולוגיה\פסיכולוגיה זה באמת מעניין אבל תלוי איך המורה מעבירה את זה,לי אין כ"כ מזל ויצא שיש לי 3 שנים אותה מורה לפסיכולוגיה ואני לא מתה עליה בלשון המעטה..אני בטוחה שאם הייתה לי מורה אחרת לפסיכולוגיה אז הייתי אוהבת יותר את המקצוע. ואכן בשניהם יש הרבה חומר אבל הוא מעניין הוא לא יבש אבל שוב תלוי אם זה מושך אותך. בהצלחה!

white angels

New member
טוב היא לא ממש מוכרת פה בארץ

למרות שהיא באה לארץ.. תמיד אפשר להוריד מהאימיול
גם יורד מהר וגם בחינם

danochka

New member
בקשר לדיסקים של הזמרת

תיכנסי לכל חנות "רוסית",שמוכרת דיסקים ודוד ותבקשי דיסק של הזמרת Yulia Savicheva.אין מצב שלא יהיה במלאי. ככה נראה הדיסק

white angels

New member
אם תמצאי..

אשמח שתגידי לי את שם החנות אולי באזור שלי יש גם חנות כזו

למעלה