מצעד טופ- 10 האהובות והמתוקות

mikmikonet

New member
../images/Emo23.gif מקום 4 ../images/Emo23.gif

4. ניקול (עונה 3) יש הטוענים עד היום שניקול האדמונית היפהפייה היא ההדחה הכי לא מוצדקת של התכנית. היא אפילו זכתה במקום הראשון במשחק המתמודדת האהובה על הפורום שנערך כאן במהלך העונה השלישית. ניקול הודחה בטענה שאינה בחורה שאנשים זוכרים, שהיא נבלעת בין הבנות של העונה. טענות אלו הועלו לאחר שהשופטים שכחו מניקול, פעמיים באותו פרק. ואכן, היא באמת לא עשתה צרות ולא גרמה לשום סיפור בלתי-נשכח במהלך העונה, כדוגמת העוגיות של קאסי... אבל אילולא אותה בעיה של חוסר-בולטות, בוודאי ניקול הייתה מגיעה לtop 3. עם המראה הבובתי והמושלם, פוטוגניות אדירה וחיוך כובש, אין ספק שהיא הייתה יכולה להצליח ובגדול. ואולי דווקא התכונה הזו אצלה גרמה לה להיות כל כך אהודה על כולם? לא נשכח: מה יש לא לשכוח? כבר קבענו שהיא לא "זכירה"... אייקון שמאפיין את המתמודדת:
/
ב-3 מילים: חבל, חבל, חבל.

mikmikonet

New member
../images/Emo23.gif מקום 3 ../images/Emo23.gif

3. דניאל (עונה 6) מהרגע שהתחילה העונה השישית, דניאל (יש המוסיפים "האלוהית") בלטה בנוכחותה. היא תמיד הייתה מתמודדת חזקה בעלת חוש הומור ורצון לעשות את הדברים כמה שיותר טוב, ורוב הפעמים גם הצליחה בכך. התמונות שלה היו חזקות והביעו עוצמה, היה לה את אחד מאוספי התמונות הכי טובים של העונה. דניאל התמודדה עם דברים לא קלים במהלך העונה- הליכה על עקבים בגובה עזריאלי (ואף נקעה את הרגל כשנפלה), צילומים בתאילנד על פיל כאשר הייתה חולה, ניסיונות נואשים לרצות את טיירה ולהתגבר על המבטא שלה. אך על כולם דניאל השתדלה לעבור בהומור וברוח הכי טובה. וזה גם השתלם לה- כל המכלול הזה הצטבר להיות... הזוכה של העונה השישית! לא נשכח: את הנפילה הכואבת מהעקבים וכמובן את סגירת הגאפ בשיניים! יו גו! אייקון שמאפיין את המתמודדת:
+
(זה שפם. לא פרצוף כועס.) ב-3 מילים: איזי בריזי ביוטיפול

**סגידה*** מקום 1... דאא

פשוט הדבר הכי חזק פיירס ביוטיפול פרפקשין גגגגגאאאדדדס וכמובן אלוווווווווההההההההההייייייייייייית שהייתה בסדרה. ניצחה בעונה 6... וכמובן.......... המתמודדת היחידה אי פעם שקאבר גירל חידשו לה את החוזה. זאת ה-זוכה הכי גדולה בהיסטוריה של התחרות ולא פלא שהיא כובשת מסלולים ושערים בעולם כל כך הרבה זמן אחרי הזכייה.. זוכת הזוכות, יפפיפית היפייפיות ומושלמת המושלמות.... האאאאאאאאאאאאאאאא

Fashion Slut

New member
../images/Emo136.gif../images/Emo139.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש המוסיפים "האלוהית"

mikmikonet

New member
../images/Emo23.gif מקום 2 ../images/Emo23.gif

2. ג'ואני (עונה 6) מי מאיתנו לא התאהב בבלונדינית הכובשת הזו ברגע שהתחילה העונה השישית? רובנו סימנו אותה על ההתחלה כאחת שתצליח מאד בתכנית, כי פשוט היה לה הכל. מלבד היופי הנסיכתי והעדין של ג'ואני, היא חשפה גם כוח רצון ואישיות מצחיקה ושובבה שגרמה לה להתחבב על כל הבנות, על השופטים וכמובן שעלינו, הצופים בבית. ג'ואני עמדה בכל אתגר בצורה הטובה ביותר, עם האנרגיות הטובות ביותר, מה שהתבטא בתוצאות נפלאות- התמונות שלה היו יפהפיות אחת אחת. עברנו איתה את טיפול השיניים הכואב, צחקנו איתה כשמלמלה בפרסומת המאולתרת, ושמחנו איתה בכל שלב שעברה עד לגמר. ג'ואני היא קורבן נוסף שלוקה בתסמונת "הבלונדיניות המוצלחות שמגיעות לגמר ולא זוכות בגלל ההיגיון של טיירה" (ע"ע שנדי, קיילן). אמנם היא עמדה מול מתמודדת חזקה בגמר, אך רבים מאיתנו התאכזבו כשלא לקחה את הזכייה. אבל בשביל אותם רבים, ג'ואני תמיד תהיה הזוכה. לא נשכח: את טיפול השיניים הכואב! אייקון שמאפיין את המתמודדת:
ב-3 מילים: Daddies little stripper

Fashion Slut

New member
../images/Emo136.gif../images/Emo139.gifאחת התמונות הכי יפות

בהיסטוריית טופ מודל

mikmikonet

New member
../images/Emo23.gif מקום 1 ../images/Emo23.gif

ובמקום הראשון.............
ג'ייד
הטופ מודל האהובה על כולנו, ובמיוחד המתוקה מכל. סתם נו
................. 1. קיילן (עונה 4) הנציגה היחידה מעונה 4 ברשימה הזאת, מדלגת לה למעלה הרשימה. אפשר לומר שעל קיילן הומצאה המילה "מתיקות". בדומה למקום השני שלנו, לגבי קיילן היה כמעט קונצנזוס בפורום- כולם אהבו אותה. ואיך אפשר שלא? היא התחילה בתור הביישנית של העונה הרביעית, הבחורה הבלונדינית היפה שאף פעם לא היה לה את החלום להיות דוגמנית על, הבחורה שלא מספיק בטוחה בעצמה ושלא צפתה באף פרק של טופ מודל בעונות הקודמות (ועל זה אמרה טיירה אחרי ההליכה של קיילן: "כן, בטח, היא צפתה בכל פרק..."). במהלך הפרקים קיילן התקדמה והחלה להאמין בעצמה, להצליח בתחרות ולהתחבב על כולם בזכות האישיות המקסימה שלה. גם על השופטים והבנות, וגם עלינו בפורום. כולנו אהבנו את האופי ובעיקר את התמימות שלה (הפוטושוט עם הבחור...?) וכמובן גם את יופייה. כפילה של כרמן קאס? של לואיסנה? כך או כך, היא פשוט הייתה מיוחדת בזכות עצמה. את העונה קיילן סיימה בטופ 2, והגיעה בסופו של דבר למקום השני, מקום אחד מתחת לנאימה. גם במקרה הזה רבים מאיתנו לא הבינו מדוע לא הצליחה להעפיל למקום הראשון. אבל הכל לטובה
לא נשכח: שנודע לקיילן שחברתה נפטרה, ובאותו היום בדיוק הן היו צריכות להצטלם בתוך קברים.
אייקון שמאפיין את המתמודדת:
/
ב-3 מילים: לא צריכה סומק
קיילן היא הזוכה במצעד המתוקות והאהובות של טופ מודל

כל הכבוד על ההשקעה

אבל בין זה לבין לשקף את המציאות זה רחוק מאוד... יש כמה נגיעות במתמודדות שבאמת הגיע להם... אבל... יש מתמודדות שרחוקות מלהכנס לרשימה הזאת בכל מובן ע"ע ניקול עונה 3 ע"ע נורל. שזה נטו טעם אישי. שלא נדבר על הזכייה של קיילן אבל נסיון נחמד.. מה שממש מוזר זה אווה. לדעתי כמה שאני חושב שהיא מכוערת היא היתה אמורה להכנס כי רוב האנשים טיירה אוהבים אותה.

זה לא מצעד על הבנות הכי טובות שהיו איי פעם

בתוכנית, זה מצעד על הבנות המתוקות והחמודות
וכמו בכל מצעד-הוא לא יכול לשקף את דעתם של כולם במיוחד.

NP16

New member
תקרא את שם המצעד.אווה לא כזאת מותק.

העקרון של המצעד זה בנות שלא עשו יותר מדי רעש בעונה והיו סימפטיות מה שנקרא. זה אפילו לא קשור לאיך שהן מדגמנות כל כך. ובאמת יש פה הרבה עניין של טעם אישי. אבל שוב.ניקול וקיילן,ביחוד קיילן,מככבות בטעם האישי של רוב הפורום.

mikmikonet

New member
אתה לא רציני.

דבר ראשון- זה מצעד שכתבה גולשת בפורום של תכנית טלויזיה. למה לקחת את זה כל כך קשה? דבר שני- כנראה שלא הבנת את נושא המצעד- המתוקות והאהובות ולא "מצעד הפייבוריטיות של עומרי". תן לי הוכחה אחת שנורל לא מתוקה, שניקול 3 לא אהובה. וקיילן? נטו טעם אישי?! אדוני, אתה מתכחש בטירוף לעובדה ששלושה רבעים מהפורום הזה חולה לה על כל סנטימטר בגוף. היא גם אהובה וגם מתוקה ולאף אחת לא הגיע לזכות יותר מלה. דבר שלישי- תודה על ההרגשה הטובה שנתת לי.

ואני לקחתי את זה קשה...

תרגעי.... א' ב'- רשמתיייי למעלהה כל הכבוד על ההשקעעה אם את לא רואה ו-ג'---> רשמת מצעד רשמתי תדעה שלי אם את אוהבת אותה או לא זה ממש לא מעניינותי :)

mikmikonet

New member
בסדר.

אני רגועה. תודה על ה"כל הכבוד" גם אותי לא מעניין אם אהבת את הדעות שלי או לא, אבל זה לא ממש נחמד להגיב סמיילים מזועזעים על כל בחירה שלא מצאה חן בעיניך.

../images/Emo140.gif אם שמתי סמיילי זה למתמודדת לא אלייך

ולזה שהיא נראית רע ! :) את באמת לוקחת את זה קשה אבל שמתי פרח שלא תחשבי שזה נגדך. וכבר אמרתי כל הכבוד על ההשקעה ואני לא ייגיד עוד פעם.. קיצר ליללללללה טוסט

למעלה