סיכום שבועי

../images/Emo214.gifתראי מתי אני ערה..../images/Emo122.gif

זה מה שקורה כשחולים
הולכים לישון בעשר וחצי

m a r i n i

New member
אני קמתי ב8 ...

והלכתי לישון ב2 חה חה חה
בכלל לא הייתי עייפה
כנראה בגלל שאתמול ישנתי בצהריים חחחחחחחח

../images/Emo214.gifסתם ../images/Emo91.gif כי באלי../images/Emo26.gif

היום בתשע וחצי בערב, אם אני לא טועה [מומלץ שתדבקו ליתר בטחון..], יש בערוץ 22 תכנית: "אורי גלר מחפש את היורש".. אני ממליצה לכולכם, בשבוע שעבר הייתי בשוק של החיים שלי מהתכנית הזאת
[ולא, זה לא הפורום של התכנית הזאת
]

m a r i n i

New member
חחחחח אורי גלר ../images/Emo6.gif

אני תמיד רואהה
והומורה למתמטיקה תמיד צוחקת "מה אני אורי גלר יודעת הכל" חחחחחח

white angels

New member
רק אני לא רואה את התכנית הזו? ../images/Emo6.gif

היא לא מעניינת אותי בשיט

white angels

New member
לא ../images/Emo11.gif

חברה שלי שאלה אותי אם ראיתי את התכנית הזו..אז אמרתי לה שלא..והיא אמרה לי-את רואה בכלל טלוויזיה?!

ludashit

New member
עונה....

שיר השבוע- מוכרת לי מפעם - דין דין אביב
האכל הכי טעים שאכלתי השבוע- משהו שחבר שלי הכין לי , זה היה פרוסות דקיקות של תפוח-אדמה אפוי בתנור עם פלפל גרוס ושמנת מתוקה. ייייאאמממיייי!!!
בילוי השבוע שלי - אמממממ לא יצאתי בכלל השבוע...... בעצם פתחתי חשבון בנק וביליתי בבנק פעמיים , אז כנראה שזה יהיה בילוי השבוע.
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע -
להתאהב מחדש , קטי המכוערת , נו ברור!!!
דבר אחד טוב מאוד שהיה השבוע - אממממ לא היה שום דבר ........
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנה/ה בשמחה לוותר עליו - השיעור בהיסטוריה....
שאלת בונוס - בטי ועקבים
חחחחחחחחח איזו מצחיקה היא היתה
הזכירה לי את עצמי שאני נעלי פעם ראשונה נעלי עקב!!! חמודה שלי , תרגישי טוב
סופ"ש נעים!!!

../images/Emo214.gifתודההההההה../images/Emo24.gif

לא יודעת אם שמת לב, אבל עשיתי משהו הרבה יותר טוב מלהוסחף את התמונות לאלבומים, הוספתי את השרשור לטאגליינס
ומוכרת לי מהפעם הוא הרינגטון שלי
...

ludashit

New member
כן , שמתי לב ,

לי הוא היה שיר בהמתנה , אבל עברתי לטוקמן!! עשיתי טעות!! טוב נו , מחר אני הולכת לקנות פלאפון חדש יחד עם חבר שלי , נעשה משפחתי או משהוא כזה!!! אוףףףףףףףףף אבל למההההההההההההההה אני צריכה לוותר על המספר שלייייי , הוא כזה מקורייייי , אוףףףףףףף למה??? מה אני עושה??? מישהיא יש לה רעיון??? איך אני שומרת את המספר שהיה לי??? היה לי פלאפון של חברת פלאפון , ואני עוברת לאורנג'..... ואין לפאלפון sim card!!!!

m a r i n i

New member
מממממממממ..

מאמי תתחדשי כבר על הפלאפון החדש חיחיחי.. סורי אבל אין לי שום מושג בדברים האלוו..בכל הפלאפונים וחשבוונות וזה וזה וזה ההורים שלי מטפלים אני לא חושבת על זה אפילו חחחח
אבל דבר אחד אני יודעת בהתחלה היינו באורנג' ועברנו לסלקום כי אורנג' זה לא טובב .. !!

ludashit

New member
בעצםםם כן היה דבר טוב השבוע....

הצעתי אירוסים לחבר שלי!!!! חחחחח זה היה כזה מצחיק!!!! עוד חודש וחצי , נעשה את זה רישמית!!!! אהההההההה בנות אני מתרגשתתתתתתתתתתתת!!!!! עוד שנה וחודש חתונהההההההההה!!!!!!

למעלה