סיכום השבוע

m2love

New member
חחח

חחח רק ממך לא ציפיתי שתתחילי לשמוע שייגעצ
חחחח בכל אופן זה שיר מדהים.. " וזה קשה לי לחשוב שאולי יהיה לך עוד טוב גם אחרי קשה לי לחשוב שאולי תרגישי קרוב גם בלעדיי.. "

white angels

New member
כןן

יצא לי לשמוע אותו אתמול וזה שיר ממש יפה חח
והמילים שלו יפות זה מה שגרם לי לאהוב את השיר.. "מנסה להשתמש במילים הכי פשוטות לאמר לי שאני מצטער על כל מה שעשיתי לאמר לך שאני מוותר על כל התענוג הזה מראש"

m2love

New member
חחחח

יפה יפה פנינית
והשיר הזה מתאים לאנדריי...כאילו המילים מתאימות בשבילו! חחחח אני מזמן לא שמעתי ת'שיר הזה..כי השיר הזה מזכיר לי מישהו שלא באלי להזכר בו!

../images/Emo214.gifיאאאא, מתי את עוברת דירה?

לי משפצים את החדר לכבוד יומולדת 18
[זה היה החלום שלי, לקבל מיטה זוגית..רק שקיבלתי עוד כמה בונוסים
] זה אומר שאת תהיי בלי מחשב?:|:|:|:| וקטיף
אני עוד אהיה בזה, פעם אחת בחיים

white angels

New member
חח לא..

אני לא עוברת,חלמתי את זה
ולא אהבתי את מה שחלמתי
ותתחדשי על שיפוץ החדר
כדאי לך להיות בקטיף,זה הדבר הכי כיףףףף בעולםםםםם

ludashit

New member
עונה....

שיר השבוע- דבר טוב שהיה השבוע- קניתי היום
חדש של סמסונג 770.. וכל התשובות של שאלון C נכונות.... יששששש!!! דבר מבאססססס שהיה השבוע- העוגה שהכנתי לשבועות לא הצליחה , וחבר שלי לא אהב אותה , ועכשיו אני צריכה לאכול אותה לבד..
וגם כל מיני דברים בעבודה.... תכנית שצפית בה השבוע- קטי.... בילוי השבוע- לא היה שום בילוי... יש תכניות לשבוע הבא? ללכת לרופא שיניים , וללמוד... מאכל השבוע- מאכל בוכרי טעים כזה , קוראים לו סמסה , ומוס בעל 3 שכבות שחבר שלי הכין בקורס שלו... סקופ השבוע- גיליתי שאני יותר מידי מסורה לעבודה.... בזמן שאף אחת לא מזיזה את האצבע שלה ........ הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- אחרי שעשיתי את הבגרות באנגלית , חבר שלי עשה סדר בסיפריה שלו ומצא מילון אוקספורד , אההההה
סיוט השבוע- לעשות את הבגרות באנגלית בלי מילון... חלום השבוע- לא היה.... שיהיה לכולם סופ"ש מעולה!!

למעלה