סיכום שבועי

הקיצור של הימ הוא

HIS INFERNAL MAJESTY אבל אחרי כמה שנים הם שינו את השם לפשוט HIM כלימר לראשי תיבות, כי זה יותר קצר, פחות מסובך. וגם הם אומרים שזה שם דפוק, אבל אנוכי אוהבת

STEMINEM

New member
אני =]

שיר השבוע של 30: The Kill שיר השבוע: Three Days Grace - Take Me Under להקת השבוע: 3 Doors Down אלבום השבוע: TBDT... =\ מאכל השבוע: מלוואח פיצה משהו טוב שקרה השבוע: אנאערף... 83 בספרות משהו רע שקרה השבוע:
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: בסדר מה איתך? אתר השבוע: www.fxp.co.il ספר/סרט/סדרת השבוע: הפיג'מות XDD תמונת השבוע: השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: לא מצפה לכלום.. =].. מה יהיה יהיה ! משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):
אעע

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gifמסכמתת אנשים ../images/Emo6.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: the kill שיר השבוע: from yesterday להקת השבוע: 30 ו ... אלה.. נוו .. איך קוראים להם חחחח הא! angels and airwaves (ככה כותבים ? D: ) אלבום השבוע: 30seconds to mars! מאכל השבוע: טוסטונה D: משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:החתיךך שלי הסתפרר!!
היה לו פוני והוא פאקינג הוריד אותו .. =\ ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "מממממהההההההההההההההההההה " ? "אלמוג? עופי מהכיתה! " חחח
אתר השבוע: אממ.. google! חחחחח
ספר/סרט/סדרת השבוע: צה!ב חחח :) תמונת השבוע :
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): אווי.. הרבה דברים .. : | אחלה שבועעעעעעעעע

ורטיקל ליפ*-*

גיל 18 יותר קרוב ממה שאני חושבת
השבוע שהיה: שיר השבוע של 30:ABL שיר השבוע:ABL להקת השבוע:30STM ו- The Killers
אלבום השבוע:ABL מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע:ראיתי את ABL בטלוויזיה פעמיים!!!!ו...השיחה המדהימה עם סאוסן ודנלה
משהו רע שקרה השבוע:מתמ',מתמ' ומתמ' ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "בריכה" כן.זה יסכם הכול אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע:נמלטים,החיים על פי נד תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:חופש,מדורה................. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):מתמ'

בריכה על עמודים../images/Emo11.gif

ואכן,התמונה הזאת יכולה לגרום לנשים להתעלף ולגברים לעבור לצד השני

LoveYourHate

New member
פיי באיזה דילאיי ../images/Emo6.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30:Fallen שיר השבוע: Tiamat-cains [
לכל אוהבי הגות'] להקת השבוע:DISTORTED אלבום השבוע:kanye west-Graduation מאכל השבוע:טוסט מטורף בקאפלו 27 משהו טוב שקרה השבוע: שיצא לי לראות את החברה הכי טובה שלי אחרי הרבה זמן
וראיתי את ABL משהו רע שקרה השבוע: המבחן בהיסטוריה..זוועה ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:I got a cock made out of platinum
אתר השבוע:מיי ספייס ספר/סרט/סדרת השבוע:הכי גאים שיש!אוח אוח כמה שהתגעגעת
!,קעקועים בע"מ,על טבעי!!! וסרט טרילוגיה פינית על האבלטה בהלסינקי..משהו נחמד
תמונת השבוע : בראיין!!!
אני רוצה אבא כזה
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: ל"ג בעומר..נראה לי.. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): כל הבגרויות והמתכונות,די די .לא יכולה המח של מתפוצץ!

למעלה