סכמנו ת'שבועון!

../images/Emo214.gifסכמנו ת'שבועון!

בין הכיפורים לחג סוכות המתקרב, הגיע הזמן לעוד קצת שקט...
שיר השבוע של כפיר [ואוי ואבוי למי שלא הספיק לשמוע-זה הזמן!!]-
שיר השבוע בכללי [ונראה מי יבחר בשיר חגיגי במיוחד...]-
הצום היה קל או קשה?
צפיתם באח הגדול?
הדבר הכי גרוע שהיה השבוע-
הדבר הכי טוב שהיה השבוע-
אוהבים את "ימי השבתון"?
מאכל השבוע-
תכניות לשבוע הבא-
יום כיפור, או סוכות? תהנו מהסופ"ש

../images/Emo126.gifאחת קטנה שנשארה לי...

שיר השבוע של כפיר - אמונה [שרה בפולין] שיר השבוע בכללי- שיר למעלות [שרה בפולין] הצום היה קל או קשה? לא צמתי
צפיתם באח הגדול?אתמול קצת אבל היה משעמם.. הדבר הכי גרוע שהיה השבוע-ראשון-שני וחצי משלישי. נוראיים. הדבר הכי טוב שהיה השבוע- שלישי בערב, רביעי בערב היום... אוהבים את "ימי השבתון"?כמובן. מאכל השבוע-מקרוני אנד צ'יז אמריקאי כזה
תכניות לשבוע הבא-פ-ו-ל-י-ן! יום כיפור, או סוכות?נראה לי שסוכות, חופש יותר ארוך.

לחיות מבלי להיות כינור שני.

שיר השבוע של כפיר- לא שמעתי את השיר, אבל "להיות עצמי" שיר השבוע בכללי- "welcome to my life"/ simple plan הצום היה קל או קשה? היה דווקא דיי קל צפיתם באח הגדול? אני? ב'אח הגדול'?? מה פתאום
הדבר הכי גרוע שהיה השבוע- שראיתי אותו, מסתבר הדבר הכי טוב שהיה השבוע- סיימנו עם החגים המעיקים
אוהבים את "ימי השבתון"? יאפ מאכל השבוע- תפו"א בתנור תכניות לשבוע הבא- נקווה שניתן את המתנה, וארז דן
יום כיפור, או סוכות? פורים

../images/Emo214.gifאת ממש מאוהבת ב"להיות עצמי"...

אני צריכה לזכור לבקש מכפיר להקדיש לך בהזדמנות

inbarIL

New member
"כי ככה." ../images/Emo14.gif

שיר השבוע של כפיר [ואוי ואבוי למי שלא הספיק לשמוע-זה הזמן!!]-ליפול
שיר השבוע בכללי [ונראה מי יבחר בשיר חגיגי במיוחד...]-מ-ל-א עברי. פשוט מלא. נגיד ש"אדוני" גרסת לייב ו"מתחמם"..וגם אתמול כל ההופעה של יהושע
הצום היה קל או קשה?קל לטחון שוקולדD:
צפיתם באח הגדול?לא
הדבר הכי גרוע שהיה השבוע-להבין.
הדבר הכי טוב שהיה השבוע-הפסקה עם אנשים בכיתה, חופש, ערב יום כיפור עם השכבה, אתמול ההופעה של יהושע, מיכלי ישנה אצלי, התגובה שלו
אוהבים את "ימי השבתון"?הא?
מאכל השבוע-סער חייב לי מסטיקקקק וסער חייב לי מסטיקקקק
אה וצ'יפס עם מיכלי- מסורת זו מסורת
תכניות לשבוע הבא-ח-ו-פ-ש.
יום כיפור, או סוכות?סוכות[?] מוסיפה תמונה מאתמול:) חג שמח יקיריי!
ענבר.

../images/Emo168.gifמסכמת שבוע....

שיר השבוע של כפיר [ואוי ואבוי למי שלא הספיק לשמוע-זה הזמן!!]- הפחד נעלם שיר השבוע בכללי [ונראה מי יבחר בשיר חגיגי במיוחד...]- אנא אפנה-ארז לב ארי, מקום-זהבית פסי, נשל הנחש-מאיר אריאל הצום היה קל או קשה? קל מאוד
צפיתם באח הגדול? לא הדבר הכי גרוע שהיה השבוע- יום ראשון בבקו"ם
הדבר הכי טוב שהיה השבוע- יום שלישי.. היה יום טוב
אוהבים את "ימי השבתון"? מזה? מאכל השבוע- מרק של אמא תכניות לשבוע הבא- לסדר את החדר, ליסוע למרכז, הופעה של נועם ואנשים שאני אוהבת
יום כיפור, או סוכות? סוכות

../images/Emo214.gifחח...

נו, ימי שבתון!אלו ימים כמו שבת שהכל סגור כמעט..ויש ממש מעט כאלו, כמו למשל בראש השנה ובסוכות.. אני שונאת את זה שהכל סגור

אז מה אם אין לי כותרת

שיר השבוע של כפיר [ואוי ואבוי למי שלא הספיק לשמוע-זה הזמן!!]- אמונה שיר השבוע בכללי [ונראה מי יבחר בשיר חגיגי במיוחד...]- היום יום הולדת
הצום היה קל או קשה? קליל צפיתם באח הגדול? בארור הדבר הכי גרוע שהיה השבוע- שחברה שלי בבי"ח הדבר הכי טוב שהיה השבוע- המתנה
אוהבים את "ימי השבתון"? לא מאכל השבוע- עוגת גבינה תכניות לשבוע הבא- קניות אחרונות לבר מצווה יום כיפור, או סוכות? סוכות!

רגש..

שיר השבוע של כפיר- הפחד נעלם. שיר השבוע בכללי- מעליות- השיר שהכי נגע בי השבוע ואישה נאמנה של ישי לוי,כןכן:) הצום היה קל או קשה?- קל מאוד. צפיתם באח הגדול?- כן. הדבר הכי גרוע שהיה השבוע- הוא חזר לבסיס|: ושישי בערב עם המשפחה. הדבר הכי טוב שהיה השבוע- החיבוק של הקטן שלי
, יום הולדת ל2 ידידים כ"כ טובים שלי, ערב כיפור.. אוהבים את "ימי השבתון"?- את מה? מאכל השבוע- אלפחורס, קוסקוס.. תכניות לשבוע הבא- להביא לבנים את המתנות, קניון, ערב סוכות, ת"א ואולי מושב. יום כיפור, או סוכות?- סוכות.

למעלה