סיכום כדי שלא תחושו שאיבדתם ת'צמכם

../images/Emo214.gifואת לא חושבת שזאת מחמאה?../images/Emo3.gif

פעם היא הייתה משרשרת אליי, היא עזבה אותי בשבילך

inbarIL

New member
שיהיה סופשבוע טוב לכולם../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

שיר השבוע של כפיר-ליפול, לבד, אושר ועצב.
שיר השבוע בכללי -איש תלוי - יהושע, מתחמם - עברי לידר. שמחים שאשר כבר לא באח הגדול?לא רואה
הדבר הכי גרוע שהיה השבוע-הרבה בכי. הדבר הכי טוב שהיה השבוע-לראות אנשים שאני אוהבת. בילוי השבוע-אצל מיכלי
מאכל השבוע-פירה אצל מיכלי
וצ'יפס כמובן:) איש השבוע-אמא.
הרגשתם חורף השבוע?"OMG גשם!!!!!!!!!!!!!!11111" בשמונה בבוקר אני והילי
תכניות לשבוע הבא-חופש, שיעורים
, הופעה של כפיר, הופעה של עברי, טרגר ועמיתי אצלי
ענבר.

שבת שלום../images/Emo13.gif (משהו קטן להדר..)

אני ממש שמחה שמשי חזרה ללכת, היא כלבה ממש מתוקה =] ואני ממש מצטערת על מה שהיה אתמול.. באמת רק רציתי לעזור. סליחה.

Miss Nat

New member
ואוו נמון המון זמן לא הייתי פה

שיר השבוע של כפיר- לבד, אני מרגישה עכשיו לבד חןתר מתמיד. שיר השבוע בכללי - אין שמחים שאשר כבר לא באח הגדול?אין לי נכגן כלום אבל דווקא כן, הדבר הכי גרוע שהיה השבוע- אני וחבר שלי נפרדנו.. :/ הדבר הכי טוב שהיה השבוע- שראיתי את המשפחה שלי אחרי כמעט איזה חודש שלא ראיתי אותם בילוי השבוע- / מאכל השבוע- תאמת שכרגע אני לא מסוגלת לחשוב על אוכל. רק המחשבה על זה יש לי בחילה איש השבוע- מה זאת אומרת..? הרגשתם חורף השבוע? לא, תכניות לשבוע הבא- להשלים חומר שהפסדתי, לנסות להשלים עם המציאות החדשה שנחתה עליי. תאמת שתכננתי לפתוח אשכול ולספר לכולכם על כל החוויות שהיו לי בווגאס. באמת שהיה מדהים,אני לא יכולה לתאר את ההרגשה הזו שכנראה כל כך מהר הספקתי לשכוח, כל כך הרבה דברים קרו מאז שחזרתי שאני מרגישה שאני באמת לא מסוגלת לחשוב על משהו אופטימי. בכלל, נראה לי שזו התקופה הכי קשה שאני עוברת בחיים שלי. מה שאני לא מבינה זה למה למרות שאני זו שהחלטתי לגמור עם הקשר אני יושבת פה מול המחשב ובוכה כמו איזו ילדה קטנה, כל כך קשה לי עכשיו. הרגשתי שאני חייבת לשתף אתכם בזה,כנראה שעל החויות שלי בוגאס אני אספר לכם בפעם אחרת מצטערת שזה יצא ככה.
אפשר לקבל חיבוק?

inbarIL

New member
../images/Emo24.gifנשמה..

מותק..אפשר להבין אותך. לסיים דברים זה קשה, גם אם זה מהצד שלך. וכנראה שאחרי הזמן הזה שם הגעת והכל פשוט נפל עלייך בבום שכזה, בלי שנתנו לך זמן לנשום טיפה.. אני בטוחה שלאט לאט יחד עם ההתאקלמות שלך תבוא גם ההתאקלמות של הדברים. אם את רוצה לדבר- אני ואנחנו תמיד כאן
וגם ממש אשמח לשמוע על איך היה לך בוגאסD: נשמע מגניב לאללה
!!

../images/Emo24.gifאפשר אםילו שניים../images/Emo24.gif

זה טוב להוציא ולשחרר זה כבר מוריד חצי מהנטל. תוציאי מניסיון להשאיר בפנים זה לא בריא. בזמן עושה את שלו את יודעת,עוד כמה ימים זה ישרוף פחות,ואת תדמעי קצת פחות,ולאט לאט תחזרי לשגרה.זו לא אופטימיות,זאת המציאות. קשה להרים את הראש וראות את האמת כשכואב ולכן יש את החברים והמשפחה שם,לפקוח לך את העיניים ולחבק חזק. תנצלי את זה.

Miss Nat

New member
קצת אופטימיות :)

תודה על התמיכה והעידוד. כבר הרבה יותר הוקל לי גם דיברנו ונראה לי שזה הסתדר בסוף.

שלי פאר

New member
לדעת .. שהפחד נעלם ..

שיר השבוע של כפיר- הפחד נעלם שיר השבוע בכללי - ההופעה של נעם שמחים שאשר כבר לא באח הגדול? הדבר הכי גרוע שהיה השבוע- היה הדבר הכי טוב שהיה השבוע - ההופעה של נעם . בילוי השבוע- ים , הדר , אודי , נעם מאכל השבוע- איש השבוע- כפיר אפשטיין ונעם הרגשתם חורף השבוע? לא ואני גם לא רוצה להרגיש תכניות לשבוע הבא- לעבוד ולישון

../images/Emo126.gifאין לי ארץ אחרת.

שיר השבוע של כפיר-אמונה. שיר השבוע בכללי -שיר למעלות שמחים שאשר כבר לא באח הגדול?לא כזה משמעותי לי. הדבר הכי גרוע שהיה השבוע-כל הדברים הקשים שהיו השבוע עשו אותו לשבוע הכי משמעותי בחיים שלי. הדבר הכי טוב שהיה השבוע-ארוחת חג וארוחת ערב שישי בפולין עם כל המשלחת. בילוי השבוע-פולין לא נקרא ממש בילוי אבל הערב פולקלור בורשה דווקא כן. מאכל השבוע-המרק בארוחת הערב הראשונה וחמצוצים באוטובוס. איש השבוע-אני חושבת שכל המשלחת שלנו. הרגשתם חורף השבוע?או-הו איזה חורף. אפילו ששם זה רק סתיו. תכניות לשבוע הבא-לנוח, להתאושש, לעכל, ולהתארגן לטיול שנתי

למעלה