סיכום שבועי?

../images/Emo214.gifסיכום שבועי?../images/Emo13.gif

שיר השבוע: הדבר הכי טוב שהיה השבוע: הדבר הכי רע שהיה השבוע: תכנית השבוע [אם היה לכם זמן ..]: ספר/עיתון/כתבת השבוע: תכנונים לשבוע הבא: יאללה, ספרו קצת על חייכם...

Winter of Souls

New member
עונה

שיר השבוע: לא יודעת, אני שומעת המון כל הזמן הדבר הכי טוב שהיה השבוע: אתמול בקניון עם חברה שלי, היה מצחיק הדבר הכי רע שהיה השבוע: שגיליתי שיש לי דלקת מעיים תכנית השבוע [אם היה לכם זמן ..]: אממ המורדים והאי ספר/עיתון/כתבת השבוע: תכנונים לשבוע הבא: 2 מסיבות יומלדת לחברות שלי :)

m2love

New member
דלקת מעיים?

תרגישי טוב
אין יל מושג גם מה זה... שיהיה לך אחלה שבוע..וזה

m2love

New member
עונה[:

שיר השבוע:1000meere-tokio hotel השיר החדש שלהם
הדבר הכי טוב שהיה השבוע:לא כלכך היה..מממ..הבלוג שלי עשה לי טוב:] הדבר הכי רע שהיה השבוע:הפכתי להיות בנאדם מאוד דכאוני.. תכנית השבוע [אם היה לכם זמן ..]:מממ..לא יודעת אם זה נחשב לתכונית..אבל בקושי ראיתי טיוי והדבר היחיד שראיתי זה טקס פרסי הEMV באמטיוי... ספר/עיתון/כתבת השבוע:אין תכנונים לשבוע הבא:ממ..מבחן בערבית,הסטוריה ועוד איזה אחד..וסתם לחיות חח
שיהיה שבוע יותר טוב מהקודם

m2love

New member
כן..

הם זכו באינרר אקט.. מישו ראה את זה? ותיקון: רשמתי EMV במקום EMA :\

../images/Emo214.gifתתנחמי בזה שאת לא הדכאונית היחידה...

ואם כבר דכאון, הנה משהו שקרה אתמול וקצת העלה לי חיוך. אני אמרתי לאמא שלי "בא לי למות", אמא שלי אמרה "אם אחיך הגדול לא אומר את זה..אז עכשיו את?" אני עניתי לה " זה אומר שיש לך ילדים דכאוניים"
אחח..השם ישמור.

m2love

New member
אז וזמנת למועדון הדכאוניים ?

אוו ואל תגידי דברים כאלו לאמא שלך,זה סתם יפחיד אותה. אם הייתי אומרת לאמא שלי שבאלי למות.. אוי אוי מה היא הייתה עושה...הייתה נכנסת לסרטים :-O

../images/Emo214.gifחח.. העיקר שהיא יודעת שאני

לא אעשה כלום ובמשפט הזה מילים לחוד ומעשים לחוד.

creep tamuril

New member
הו איזה נוסטלגיה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע: רדיוהד- קארמה פוליס. הדבר הכי טוב שהיה השבוע: יומולדת של אחותי [אין לי מושג מה טוב בו, ניחא] והופעה של זמר מוזר. הדבר הכי רע שהיה השבוע: היו אנשים מוכרים בהופעה :X תכנית השבוע [אם היה לכם זמן ..]: אממ אממ נו, ראיתי ת'תכנית הזאת ברוסית עם המעצב
ספר/עיתון/כתבת השבוע: מרקיז דה סאד [מזעזע!] תכנונים לשבוע הבא: אין. אבל הייתי מאוד שמחה למצוא מישהו שיבוא איתי לת"א אי פעם..

creep tamuril

New member
גרגורי לפס.

זה זמר רוסי, לא חושבת שיצא לכן לשמוע. אבל אם בא לכן, אתן יכולות לראות אותו פה: http://www.youtube.com/watch?v=rUbDI_c9YvQ

../images/Emo214.gifוהנה אני עונה..

שיר השבוע:היום שמעתי ופשוט התמכרתי - אין עוד יום- רון שובל. הדבר הכי טוב שהיה השבוע: שיסלחו לי, אבל הפגישה הנוסטלגית עם אמלי. מישהי שהייתה חברה הכי טובה שלי לפני כמה שנים טובות [שלוש], ולא ראינו אחת'שניה שנתיים[!!] ונפגשנו ביום חמישי האחרון ו... זה היה מושלם פשוט. הדבר הכי רע שהיה השבוע:זה היה שבוע מאוד דרמטי וקשה. אם זה כל הציפיות שלי שהתאכזבתי, אם זה כל החברות שהתנתקתי מהן כי נמאס לי מ"חברות", אם זה ההרגשה שיש לי בלב ואם זה הדבר שגרם לי להפסיק להאמין, גם באהבה אמיתית. תכנית השבוע [אם היה לכם זמן ..]:תאמינו לי שאני כבר לא זוכרת?... יש תכנית מגניבה בערוץ 24 בלילה, של כוכבי רוק... משהו בסגנון תחרות כוכב נולד..אבל אני אוהבת הרבה יותר. ספר/עיתון/כתבת השבוע:כל הכתבות על ההופעת השקה של כפיר אפשטיין. תכנונים לשבוע הבא:אני כבר לא אגיד לחייך, ובטח שלא להיות מאושרת, אני פשוט אגיד שהתכנון היחיד שלי הוא שיעבור בלי דרמות. כי אין לי אמונה שיהיה בו כבר משהו טוב... [גרר. זאת אחת ההודעות הכי מתוסבכות שכתבתי בחיי ואני ממש שונאת את המצב הזה.]

m2love

New member
גם את עוברת תקופה חרא?

את לא לבד. גם אני איבדתי כל אמנוה בחיים ושיקרה משהו טוב. רק התחלתי להאמין שאולי הכל יסתדר,שוב הכל התנפץ. אז התחלתי להתרגל למצב שהכל חרא חרא ו..חרא ! בכל מקרה,אני מקווה שהכל עוד יסתדר אצלך .. אני מאמינה בזה שכל החיים שלנו תלויים בנו ואיך שאנו רואים את התמונה .. תנסי לראות את זה בטוב-יהיה טוב. אבל אני יודעת שזה קשה...

../images/Emo214.gifהייתי מנסה לשכנע את עצמי בדברים שלך

והייתי עושה הרבה אני בתקופה כזאת שגורל טוב כבר אין לי ונגמרו לי הכוחות והאמונות בכלל.... כעת אני במצב של אפס, ואין לי כוח אפילו להיות במצב של אחד. [כי אין בשביל מה.] אבל זאת תקופה, לכל תקופה גם יש סוף..

m2love

New member
עבר רק קצת זמן מאז ההודעה שלי..

אבל אני כבר לא מאמינה במה שרשמתי. איבדתי אמונה בזה ! אבל עזבי ... גמאני בטוחה שגורל טוב לא יהיה לי,ויש לי גורל אכזר והכל חרא. למרות שאין לי שום תקווה..בכל זאת ננסה לעודד אותך. את *רק* בת 18...יש עוד חיים לפנייך.. אןי יל מושג מה קרה,אבל הכל יעבור! ומצאת את התשובה במילים שלך " כי זאת תקופה,ולכל תקופה יש סוף".. אין לך כוח,את מיואשת.. תאמיני לי בסוף תמצאי את הכוחות

creep tamuril

New member
יאו איזה עצבים

כתבתי לך תגובה ענקית וזה לא נשלח לי.. אני אנסה לשחזר. זה כל כך מוזר שזה בא ממך. זה קורה שיש שבועות גרועים, וגם השבוע שלי לא היה קל, למרות שאני התרגלתי כבר למצב הזה כי אין לי דרך טובה לפתור אותו, חוץ מהזמן או משהו כזה. אני חושבת שגם לי היו חברות כאלה שבחרתי לנתק איתן את הקשר רק כי יש לי כנראה אופי מחורבן והעדפתי להיות לבד, והיו לזה עוד כמה סיבות. בכל מקרה, אסור לך להתייאש ולהגיד משפטים כמו < אני כבר לא אגיד לחייך, ובטח שלא להיות מאושרת, אני פשוט אגיד שהתכנון היחיד שלי הוא שיעבור בלי דרמות. כי אין לי אמונה שיהיה בו כבר משהו טוב...> ! מספיק שתעיפי מבט בחתימה שלך, ותראי את כל האופטימיות הנוטפת ממנה.:) מקווה שאת מרגישה יותר טוב.
נ.ב.: אני מכירה תתכנית- רוקסטאר, היא הייתה פעם בערוץ סטארוורלד. וזה עם דייב נבארו
, הוא פעם היה גיטריסט של רד הוט צ'ילי פפרז. חיח

למעלה