מזכירים לכם שאתם לא לבד-הסיכום השבועי

../images/Emo214.gifווואיייי, אתן ממש מכורותתתתתתתתתתתתתת

מה שטלויזיה יכולה לעשות לבנות ......... מזל שאתן יודעות להתחלק

../images/Emo214.gifשש...עכשיו כתובה פה הנוסחא לתכנית

מצליחה, העיקר שיהיו שחקנים יפים, העלילה הרבה פחות חשובה....
טוב נו, זה לא חדש, אבל פה זה מוכח
ושל מי מהבנות הימני? הוא שווה !!!!!!!!!!!!111

inbarIL

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אם אין דן המפרי לי מי לי!

../images/Emo9.gif

שיר השבוע בכלליות- ג'ולי של טייק דאת שיר השבוע של כפיר- שביר כמוך
תכנית או סרט שצפיתם ואהבתם - גוסיפ גירל !! איזה כיף שהם חזרו מחופשת חגים בארה"ב !!!! הענוה השניה כה משובחת!!!! ספר, עיתון או כתבה באינטרנט שקראתם- אני קוראת סוף סוף את חיי פיי הדבר הכי טוב שהיה השבוע- הבר מצווה של אחיין שלי בילוי השבוע- הבר מצווה של אחיין שלי מאכל השבוע- התותים בקצפת!!!! משהו טוב שעשיתם השבוע- משפחה לשבת שלמה הדבר הכי מבאססס שהיה השבוע- כאב גרון ציטוט השבוע- במלחמת השחרור נצחנו נכון?(הבת של גיסי מגלה ידיעות)
תכניות לשבוע הבא- ההוןרים נסעו לאילת ולי יש בית ריק ל4 ימים וביום חמישי יש הופעהשל ארז לב ארי בירושלים
מחכים/מתכוננים להופעה ב-24? לא

כבר יום ראשון אבל..../images/Emo3.gif

שיר השבוע בכלליות- לאן את הולכת, לילה טוב, יש לך אותי-אביב גפן, אם הייתי, מקום, סתם- נועם פנחסוב, פצעים ונשיקות-מוניקה סקס
שיר השבוע של כפיר- אושר ועצב.. תכנית או סרט שצפיתם ואהבתם - גוסיפ גירל, שולחן לחמישה! בונה הסדרות החדשות של הוט פשוט טובות :) ספר, עיתון או כתבה באינטרנט שקראתם- ממ נופ. הדבר הכי טוב שהיה השבוע- יום מיון ממש טוב
, ההופעה בשישי וכל הסופ"ש
בילוי השבוע- ההופעה בשישי מאכל השבוע- מרק של אמא משהו טוב שעשיתם השבוע- נתתי את כל כולי ביום מיון, ובכלל... זה היה שבוע של לתת את הכל. הדבר הכי מבאססס שהיה השבוע- בכי וזה ציטוט השבוע- "לאן את הולכתתתתתתתתת אוהוווו...." תכניות לשבוע הבא- לפגוש חברים שאני מתגעגעת אליהם, צופים, ימי הולדת, עבודה.. מחכים/מתכוננים להופעה ב-24? אני מתה לבוא! בא לי תמונה

../images/Emo214.gifוואי שולחן לחמישהההה

איזה ישן זהההההה... מזכיר לי את "צער גידול בנות" שאני יכולה לראות אותו פרק מלא פעמים בלי שימאס לי

inbarIL

New member
שיהיה שבוע טוב

שיר השבוע בכלליות-באבש"ה- עברי לידר. ועוד אחד שלי. שיר השבוע של כפיר-יש לך כוח.. תכנית או סרט שצפיתם ואהבתם -גוסיפ גירל ספר, עיתון או כתבה באינטרנט שקראתם-לא יודעת.. הדבר הכי טוב שהיה השבוע-סיימתי עם היסטוריה ותנ"ך, ארוחת ערב מצחיקה בטירוף.. בילוי השבוע-עם אור ברחוב שלי. מאכל השבוע-ניוקי. משהו טוב שעשיתם השבוע-השקעתי בסבתא.. הדבר הכי מבאססס שהיה השבוע-.. ציטוט השבוע-"הדברים הם לא כמו שרואים מרחוק, קסמים רדופים חתכים"
תכניות לשבוע הבא-מבחנים, הצגה, חברות.. מחכים/מתכוננים להופעה ב-24?"כי זה מה שחשוב. מה שיציל אותי שוב". [כן]

../images/Emo214.gifוואי איך בא לי ניוקי../images/Emo99.gif

הזכרת לי את הפעם הראשונה (והאחרונה לבינתיים) שאכלתי ניוקי..זה היה אם אני לא טועה עם כבד, ארקדי הכין..וזה היה הדבר הכי טעים שאכלתי אי פעם
איזה ימים היו..

התשובות שלי :)

שיר השבוע בכלליות- אלייך שר- הראל שיר השבוע של כפיר- אמונה תכנית או סרט שצפיתם ואהבתם - ספיידרמן 3 ספר, עיתון או כתבה באינטרנט שקראתם- הראל לא באירוויזיון
הדבר הכי טוב שהיה השבוע- הרבה דברים.. בילוי השבוע- מסיבה אצל ילד מהכיתה שלי מאכל השבוע- פיצה משהו טוב שעשיתם השבוע- מד"א הדבר הכי מבאססס שהיה השבוע- כלום ציטוט השבוע- אין. תכניות לשבוע הבא- טקס השבעה של אח שלי :) מחכים/מתכוננים להופעה ב-24? לא

יותר טוב שהראל לא באירוזיון

מה הוא צריך את זה.. הוא טוב מידי בשביל ללכת לשם

הפכתי את ההפרעה הנפשית שלי לערך.

שיר השבוע בכלליות- אמא תראי/אביב גפן. שיר למעלות/מוש בן ארי. שיר השבוע של כפיר- אמונה. תכנית או סרט שצפיתם ואהבתם - משהו להרוג את ג'ון טאקר, שכחתי את השם. [סרט] וכמובן את הסרט תחושה מוקדמת
ספר, עיתון או כתבה באינטרנט שקראתם- חדשות נחשב? הדבר הכי טוב שהיה השבוע- ירושלים, האנשים שלי
בילוי השבוע- שישבת! מאכל השבוע- מרק מרק מרק. משהו טוב שעשיתם השבוע- חבילה לחיילים. הדבר הכי מבאססס שהיה השבוע- חח באמת להגיד?
ציטוט השבוע- "איזה יפה הבית ספר הזה מובנה" חברתי הטיפשה חח תכניות לשבוע הבא- הממ ללמוד ללמוד ללמוד ולהתאבד על הלימודים כמו שבחיים לא עשיתי. דברו איתי ב17 לפברואר בערב. מחכים/מתכוננים להופעה ב-24? הממ לא ממש האמת.

למעלה