סיכום שבועי?

../images/Emo214.gifלמה התכוונת בדיוק כשכתבת:

"זה כל כך מוזק שזה בא ממך"? ותודה רבה... וכן, זאת התכנית. כיף להעביר איתה את הזמן .

creep tamuril

New member
זה מוזר,

כי אני מכירה אותך [מההודעות שלך, כמובן] בתור בנאדם אופטימי, ולא מתאים לך להגיד את זה. לא שאת לא יכולה למצוא את עצמך במצבים דכאוניים, פשוט את מאלה שיודעים להתמודד עם זה. בכל מקרה תנסי להעביר ת'זמן שלך בדברים שאת אוהבת לעשות ושגורמים לך רגעים של אושר.

../images/Emo214.gifתודה רבה לך../images/Emo23.gif

עושה טוב בלב ברגעים כאלו לקרוא שאנשים יודעים שאני אדם אופטימי ומכירים אותי ככזה. זה באמת עושה לי טוב, ואני חזקה ואחזיק מעמד. זאת פשוט תקופה שהרגשות השתלטו לי על החיים וגרמו לי להתפרק, אבל לכל סוף יש התחלה.... תודה רבה 3>>> את מקסימה, ואני אעשה דברים, ויהיה בסדר. [חשוב לי שיאמינו בי ברגעים כאלו]

creep tamuril

New member
../images/Emo24.gif

טוב לדעת שהצלחתי לעודד מישהו, לפחות קצת. אין בעד מה

white angels

New member
כמה זמן לא היה פה סיכום שבועי XD

שיר השבוע:סנופ דוג-drop it like it's hot והשיר שלי בכלל החודש-דנה אינטרנשיונל ועידן יניב-סרט הודי
הדבר הכי טוב שהיה השבוע:האפטררר
זה היה ממש אחלה.. הדבר הכי רע שהיה השבוע:היו כל מיני דברים לא נעימים..כמו למשל להסתגל לזה שאת חוזרת רק ביום חמישי הביתה..כל מיני משימות קשות שקיבלתי לעשות במשרד.. תכנית השבוע [אם היה לכם זמן ..]:סאם סוןןן
חולה עליהה ספר/עיתון/כתבת השבוע:נמ..לא זוכרת.. תכנונים לשבוע הבא:ללמוד איך עושים לו"ז
שבוע טוב לכולם:]]

m2love

New member
חחח נכון :D

כלכך שונאת תשיר הזה סרט הודי :| כל אחד וטעמו
ואל תדאגי,ככה זה בצבא
שיהיה לך המון בהצלחה:]]] אווהבת ומתגעגעת מלא

white angels

New member
למה את לא אוהבת את השיר?

אני חולה עליווווווווו
מה שווה כזאת אהבה? מוטב תגידו לייי
ושוב תודההה מאמי שליייי מתה עלייך ואני מתגעגעת יותררר
אם את עכשיו בפורום ואת רואה את ההודעה הזו תשלחי לי הודעה באייסי אני מחוברת

m2love

New member
כי השיר הזה כלכך מעצבן:|

חפרו עליו מכל מקום... ומשום מה השתנה לי הטעם במוזיקה חח.. התחלתי לשמוע להקות רוק כאלו חחח, אווו אני מושפעת מטוקיו הוטל
גמאני מתה עליך חיחחי
אוף,ראיתי את זה רק עכשיו... טוב נו,אל תדאגי בפעם הבאה אם תתחברי,אני יחפור לך בטוח

sbsp66

New member
איך יש לך כוח מצב רוח וזמן להנות כשיש לך צבא

על הראש? איך את מספיקה ? איך בכלל אפשר לנשום לרווחה כשיש צבא?! זה נראה לי סיוט מתמשך ...

sbsp66

New member
השאלה היא האם נהנים ממנו ומפיקים ממנו דברים

והאם לא מדוכאים

white angels

New member
קשה לי להגיד לך שלא..

לפעמים מספיקים הכל לפעמים לא..אבל יש את השביזות הזו של יום ראשון שצריך לחזור לבסיס..זה הכי מבאס בעולם =\

sbsp66

New member
סיכום שבועי שלי !!!

שיר השבוע:gimmie more והשירים החדשים באלבום של בריטני ספירס אל תחשבו שאני פאקצה פשוט אהבתי אותה מהילדות אז התרגלתי לסגנון הזה , למרות שאני די נוטה לסגנון של הפריקים הדבר הכי טוב שהיה השבוע:ימי הולדת במשפחה,ופגישה עם חברות הדבר הכי רע שהיה השבוע: לא חסר...כשלונות,ריבים ועוד ועוד ועוד הרבה דברים!!! תכנית השבוע [אם היה לכם זמן ..]: להפגש עם חברות ולהיות עם משפחתי ספר/עיתון/כתבת השבוע:פנאי + תכנונים לשבוע הבא:לא יודעת בנתיים,זה קצת מורכב.

m2love

New member
מממ..

מקווה שכל הריבים שהיו יסתדרו וזה.. ומה קשור שירים של פריקים,פאקצות? כל אחד ומה שהוא אוהב. שונאת סטיגמות:|

m2love

New member
כי זה דפוק ולא נכון בכלל לשפוט אנשים ע"פ זה..

למה את אוהבת שקוראים לך פאקצה\פריקית\ערסית או אנא ערף... ?!

sbsp66

New member
באת בכוונה לריב איתי שאני לא צודקת במשהו?

עפ"י מה הבנת שאני אוהבת סטיגמות ועפ"י מה את שופטת אותי עכשיו ?

white angels

New member
יואו איך טחנו לי את המוח עם השיר הזה..

כל הזמן שמים אותו ברדיו וזה מעצבןןןן (אני שומעת גלגל'צ במשרד) בת כמה את?

למעלה