סיכום שבועי

../images/Emo214.gifסיכום שבועי../images/Emo214.gif

שיר השבוע בכללי-
דבר טוב שהיה השבוע-
דבר מבאססססס שהיה השבוע-
תכנית שצפית בה השבוע-
בילוי השבוע-
יש תכניות לשבוע הבא?
מאכל השבוע-
סקופ השבוע-
שאלת הבונוס-איך החופש הזה, בדירוג של 5
?

panci thet i

New member
קצת מוגדם לא?!

שיר השבוע בכללי- hello-goodbye של הביטלס שיר ישן...
דבר טוב שהיה השבוע-לא זכור לי :(
דבר מבאססססס שהיה השבוע- ש-ע-מ-ו-ם
תכנית שצפית בה השבוע-קטי הכוערת...קומי קומי....
בילוי השבוע-לא היה
יש תכניות לשבוע הבא?ללכת להית הספר?
מאכל השבוע-דג!!!!
סקופ השבוע- מה זה? שאלת הבונוס-איך החופש הזה, בדירוג של 5 ? נע...אולי יתאים לו בדירוג של 1

white angels

New member
עונה..

שיר השבוע בכללי-justin timberlake-what goes around comes around חרשו עליו כל השבוע בטלוויזיה.. דבר טוב שהיה השבוע-הליל סדר
היה סבבה.. דבר מבאססססס שהיה השבוע-היה לי אורח בלתי צפוי בחדר
ושאני לא יכולה להגיע למפגש בסוף..
תכנית שצפית בה השבוע-קטי,הזר,הפרקים האחרונים של להתאהב מחדש. בילוי השבוע-על האש עם חברים של הורים שלי..והטיול בכינרת
מאוד נהניתי.. יש תכניות לשבוע הבא?ממ למצות את הימים האחרונים של החופש,לשבת סופסוף על העבודה בסוציו'
ולהתחיל להתכונן למתכונת בפסיכולוגיה.. מאכל השבוע-כל מיני מאכלים של פסח חח..אוףף שונאת מצות
סקופ השבוע-סקופ? לאדעת.. שאלת הבונוס-איך החופש הזה, בדירוג של 5 ?
יכול להיות יותר טוב..אבל בינתיים נחמד
שבת שלום לכולם וחג שמח..תהנו ותבלו בסופשבוע

m2love

New member
עונה .. ../images/Emo13.gif

שיר השבוע בכללי-שייגעצ-קשה לי לחשוב חח שיר מזה יפה..והמילים כלכך מתאימות לאנדריי, דבר טוב שהיה השבוע-פסח חיחי דבר מבאססססס שהיה השבוע-שבסוןף אין מפגש
תכנית שצפית בה השבוע-קטי וכל מני ... בילוי השבוע-היו הרבה..אבל הכי נהנתי היום
יש תכניות לשבוע הבא?לסיים את העבודות לחופש..ולהנות מהימים האחרונים של החופש.. מאכל השבוע-מצות חיחחי סקופ השבוע-סקופ?אהה? שאלת הבונוס-איך החופש הזה, בדירוג של 5 ?
..חופש נחמד אבל אפשר יותר טוב שיהיה לכם שבת שלום ומבורך וחג שמח
תהנו ותעשו חיים בחופש הנשאר

m2love

New member
מממממ

אז חברה שלי זכתה מקום שלישי באליפות ארצית בג'ודו חיחי..שנה שעברה ולפני שנתיים היא זכתה מקום ראשון, (והיא לא נראית כאילו היא בג'ודו..חיחי והיא בכלל לא בהמתית ואלימה
) אז בשביל שלא תתבאס אני ועוד חברה טובה שלי (כאילו שלושתינו חברות הכי טובות) רצינו להתפיע אותה.. אז הלכנו וקנינו לה זר פרחים ענקקקקקקקקי. והלכנו לאיזשהי גינה (שתמיד כל מי שאנחנו מכירות בא לשם) כי זה קרוב לבית וחיכינו עד השעה ארבע כי היה לה אימון בג'ודו, ושהשעה ארבע הגיע אז התקשרנו ואמא שלה אמרה שיהיה לה אימון עד חמש בערך והיא אמרה שנלך לג'ודו.. היא לא כלכך אוהבת שאנחנו באות לשם כי אנחנו עושות לה פאדיחות חיחיחי
ותארי לך עוד בכלל שנבוא לה שם עם זר פרחים זה די פאדיחות.. אבל היה מהזה צחוקייייייים..ויש בג'ודו איזה חמש בנים מהשכבה שלנו..ואם את זוכרת פעם סיפרתי שאמרתי למישהו בצחוק שאני אוהבת אותו..אז הוא גם מהג'ודו..חחחחח אולי זה נשמע די משעמם אבל מהזה נהנתי..היה כלכך כייייייייייייייף
אה וד"א נכון שאמרתי שרבתי עם החברה הכי טובה שלי אז השלמתי איתה..זאת זאת מהג'ודו
עמך סליחה על החפירה..אבל את שאלת חיחי

white angels

New member
וואו יפה!

בטח חברה שלך הופתעה כהוגן,ונורא התרגשה
את חברה נהדרת,כל הכבוד
ושמחה שהכל הסתדר לך העיקר תהיי אופטימית

m2love

New member
חחח

היא לא כלכך התרגשה היא די התעצבנה חחח אבל היא אהבה את זה בסוף.. תוודה..אני בטוחה שגם את חברה טובה

white angels

New member
העיקר הכוונה../images/Emo13.gif

ולגבי זה שאני חברה טובה..ממ אני מקווה

../images/Emo214.gifעל האש../images/Emo99.gifכינרת../images/Emo99.gif

אני עוד לא התחלתי ללמוד בכלל ...

m2love

New member
\=

יש לי לעשות עוד בערך שלוש עבודות.. אחת להגיש אחרי החופש ושתיים קצת יותר מאוחר.. ועדין לא התחלתי

white angels

New member
בעע

אני ממש לא יודעת מה יהיה אחרי החופש..אני הולכת לקבל על הראש כנראה חח
אבל לפחות ביליתי הרבה החופש הזה

m2love

New member
חחח לא רק את../images/Emo6.gif

חח כן בילתי די הרבה
אבל לא התחלתי את העבודות..כן אני עצלנית.. וגם את בילית..והעיקר שנהנת חיחיחי ומקווה שתספיקי לעשות את העבודה והמורה לא תהרוג אותך חיחיח

למעלה