סיכום שבועי

../images/Emo214.gifאישית, אני מצפה בכליון

עיניים לשביתה שאמרו שיש סיכוי שתהיה, אם לא באמת הלך עליי. נמ, כמו שעבר היום, לא נראה לי שגם מחר אני אעשה אפילו דבר אחד שקשור ללימודים.וואי וואי. וואי וואי וואי. אני מריחה סכנות |חייזר|

white angels

New member
את מריחה סכנות..

אני מריחה קטסטרופה
אני בכלל לא הייתי בבית היום,רק עכשיו חזרתי ככה שנשאר לי רק יום אחד בשביל לעשות כל מה שלא עשיתי. אם זה לא קטסטרופה אז מה כן?:|

ludashit

New member
עונה....

שיר השבוע בכללי- נטליה אוריירו , כל השירים שלה... דבר טוב שהיה השבוע- פגשתי את הדרי מהפורום נסענו לאשדוד ... הייה מויייייי כיףףףףףףףף!!!
דבר מבאססססס שהיה השבוע- גיליתי שמצב חשבון של הפלאפון שלי הוא 450 ש"ח...
תכנית שצפית בה השבוע- הפרקים האחרונים של להתאהב מחדש , קטי. בילוי השבוע- באשדוד עם הדרי , ועם אחותי בשיא הספונטניות לקחתי אותה ליורופארק שעשו , היינו פעמיים ברכבת הרים , פעמיים במכוניות מתנגשות , ופעמיים בקרוסלה המפחידה הזאת , לא יודעת איך קוראים לה.. היה כיףףףףף.....
יש תכניות לשבוע הבא? בנתיים לא... מאכל השבוע- ווואי הרבה , כל מה שהיה בליל הסדר , אכלתי , להפתעתי הפעם לא היה עוף בספרייט , היה משהו אחר - עוף עם תפוח אדמה , גפילטע פיש , קניידלך... בקיצורררררררר אני רוצה עוד.......... סקופ השבוע- לא היה... שאלת הבונוס-איך החופש הזה, בדירוג של 5 ?

desired

New member
עונה

שיר השבוע בכללי- loituma - levan polkka
וכל הרמקסים של השיר, מה זה שיר מצחיק דבר טוב שהיה השבוע- פסח דבר מבאססססס שהיה השבוע- לא היה
תכנית שצפית בה השבוע- קטנקה
בילוי השבוע- אאאא לא היה. א לא הלכתי לים יש תכניות לשבוע הבא? מאכל השבוע- מצה סקופ השבוע-
(איפה הסבר מזה?) שאלת הבונוס-איך החופש הזה, בדירוג של 5 ?

למעלה