סיכום כדי שלא תחושו שאיבדתם ת'צמכם

../images/Emo214.gifסיכום כדי שלא תחושו שאיבדתם ת'צמכם../images/Emo13.gif

שיר השבוע של כפיר-
שיר השבוע בכללי -
שמחים שאשר כבר לא באח הגדול?
הדבר הכי גרוע שהיה השבוע-
הדבר הכי טוב שהיה השבוע-
בילוי השבוע-
מאכל השבוע-
איש השבוע-
הרגשתם חורף השבוע?
תכניות לשבוע הבא- תשמרו על עצמכם, אוהבת

../images/Emo214.gifראשונה../images/Emo94.gif

שיר השבוע של כפיר-השירים עם בן ארצי מההופעה......
שיר השבוע בכללי -"צל שחור" של עברי לידר שמחים שאשר כבר לא באח הגדול?העיקר שיהיה לו טוב.. הדבר הכי גרוע שהיה השבוע-אם משי תמות חלק ממני ימות. הדבר הכי טוב שהיה השבוע-וואו.זה היה יום רביעי? בים עם שלי ואור. מצאתי כמה דקות לבד עם עצמי בים והתחלתי לשיר שיר שלי..והרגשתי שכל העולם איתי. וכמובן, הערב..בגלל האנשים שהיו איתי
בילוי השבוע-הים הים הים הים. מאכל השבוע-אכלתי עם המשפחה במסעדה האהובה עליי בספונטניות מוחלטת. היינו בערך...15 אנשים.
איש השבוע-אני לא יכולה לכתוב. הרגשתם חורף השבוע?הרגשתי יותר מכולם. תכניות לשבוע הבא-הלוואי שאהיה מאושרת. משהו גדול נלקח מהאופטימיות ברגע שראיתי את הכלבה שלי עם רגליים חבושות מלאות בדם. נרכיב שמים מופשטים?:)

דרי

יהיה טוב,חייב להיות. משהו ממנה ישאר בך תמיד במילא,תנסי להאחז יותר בתמונות של אושר איתה ופחות להחזיק בראש את תמונות הזוועה. שמחה שמצאת לך רגע לעצמך,זה הרגעים הכי מפכחים שיש.[אשמח לשמוע או לקרוא משהו שלך] יקירתי,לצערי לא יסתדר לי כנראה החופש פ"ת,למרות שאני מאוד רוצה. מה שכן אני אשתדל אם בא לך אחרי לבוא אני ממש רוצה לראות,מתגעגעת וכאלה. תהיי חזקה,את יודעת בדיוק כמוני שאת יכולה להיות כזאת.

../images/Emo205.gif

שיר השבוע של כפיר- לזרוווווק את הכללללל ליייים ולהפליג רחוק משששששם!!
שיר השבוע בכללי - יופי של נועם פנחסוב
וגם ליאה של איתמר שמחים שאשר כבר לא באח הגדול? מההה אשר לא שם?! שיט!!! (סתם אני כולי צוהלת ושמחה
) הדבר הכי גרוע שהיה השבוע-שאני חולה:( כי טוב שהיה השבוע- אפשר פשוט לומר אריאלה ומיה! וביחד איתן, איתמר! בילוי השבוע שקוף שנועם בבארבי ,ערב משובח לחלוטין!! מאכל השבועציפס איש השבוע ללא צל של ספק בכלל איתמר הרגשתם את החחורף השבוע? כן!!! אני מצוננת רצח!!! תוכניות לשבוע הבא אווו, חברות שלי באות אלי לחג שני ויהיה פאנן, ביום רביעי בר מצווה של אחיין שלי ואז ההיילייט של חיי בערך!!! יומיים שלמים עם מרוני!!!!!!!!!!

../images/Emo214.gifתבריאי מהר../images/Emo140.gif

אותי לא מזמינים לחג שני?
[מתי זה בכלל?]

חחחח לא..

אני בכלל לא הוזמנתי! מורי הזו, גם מספיילרת בלי בושה וגם לא מזמינה אותי להיות אושפיזה

נעלבת!

כאילו את ומיה בכלל צריכות הזמנה! תלמדות את הדרך לירושלים ותנחתו פה מתי שתרצו!

כי את כל כך הרבה, אני בסה"כ אחד.

שיר השבוע של כפיר- "מנגינה קטנה" ו"ליפול"
שיר השבוע בכללי - "צועקת"/התבלינים שמחים שאשר כבר לא באח הגדול? לא שמחה על איך שגיליתי את זה. מורי.
הדבר הכי גרוע שהיה השבוע- סרטים על גבי סרטים הדבר הכי טוב שהיה השבוע-
מי שיודע, יודע.. בילוי השבוע- בארבי-בלאגנים-וזה מאכל השבוע- מוזס בשושו
איש השבוע- מורי-מיה-איתמר-הוא הרגשתם חורף השבוע? לא
עבדו עלי! תכניות לשבוע הבא-
יותר מידי תכניות..

מאממממממממממממממממממיייי.. מה נהיה ממני?!

שיר השבוע של כפיר- הפחד נעלם. שיר השבוע בכללי- מעליות/דודו טסה, מאמי/מירי מסיקה וגם נופל וקם,של שבק ס'
שמחים שאשר כבר לא באח הגדול?- לא,הוא חמוד
הדבר הכי גרוע שהיה השבוע- הריב איתו\: טוב..מתי אנחנו ל-א רבים?! הדבר הכי טוב שהיה השבוע- רז:) לראות את ענבר הילי ומיכל!
, שיחות נורמליותD: יומולדת ליוני. בילוי השבוע- ת"א! ורביעי בערב, עם הבנות שלי
מאכל השבוע- המ.. בורקס ושוקו! במאפיית הראשונים חח איש השבוע- רז החתיך שלי:) הרגשתם חורף השבוע?- כןכןכן
תכניות לשבוע הבא- הממ.. ללמוד והרבה.

"אעע, יעל טאובר!"../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

שיר השבוע של כפיר- מנגינה קטנה. פנטזיות זה סרט רע!!!1
שיר השבוע בכללי - לעוף - נועם פנחסוב[גרסאת הופעה], דמיונית - מורן גמליאל, קרן אור - אביב גפן... שמחים שאשר כבר לא באח הגדול? לא משנה לי
הדבר הכי גרוע שהיה השבוע - כמעט שלא ישנתי... הדבר הכי טוב שהיה השבוע- אירוע סוכות[איזה שכב"ג
], הופעה של נועם, לראות אותו, כנס מופ"ת בילוי השבוע - הופעה של נועם פנחסוב בבארבי
אנשים מושלמים. הופעת ברנז'ה! מאכל השבוע - טופי אצל מיכלי ומלאאאא בשר בכנס איש השבוע - אלי, כפיר ויואב דגני. הרגשתם חורף השבוע? האמת שפחות, הבאתי מלא דברים חמים למופ"ת ובקושי השתמשתי בהם! תוכניות לשבוע הבא - הופעה של עברי בהאנגר! ו... לא יודעת. שבוע טוב

ברצוווק

New member
מסכמת - אחרי הרבה מאוד זמן ..

שיר השבוע של כפיר-אמונה
שיר השבוע בכללי - ים-המושבה
שמחים שאשר כבר לא באח הגדול? לא רואה את זה , אז אני לא מעודכנת
הדבר הכי גרוע שהיה השבוע- לא היה כזה [להפתעתי ..]
הדבר הכי טוב שהיה השבוע- מפגש עם חברות בילוי השבוע- סתם מפגש נחמד כזה מאכל השבוע- פנקייק
והרבה D : איש השבוע- הדר , שגרמה לי להביט על דברים בצורה קצת שונה משיחה כ''כ קצרה . [
] הרגשתם חורף השבוע? דיי , אבל לא מספיק [
] תכניות לשבוע הבא- להיפגש עם חברה , להמשיך שיעורים ועבודות , להגיע להופעה [הלוואי .] , משפחה ובינתיים זהו . שבת שלום

למעלה