כי יש לנו על מה לדבר!

../images/Emo126.gifהילי, בואי ואכין לך קפה ../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

כפרות עלייך!

../images/Emo126.gif../images/Emo124.gifאנשים!! הקשיבו הקשיבו!!../images/Emo124.gif

הפיה הרשמית של הפורום נוטשת אותנו החל ממחר לטובת חופשת ספורט אתגרי בשוויץ!!
אז הבה ונאחל לה טיסה נעימה ושלווה!
ענבריל אהובתי,
את מכתב הטיסה שלי את תקראי בטיסה [וואו. משפט עמוק] ושם כתוב כבר הכל.
אז אני רק אאחל לך חופשה נעימה, וכיפית, ושתחזרי מהרמהר ו... זהו!
אוהבת אותך!!!
מנטוס.

Miss Nat

New member
../images/Emo20.gifכייף לךךך

איך בא לי גם איזו חופשה קטנה :) הכי חשוב שתהניי ושתשמרי על עצמך :)

inbarIL

New member
../images/Emo3.gif

נשמות..אני הכי אתגעגע אליכם בעולם! למרות שזה כולה ארבעה ימים
אני אראה אם אפשר למצוא שם אינטרנט
נקווה שכן, אם לא יהיה לי קשה
אתם יודעים כמה אתם חשובים לי, נכון?

../images/Emo126.gifאיזה מגניב לי ../images/Emo9.gif

כבר טיפה'לה יותר משנה שאני Refreshing Menta ואותו פרק זמן שאני עם המברשת היקרה שלי
[
] האמת היא שאני ממש שמחה שאני עם הכינוי הזה. תודו שהוא מגניב ומרענן אנשים יקרים, ממש עודמעט גם הפורום הזה חוגג שנה!!! ותהיו בטוחים שלא יהיה מישהו אחד שלא ידע את זה!! יהיה שמח!
יום טוב אנשים יקרים.

בת 1986

New member
כ"כ מחכה לרביעי הבא../images/Emo9.gif

פרנקלין, כפיר, הופעה
מווווווושלם!

../images/Emo214.gifהיי היי!

התכוונת לכתוב- פרנקלין, כפיר, הופעה, מצלמה
לא? אנחנו חייבים כמה תמונות!!!

בת 1986

New member
המצלמה שלי נשברה../images/Emo7.gif

אבל מבטיחה שאצלם בשל אחי או בשל חברה.. בארור.. אין מצב שלא

../images/Emo214.gifאז יש שתי נציגות פורום שיצלמו !

מצוין, כעת אני יכולה להוריד דאגה אחת ממוחי..

../images/Emo214.gifתחרות ה"תמונה הכי טובה" יוצאת לדרך??

הזוכה תזכה בפוסטר של כפיר אפשטיין

ווהווווו../images/Emo99.gif

איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף !!!!!!!!!!!!!!! שאתן באותתתתתתתתתתתתתתתת
זהו אני שותקת.

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

בתפוז
אנשים מחפשים מנהל/ת לפורום קדימה! יש לכם רעיון שאתה רוצה להפוך למציאות? העולם הפוליטי מעניין אתכם? שלחו אלינו את טופס הבקשה לניהול והפכו גם אתם להיות מנהל/ת באתר הקהילות הגדול בישראל: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp
תחנת המוזיקה המואזנת ביותר בישראל מקבלת בית שלה בתפוז - עולים על הגל בפורום הרשמי לרדיוס 100FM http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2078
אוכל פיח לארוחת בוקר? שותה סולר כשאתה צמא? פורום משאיות יוצא לדרך ואתם מוזמנים לנסיעה של חייכם http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2080

../images/Emo214.gifאין גבול לרגשי ../images/Emo7.gif

ראיתי חצי מהפרק האחרון של "סקס והעיר הגדולה" של העונה ה-6 או משהו כזה... אין לי מושג אם זה נכון, זה מה שהיה כתוב בתקציר, ואני בכלל לא צופה בתכנית בדר"כ.. אוליייי צפיתי ב4 פרקים
ואני פשוט.. כל כך אהבתי את הפרק... ואני... כל כך התרגשתי מהפרק... שבקטע האחרון, שהיא אמרה "שיש כל מני מערכות יחסים, ישנות ומוכרות, כאלו שמעלים שאלות.....ושהכי חשובה זאת מערכת היחסים שלך עם עצמך" ושיש לה מישהו שאוהב אותה בדיוק כמו שהיא, פשוט התחלתי לבכות כמו ילדה קטנה מהתרגשות
אני לא מאמינה שזה קרה לי!

למעלה