|מי הפייבוריטים שלכם נכון לרגע זה?

../images/Emo214.gifבאמת?../images/Emo12.gif לא שמתי לב לזה ../images/Emo12.gif

טוב שתיקנת, תודה

julez

New member
השופטים בחרו?

ואם זוג עף, הוא עף יחד? ואם הוא זוכה הוא זוכה יחד? זה קצת לא הוגן...

MoRaN SaShA

New member
באמת?? ככה זה הולך להיות?! אבל זה לא הגיוני!.

מה אם למשל אחד הבנים יהיה עם אחת ממש גרועה.. (לא ממש אבל יש שם כמה ששרות מדהים וכמה שפחות) אז הוא ידפק בגללה?!?

daniel 4

New member
כן זה הולך להיות ככה ..

אבל השופטים יודעים מה הם עושים .. הם לא ישימו את ניר גרינברג ( הרקדן ) עם מישהי שלא יודעת לרקוד .. עשו את זה ככה שיש להם "כוחות הוגנים"

julez

New member
לא יודעת.

לדעתי זה לא הוגן. האפשרות הכי הכי הוגנת הייתה אם הם היו מחליפים זוגות כל שבוע: כמו בנולד לרקוד ואז היו בוחרים את דני וסנדי בנפרד. נגיד, איתי לוי היה יכול להיות בסופו של דבר עם כנרת לימוני, ולא רק עם רוני שיינדורף, הבת זוג שלו. אז אולי יהיה יותר קשה למדוד כימיה בין בני הזוג, אבל את זה הם יוכלו לפתח בשבועות של חזרות.

MoRaN SaShA

New member
אז הם עושים את זה כמו רוקדים עם כוכבים אבל

זה ממש לא טוב בעיניי.. יכול להיות צמד בו אחד מהם מעולה והשני פחות.. וזה יהיה ממש מבאס לראות זוג נושר רק בגלל שאחד מהם חלש.

MoRaN SaShA

New member
יונתן בוגנים../images/Emo99.gif והבת של עירית ענבי

אני לא זוכרת את שמה כעת.. אבל הם צריכים להיות דני וסנדי. יש לה פשוט קול הורס למרות שהיא לא יפה כמו סנדי המקורית.

MoRaN SaShA

New member
בחיי.. הבן אדם כובש עם החיוך שלו../images/Emo99.gif

אני רואה את האודישן שלו ומתבאסת שהוא רק איזה חצי דקה חחחח.. אני יכולה להקשיב לביצוע הזה OVER AND OVER.. והוא כל כך מתוקק

oriane5

New member
כולם ממש טובים אבל...

יש לי שלושה פייבוריטים, פשוט מדהימים כל אחד: שחר ישי - שר מהמם, רוקד סבבה, כריזמטי ויש לו הכי את הלוק
של דני מכל של המתחרים! אסף גולדשטיין - מוכשר כל כך, משחק נפלא, חתיך, רוקד מצויין, פשוט מושלם! ושני שאולי - שכבשה אותי מהרגע שפתחה את הפה.. איזה קול! היא כל כך מדייקת ולא זזה מהסולם. לדעתי היא הכי מתאימה לתפקיד מכל הבחינות ואני מקווה שהיא תהיה הסנדי
הבאה!!! אז זה הכל ובהצלחה להם ולשאר המתחרים!

אסף גולדשטיין באמת מעולה..../images/Emo45.gif

את שחר ישי לא ראיתי ואת שני לא הכי אהבתי..

MoRaN SaShA

New member
אני רואה שאת לא אוהבת את ההכי מוצלחים

אלו שהתפקידים תפורים עליהם.

כרגע לפי התוכנית הנוכחית

יש לי 2 זוגות איתי לוי ורוני שינדוף וניר גרינבר ומריאל סול

faery18

New member
אהבתי את אורלי ואוהד אבל הם הודחו שלא בצדק!!

ככה שבינתיים אין לי פייבוריטים..

למעלה