סיכום שבועי

../images/Emo214.gif סיכום שבועי../images/Emo214.gif

השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30:
שיר השבוע:
להקת השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:
אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע:
תמונת השבוע :
השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): תהנו

מסכמת.

השבוע שהיה: די טוב האמת. <: אבל עוד יותר טוב שנגמר. שיר השבוע של 30: attack שיר השבוע: i of crimson blood - amorphis להקת השבוע: bullet for my valentine מכל הבחינות. אלבום השבוע: scream aim fire מאכל השבוע: חומוס משהו טוב שקרה השבוע: הוא. משהו רע שקרה השבוע: שהוא נעלם? ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אוי יש הרבה. הנה פניני חוכמה של פאקצות מהשכבה שלי - "מה להיות בנפשונית ב6:45?! אבל הרגע אמרו רבע לשבע! שיאו כל שנייה מקדימים את זה". וכמובן השיחה אם סוזן וסתיוי המדהימות שלא הפסקתי לצחוק אפילו לשנייה XDD. אתר השבוע: אין. ספר/סרט/סדרת השבוע: סרטון, האמת - http://youtube.com/watch?v=ijKoKEL-A_w תמונת השבוע : השבוע שיבוא: חופשי מביתספר ומבחנים. אבל בכל זאת צפוי להיות מעפן ברמות. משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: וואלה כלום. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): הטיול השנתי מחר לא בא לי בטוב. ממש לא. ול"ג בעומר הולך להיות מעפן כל כך.

FFTL

New member
נושא

שבוע שהיה: שיר השבוע של 30:
שיר השבוע: Justin Timberlake - Cry Me A River ועוד כמה ג'סטין!$
The Used - Liar Liar (Burn In Hell) להקת השבוע: ג'סטין D: ויוזד. :] אלבום השבוע: Lies for the Liars - USED . מאכל השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: מוטו, חודשיים
, יומ הורים. :) משהו רע שקרה השבוע: התאכזבות קלה. אתר השבוע:
ציטוט שמאפיין את השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: ישנן בנות, אנטומייה, מרפאה פרטית..וזהו. אין לי כוח של שבוע הבא. :)

FFTL

New member
החתולי החדש שלייייייי!#$@!^!$^../images/Emo99.gif

כלכךךךךךךךךךךךך חמודדדדדדדד!#@$!# :]]]]]]]]] ויש עוד מלא תמונות ^_^

A Broken Myth

New member
מסכמ"שת D:

השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30: Welcome To The Universe
שיר השבוע: Emergency - Paramore
להקת השבוע: Paramore
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: אין משהו שאני זוכרת
משהו רע שקרה השבוע: לא זוכרת
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: פפפפ כל מיני D:
אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע:
תמונת השבוע:
השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: ל"ג בעומר, נגיד ש.
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שאני לא אצליח במועד ב' בהסיטוריה X:

i am777

New member
ווא...

את שווה!....:) וחברה שלי תקנא בך שיש לך שיער סגול

A Broken Myth

New member
אני לא באמת יפהההההההההה

שכחתי להבהיר, זה פוטושופ. בחיים לא היו מסכימים לי צבע כזה XDDD אבל נו, רגע של תהילה בחיים XD

A Broken Myth

New member
חחחחחחח באמת תודה.

אבל באמתבאמת שלא :| אי אפשר לדעת איך בנאדם נראה מתמונות, לא? D:

A Broken Myth

New member
בוא נסכים

שתמיד שמים את התמונות הפוטוגניות יותר, אלה שיוצאות טוב. אז אי-אפשר לדעת בדיוק איך הבנאדם נראה מתמונות ><

../images/Emo210.gif אנוכי ../images/Emo210.gif

השבוע שהיה: היה בסדר. יחסית. שיר השבוע של 30: R-Evolve (בגלל ג'ן) שיר השבוע: Give me what i want- kids in glass houses או משהו כזה להקת השבוע: HIM ו30 אלבום השבוע: Digital Versatile doom live from the orpheum theatre- HIM מאכל השבוע: עגבניות שרי עם רוטב אלף האיים לייט משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי את הDVD החדש של הימ, התערוכה נפתחה, הייתה לי בגרות באומנות מעשי שהלכה נהדר. משהו רע שקרה השבוע: תומו! תומו הסתפר ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "baby we're bleeding well in hell.. sinki" וילה ואלו אתר השבוע: האתר של בצפר אלוהיי ספר/סרט/סדרת השבוע: המיקודית בתנ"ך של פלורה ויניצקי! מושיעת חיי. תמונת השבוע :
כי רואים את החתימה שלי על התופים של שאנון! Israeli Echelon- Shani השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: יום כיף עם אמא! היא הזמינה לנו מקומות בספא ליומולדת! וקונים לי אייפוד!!! משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שאני לא אעשה את הבגרות בפסיכו, שאני לא אספיק לעשות את העבודה בתולדות האומנות או להתכונן למתכונת או שהמבחן בתנ"ך ילך חרא.

למעלה