מזכירים לכם שאתם לא לבד-הסיכום השבועי

../images/Emo214.gifמזכירים לכם שאתם לא לבד-הסיכום השבועי

שיר השבוע בכלליות-
שיר השבוע של כפיר-
תכנית או סרט שצפיתם ואהבתם -
ספר, עיתון או כתבה באינטרנט שקראתם-
הדבר הכי טוב שהיה השבוע-
בילוי השבוע-
מאכל השבוע-
משהו טוב שעשיתם השבוע-
הדבר הכי מבאססס שהיה השבוע-
ציטוט השבוע-
תכניות לשבוע הבא-
מחכים/מתכוננים להופעה ב-24? לא לאבד את האופטימיות לרגע

אני רוצה שתתחנן בלחש שאני אבוא.

שיר השבוע בכלליות- "מריח כישלון"/תומר ממיה שיר השבוע של כפיר- שיר הטלפון!! תכנית או סרט שצפיתם ואהבתם - "שולחן לחמישה" מהתחלה
ספר, עיתון או כתבה באינטרנט שקראתם- פחח, GO נחשב? הדבר הכי טוב שהיה השבוע- שבינתיים הם לא בעזה. בילוי השבוע- אני מניחה שבארבי כפ"ס היום מאכל השבוע- מוזס
. דיי, צריך הפסקה. משהו טוב שעשיתם השבוע- הלכתי לשתיית שחרור אחרונה בבסיס, עודדתי כמה אנשים הדבר הכי מבאססס שהיה השבוע- שצריך לעקוף את באר יעקב כדי להגיע לבאר יעקב. ציטוט השבוע- "מישהו פנוי בבארבי כפ"ס?" תכניות לשבוע הבא- לקנות בולדוזר ולסלול לי כביש נורמאלי לכיוון ת"א. מחכים/מתכוננים להופעה ב-24?

../images/Emo214.gifגמאני../images/Emo9.gif

בגלל זה שאלתי... והאמת שהעיתון הזה לא חכם מדי, לפעמים אני תוהה למה אני מנויה לדבר הזה...

מגזין לא תמיד חייב להיות חכם.

או רציני, או חדשותי.. יש לנו מספיק מהדברים האלו ביומיום. אפשר מידי פעם להתאוורר..

../images/Emo126.gifועכשיו אני ../images/Emo9.gif

שיר השבוע בכלליות- אם הייתי- נועם פנחסוב, smells like teen spirit של נירוונה , רכבת לצפון של אסף אמדורסקי וזה לא נוח ו-בלי לומר מילה של שלום חנוך .
שיר השבוע של כפיר-כל האלבום, בעיקר אושר ועצב.
תכנית או סרט שצפיתם ואהבתם -גוסיפ גירל! מתחילה להתמכר קצת
ספר, עיתון או כתבה באינטרנט שקראתם-אממ אין ממש...
הדבר הכי טוב שהיה השבוע-יום ראשון בת"א - תחנה מרכזית, סנטר וג'פניקה , יום שישי- יומולדת לבתדודה קטנה והופעה של נועם :]
בילוי השבוע-יום ראשון וההופעה אתמול :]
מאכל השבוע-סושי של ג'פניקה
ולזניה של דודה
משהו טוב שעשיתם השבוע-מעשה טוב כאילו? הייתי עם בנות דודות שלי היום כל היום והעסקתי אותן וצחקתי איתן וזה שהן צעקו עלי לא ללכת, זה אומר הכל
הדבר הכי מבאססס שהיה השבוע-אזעקות. עדיין. ומצבי רוח קטנים.
ציטוט השבוע-"ויש כאן אנשים, איזה אנשים שמחים" מתוך שיר מהפסטיגל, השורה הזו עושה לי טוב כזה. ועוד כלמיני יציאות מפגרות של נועם.
תכניות לשבוע הבא-לעבוד על המתנה לאבא, בצפר [
] , לא לעשן.
מחכים/מתכוננים להופעה ב-24?וואו. אני הכי מחכה לזה בעולם. מקווה שזה יצא בכלל

../images/Emo214.gifחייבת לדעת- מה זה גוסיפ גירל?

זה ממש הזוי שאני שבועות בבית לעזאזל ואין לי מושג מה זה התכנית שכולם מדברים עליה שעה, יום , ערוץ ותוכן יתקבלו בכיף..

../images/Emo126.gifבעברית- "אחת שיודעת"

א-ה ב21:15 בערוץ הוט3 העלילה היא בעיקרון צרות של עשירים. נחמד ממש

../images/Emo214.gifרק צריכה לזכור ומחר אני גם רואה

יש לך מושג אם יש את זה בוי או די בחינם?

../images/Emo126.gifאין את זה בוי או די לצערי..

אבל יש כל יום אחרי השידור ב9 ורבע שידור חוזר, ואפילו עוד אחד מאוחר ממש. אני לא זוכרת איזה שעות במדויק, תבדקי בממיר

../images/Emo214.gifראיתי עכשיו פרקקקק

טוב, בשביל הפרק הראשון...זה לא היה רע, היו כמה קטעים פגרים, עלילה לא חכמה במיוחד (או שרק אני חושבת ככה?) אבל הצוות שחקנים מהמםםםםםם
בהחלט מחכה כבר ל21:15, צריך לרענן את העיניים...

חחחחחחחחח

כן דן (או בשמו האמיתי פן) הוא חמוד אמיתי! אין מה לומר אבל נייט (צייס) הוא פשוט ממיס אותי! וסליחה, זו גם המכורה שבי מדברת ..

inbarIL

New member
דן המפרייייייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

למעלה