מצעד טופ- 10 האהובות והמתוקות

mikmikonet

New member
../images/Emo214.gifמצעד טופ- 10 האהובות והמתוקות../images/Emo214.gif

מצעד 10 האהובות והמתוקות של ANTM
הרעיון התחיל להתבשל במוחי בתקופה שהייתי קצת מושפעת מערוץ "הוט בידור ישראלי", תאלצו לסלוח לי. זה המצעד הראשן שכתבתי והוא נקרא "האהובות והמתוקות כדבש"- בתקווה שאם יהיה לי כוח או מוזה אני אכתוב מצעדים נוספים בנושאים אחרים...
תודה מיוחדת לנדב הדיווה (חלקכם מכירים אותו יותר כ-NP16) על העזרה, הכתיבה, התמיכה וכו'
אפשר לומר שבעצם די כתבנו את זה ביחד. אחוות המושלמים. אז... ANTM סיפקה לנו מתמודדות מכל הסוגים. בנות ביצ'יות שלא ברא השטן, בנות מחורפנות על כל הראש, בנות שהביאו לנו את הרגעים הכי מעניינים בסדרה, ובנות שרצינו להעיף להן סטירה. נו, בנות בתכנית דוגמנות... במצעד הנוכחי- 10 המתמודדות מעונות 1-6 (הייתי מוסיפה את 7, אבל הספוילרים...) שהכי אהבנו לשרשר לתמונות שלהן אלף סמיילי
,
וכו'. הבנות שלא עושות רע, אבל עושות את העבודה שלהן מצויין. הבנות שהכי אהבנו לאהוב. דירוג המצעד נקבע לפי:
התבוננות בדירוגי הפורום למתמודדות שונות במצעדים שונים
מתיקות של מתמודדות
היו מתמודדות שפחות דיברו עליהן אבל המתיקות שלהן עולה על הכל.
פייבוריטיות בולטות בפורום
פייבוריטיות בולטות שלי
סתם, אבל לא כולן פה. את חלקן אני שומרת למצעדים אחרים. קצת סטטיסטיקה:
הברונטיות מובילות עם 6 בנות במצעד- מול רק 3 בנות בלונדיניות, ואדמונית אחת.
עונות 2 ו-6 מובילות עם 3 נציגות במצעד לכל אחת
אחריה- עונה 3 עם 2 נציגות, ועונות 5 ו-4 הביאו לנו נציגה אחת לכל עונה.
רוב הבנות במצעד הן פיינליסטיות- 7 בנות, לעומת 3 שהגיעו למקומות קצת יותר נמוכים בתכנית... כמעט נכנסו למצעד- ונשארו בחוץ:
קייל
שאנון
שרה (2) מוכנים?
~ 10 האהובות
והמתוקות
כדבש ~

mikmikonet

New member
../images/Emo23.gif מקום 10 ../images/Emo23.gif

10. מרסדס (עונה 2) מרסדס היא אחת המתמודדות האהובות ביותר בפורום. כשהתחילה העונה השנייה של ANTM, טיירה והשופטים לא לגמרי היו בטוחים לגבי המראה של מרסדס, שלפעמים היה נדמה שהיא יותר מדי מתוקה- או בשפת האופנה, מסחרית. אבל ככל שעברו השבועות, כבר לא נותר מקום לספק שמרסדס היא אחת המתמודדות הכי חזקות העונה ויכולה לעשות ולהראות, מה שנקרא- היי פאשן. גם אנחנו בפורום התמלאנו אהבה אליה. היא הראתה בעקביות פוטוגניות, והתמודדה עם מחלה קשה, מחלת הזאבת- בגישה נהדרת. היא גיוונה בתמונות בין פרצופים רגועים ומתוקים ובין הבעות קצת יותר "קשוחות"- בכל פעם מחדש, לא משנה מתי, זה עבד לה. לבסוף מרסדס אפילו הפכה לפייבוריטית העיקרית של השופטת הכי קשוחה, ג'ניס, ומצאה את עצמה בתצוגת האופנה האחרונה, שלב אחד לפני הניצחון. את הניצחון לבסוף קטפה יואנה איך אין ספק שמרסדס היא אחת מהבחורות שנזכור בתכנית כאהובה, וחלקנו אפילו חושבים שהיא זו שהייתה צריכה לקבל את כתר הטופ מודל הבאה השנייה. לא נשכח: כשמרסדס סיפרה שהיא חולה במחלת הזאבת. אייקון שמאפיין את המתמודדת:
ב-3 מילים: הייתי יפה בנשף (למעריצים מכורים בלבד)

mikmikonet

New member
../images/Emo23.gif מקום 9 ../images/Emo23.gif

9. ניק (עונה 5) בתחילת העונה החמישית עם כל הרעש מסביב- בחורה לסבית, בחורה עם גבות מחוברות, בחורה פלוס-סייז ועוד, בלטה לה בחורה ביופייה הנדיר. דווקא בעונה שעשתה את הרעשים מכל הסוגים, מי שנכנסה ללב הצופים הייתה ניק- בחינניותה ומתיקותה השקטה התחילה להיות אהובה על הצופים. וכשג'יילה רק פתחה את הפה על ניק- כולנו טענו שהיא כלבה מהגיהנום... (ניק עצמה הייתה קצת יותר רגועה) עם הזמן התגלה שניק היא לא רק פוטנציאל, אלא גם באמת דוגמנית מעולה כבר מהשבוע הראשון. כל שבוע חיכינו לראות את פניה היפהפיות, ולראות איזה תמונה יפה תוציא הפעם. גם ניק (כמו רוב מתמודדות המצעד הזה...) היא פיינליסטית. היא הגיעה למקום השני לאחר תלאות התחרות- אך גם היא הפסידה את הכתר, לניקול. ועדיין, רבים מאיתנו עדיין לא יבינו איך דבר כזה קרה, ובשבילם ניק תמיד תהיה המנצחת של העונה החמישית. לא נשכח: את שערוריית ג'יילה עם הסוד של מנורת הלילה. אייקון שמאפיין את המתמודדת:
+
I sleep with a nightlight ב-3 מילים: איך לא זכית?

Fashion Slut

New member
../images/Emo136.gif../images/Emo139.gifג'יילה מלכה../images/Emo47.gif../images/Emo11.gif

ולא הגיע לה לזכות

mikmikonet

New member
../images/Emo23.gif מקום 8 ../images/Emo23.gif

8. ברוק (עונה 6) ברוק, ההיפית החמודה והביישנית מהעונה השישית, הייתה אחת המתמודדות עם הפוטנציאל הגדול להצליח בתחרות. המראה שלה היה מיוחד, די שונה- וזה הדליק את השופטים. חלקם אף חשבו שהיא הבחורה היפה ביותר in person. אך לרוע מזלה, ברוק לא הצליחה להביא את הפוטנציאל לידי מימוש, וחוסר הביטחון שלה מול המצלמה בא לידי ביטוי בתמונות שלא ריצו את השופטים. כולנו נותרנו פעורי פה כאשר לרגע ניפצה ברוק את התדמית המתוקה, וקראה לננה במילת הB!!! אך בשנייה שלאחר מכן נשפכה על המיטה בחיוך מתוק, והשכיחה מאיתנו הכל. למרות שהודחה באמצע התחרות, קשה להתעלם מהמתיקות של הבחורה. (פייבוריטית אישית שלי, אגב) בסופו של דבר ברוק סיימה במקום השביעי, אך כפי שאתם רואים- כרגע הגיעה למקום השמיני במצעד הנכבד ביותר בארץ. אז מה עוד ניתן לבקש יותר מזה? לא נשכח: you’re a BITCH nenna! אייקון שמאפיין את המתמודדת:
ב-3 מילים: wrong but right

sapirush001

New member
../images/Emo45.gif

היא הייתה הפייבוריטית שלי ומהבנות היא הכי מתוקה שקטה וביישנית

mikmikonet

New member
../images/Emo23.gif מקום 7 ../images/Emo23.gif

7. יואנה (עונה 2) המותק עם פני בובת החרסינה מהעונה השנייה, שגם קטפה את הכתר והגיעה למקום הראשון. יואנה הייתה בחורה שמנמונת שתמיד צפתה בערוץ האופנה וניסתה לחקות את הדוגמניות, עד שיום קליל אחד החליטה לקחת את עצמה בידיים ולהפוך את החלום למציאות. היא ירדה במשקל, הגיעה לאודישנים וגם התקבלה לתכנית. בתכנית יואנה תמיד הייתה עם חיוך על הפנים ולקחה הכל בקלילות ובכיף. היא לא התלוננה במייקאוברים כשקיצרו לה את השיער, התחבבה על הבנות והצטיינה במשימות. הרבה אנשים חשבו שיואנה מקצועית מאד עם פנים מיוחדות ויפות, וסימנו אותה כמתמודדת חזקה. לא פלא שבסוף הגיעה לפיינל וגם לקחה אותו. יואנה גם מקבלת extra points על היותה הטופ מודלית היחידה מהסדרה שהגיעה לישראל, לצלם פרסומת למוצרי האיפור קרליין- וכל הפורום שצף וקצף למידע על הכוכבת שהגיעה לבקרנו
לאחרונה ראינו בפורום תמונות שלה עם שיער ארוך מדי בצבע ג'ינג'י, משהו כמו לינדסי לוהן בעוד 10 שנים- חמד, אנחנו מקווים שתחזרי לעצמך וכמה שיותר מהר. לא נשכח: היחסים עם קמיל- ריב, השלמה, ריב וכו'. אייקון שמאפיין את המתמודדת:
ב-3 מילים: פנים פעם בדור.

mikmikonet

New member
../images/Emo23.gif מקום 6 ../images/Emo23.gif

6. נורל (עונה 3) הבחורה המגושרת מהעונה השלישית תמיד תיזכר כאחת המתוקות והמצחיקות בתכנית. השליש מחבורת "פינק פוזיטיב" הבלתי נשכחת, הביאה לתכנית מהרוח הקופצנית והילדותית שלה. תמיד הצחיקה את כולם, גם אם זה לא היה בכוונה תחילה- דוגמת תצוגת האופנה שהתפקששה, והצגת החזה שלה בגאווה רבה. עם אופייה באו גם תמונות מעולות ומראה מיוחד, כמובן לאחר המייקאובר שעשה עמה נפלאות, והדרך מפה ללבבות של כולם לא הייתה קשה במיוחד. בסמוך לריבים בחבורת פינק פוזיטיב, בעודן מאותגרות במשימות קשות במיוחד ביפן, נורל החלה להרגיש שכוחה אוזל- ובהתאם, זה היה הזמן שלה להיות המודחת. (כמובן שבינתיים החבורה השלימה) היא סיימה במקום החמישי והמכובד, אבל השאירה אחריה את מסורת פינק פוזיטיב, הרבה טעם של עוד- ואת הזיכרונות המצחיקים מאחת הבחורות האהובות והמתוקות בסדרה. לא נשכח: את המעידה בתצוגת האופנה של המעצבים האהובים עליה... כמה חבל... אייקון שמאפיין את המתמודדת:
ב-3 מילים: Paris looks alike (הילטון כמובן. לא העיר)

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

אני לא יכולה לתאר אפילו כמה אהבתי אותה!

NP16

New member
אז ככה ../images/Emo13.gif

הן שלושתן(נורל,אווה ואן) ישנו באותו חדר שקרוי על השם הזה,אאל"ט. ואז הן גם הכי התחברו בתחרות,עוד בהתחלה ,ותמיד עודדו אחת את השניה טו פינק פוסיטיב :)

mikmikonet

New member
אן, נורל ואווה היו ביחד בחדר

והחדר היה ורוד וחמוד אז זה היה חדר "ורוד חיובי" (שם שנורל המציאה
) באנגלית- פינק פוזיטיב שזה מן שיבוש ל think positive ועל שמן יש לנו שרשור בפורום מדי פעם "פינק פוזיטיב" על הדברים החיוביים שנעשה בשבוע הקרוב

mikmikonet

New member
../images/Emo23.gif מקום 5 ../images/Emo23.gif

5. שנדי (עונה 2) כשהתחילה עונה השנייה של ANTM, אחת שם בלטה מעל כולן, אבל לא בגלל היופי המסנוור אלא בדיוק ההיפך... היא בלטה בגלל חוסר בולטות. בגלל שהיא הייתה היחידה שהיה נראה כאילו הגיעה לשם בטעות, לא "מטופחת" ועל עקבים כמו האחרות, אלא סתם בחורה שנראית כאילו היא עלתה על המטוס הלא נכון והגיעה לאודישנים לתכנית, ובמקרה גם עברה אותם. כנראה שפשוט היינו צריכים להוריד מעל שנדי את הקליפות... מבחורה חיוורת, גבעולית וממושקפת, קיבלנו לאחר makeover קליל את אחת הבנות עם פוטנציאל אדיר לזכות בעונה השנייה. שנדי הצליחה בצילומים, הפוטוגניות שלה בלטה מאד, וגם עם המסלול, לאחר אימונים, התמודדה לא רע בכלל... ובנוסף, גילינו שהיא לא התמימונת שחשבנו שהיא. שנדי הייתה פייבוריטית של רבים מאיתנו בעונה השנייה (כן כן, גם שלי), ולבסוף הגיעה לפיינל וסיימה במקום השלישי והמכובד, מראה לכל מי שחשב שהיא תעוף בפרק הראשון- מה היא שווה באמת. לא נשכח: את הבגידה בחבר כשהיו במילאנו. אייקון שמאפיין את המתמודדת:
ב-3 מילים: המייקאובר של הסדרה.

למעלה