מ-ש-ח-ק-

חולעליהם.

אבל למה השמות של השירים צריכים להיות כאלה אאאאאאאארררררררררררווווווווווככככככככככייייייייםםםםםםםם?! בכלמקרה: london.. there's a good reason... build god, then we'll talk time to dance *תסלחו לי זה היה קשה והארבע שירים האלו היו מתבקשים:)* נמ.

Rose131

New member
המ.

London וכו' I write sins וכל זה Lying is the בלה בלה [איזה שמות
]

O L g i T

New member
../images/Emo214.gifהשיר החדש של מקסימו פארק

אחד החמודים ^^ I Know 20 years The Bitter End

Rose131

New member
ראר

Special needs Pierrot The Clown וכאן יש לי התלבטות: Infra red או Meds. אז אמ. כן.

O L g i T

New member
../images/Emo214.gifמישו פה שומע מיינדלס סלף

אינדולג'נס? Dumb Territorial Pissing Big Long Now טוב זה היה לי הכי קשה עד עכשיו. אני לא מאמינה שוויתרתי על אין בלום ואבאוט אה גירל, ועל סומת'ין אין דה וואי! גאאאד

Rose131

New member
הממ

Smells like teen spirit כי הוא במולאן רוז
Heart shaped box Lithium [אבל גם רייפ מי נורא יפה
]

Rose131

New member
משפט אחדXD

רק חלק מהפזמון. יענו זה בית זונות, אז שיבדרו אותם או משהו

Fragile Dream

New member
../images/Emo54.gifהוהוהו^^"

סרב דה סרבנטס, הארט שייפד-בוקס, סמלס [כי הוא הראשון שהכרתי:>]

O L g i T

New member
../images/Emo214.gif :^|

I Love You Wicked Game אז מה אם זה חידוש. Right Here In My Arms

Rose131

New member
זה בכלל קשה.

אני חוזרת למתכונת 3 שירים לאלבום Greatest lovesongs Vol. 666: For you The Begining of the end the heartless Razorblade Romance: Right Here In My Arms Razorblade kiss Death is in love with us (אבל אני גם נורא רציתי להוסיף את YS666 ואת וויקד גיים ואת הבן טונייט ואת ג'וין מי ואת פויזן גירל. אז אמ.
] Deep shadows וכל זה: Don't close your heart כמובן Beautiful Heartach every moment Love Metal: Buried alive by love כמובן. השיר השני של HIM שאי פעם שמעתי
This Fortress of tears
The Sacrament [וגם נורא רציתי את דה פיונרל אוף הארטס ואת סוויט פנדנומיום ואת ביונד רידמפשן אבל אמ.
] Dark Light: Rip out the wings of a butterfly כמובן. כי זה הראשון שלהם שאי פעם שמעתי
Killing loneliness Play Dead אבל העיקר שזה 3 שירים כן?
[נו בחייאת, HIM!
]

למעלה