סכמנו ת'שבועון!

../images/Emo214.gifנו, ימי שבתון../images/Emo3.gif

בראש השנה יש שני ימים שהכל סגור בהם..מכנים את זה "יום שבתון" גם בשלישי הזה הוא יהיה..

שלי פאר

New member
אושר בא לעצב ...

שיר השבוע של כפיר [ואוי ואבוי למי שלא הספיק לשמוע-זה הזמן!!]- כל הדיסק . שיר השבוע בכללי [ונראה מי יבחר בשיר חגיגי במיוחד...]- כל הדיסק של עברי לידר הצום היה קל או קשה? היה נחמד . צפיתם באח הגדול? במי !? הדבר הכי גרוע שהיה השבוע- עברתי אותו . הדבר הכי טוב שהיה השבוע- הדר . אלוהים כמה אני אוהבת אותך ! אוהבים את "ימי השבתון"? לא . לא עובדים בימים האלה . מאכל השבוע- מקדולנס . תכניות לשבוע הבא- לעבוד ולישון ולהיות אצל המשפחה שלי ( משפחת טירן ) יום כיפור, או סוכות? יום שבת .

../images/Emo214.gifדייייייי להיות כזאת נשמהההההה../images/Emo99.gif

את יודעת שבגללך מהרגע שהגעתי הביתה לא הפסקתי להאזין לדיסק של עברי לידר??? עד כדי כך שאפילו היום בבוקר כשהתעוררתי הפעלתי את השירים..והרבה זמן שלא שמעתי שירים בבוקר. נראה לי שאלמד ממך כמה דברים טובים שאולי יגרמו לי להיות טובה יותר

../images/Emo214.gifשבוע חדש..

שיר השבוע של כפיר [ואוי ואבוי למי שלא הספיק לשמוע-זה הזמן!!]-והלילה יעבור לו
שיר השבוע בכללי [ונראה מי יבחר בשיר חגיגי במיוחד...]-האלבום החדש של עברי, בהשראתה של שלי הצום היה קל או קשה? הכי קל שזכור לי צפיתם באח הגדול?כן הדבר הכי גרוע שהיה השבוע-שאני לא מצליחה להפסיק לצפות [כריות] הדבר הכי טוב שהיה השבוע-אתמול היה מושלם עם שלי
כל כך התגעגעתי.. אוהבים את "ימי השבתון"?לא אהבתי עד שגיליתי שחצי תל אביב פתוחה
מאכל השבוע-על האשששששששששששש
תכניות לשבוע הבא-שלישלי. עבודה. פגישות עבודה [כנראה חוזרת לתחום המוסיקה] ולשמור על החיוך. וגם לקיים הבטחות ישנות לאחרים ולעצמי. יום כיפור, או סוכות?[אם הייתי בתיכון זה היה שונה..] יום כיפור בגלל המשמעות

דריי

על האש
כפרוני בחייאת זומזום אני בסוכות אמורה להיות בפ"ת,אז שלחי לי מסר מתי נוח לך וניפגש:D או שאת מוזמנת לסוכתי אם בא לך..

למעלה