עוד סיכום שבועי

../images/Emo214.gifעוד סיכום שבועי../images/Emo188.gif

שיר השבוע של כפיר- שיר השבוע בכללי- הדבר הכי טוב שהיה השבוע- הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- תכנית שצפית בה השבוע- מאכל השבוע- בילוי השבוע- סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- תכנונים לשבוע הבא? ושאל הבונוס - רעמים או ברקים?

אוי אתמול היה כל-כך מושלם!../images/Emo23.gif

שיר השבוע של כפיר- לבד, מה נישאר ממני. שיר השבוע בכללי- כל מיני של שייגעצ חחח הדבר הכי טוב שהיה השבוע- נשיקה ראשונההההה
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- ממ בעיקר אמא! תכנית שצפית בה השבוע- האי, בובות.. בילוי השבוע- אתמול בערב! (First kiss
) תכנונים לשבוע הבא? צו ראשון!l
שאלת בונוס: רעמים או ברקים? ברקים!

moriboy666

New member
../images/Emo48.gifלחיי הבאות../images/Emo48.gif Cheers durllin'

אני פשוט לא יודע מה אומרים...אז שיהיה. ובובות? ראיתי רבע פרק מהראשון וזה כלכך תת רמה וכלכך עצוב..אבל אם זה מה שעושה לך את זה..תהני

../images/Emo214.gifמזלללללללטובבבבבבבב!!!!

אז יש אהבה!?!?
כל האושר שיהיה לך בובה!

moriboy666

New member
על מה אתה חושב שאתה לא מקשיב

שיר השבוע של כפיר-לא ממש שמעתי כפיר השבוע אבל אושר ועצב שיר השבוע בכללי-אין הדבר הכי טוב שהיה השבוע-כלום הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-הכל..ושוב אני חולה תכנית שצפית בה השבוע-לונדון וקירשנבאום מאכל השבוע-עזבו הרגע ראיתי סרטון שחיטה עם מוזיקה של אביב גפן.. בא לי לרצוח את מי שערך את זה. אכלת היום ב"פיל" עם הרבה משפחה שלי אחרי ההזכרה של סבתא.. זה קטע שרק שם כולם נפגשים. בילוי השבוע-אין סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-שבא לי למות ולהתאדות תכנונים לשבוע הבא?לחתוך ורידים אבל אחרי ההשפעה של ההרואין שאני אזריק לעצמי ושאל הבונוס - רעמים או ברקים? בקרים זה מגניב.. זה פלאש מטורף... הקטע הוא שלפי כמות האור יודעים מה תהיה עוצמת הרעם וככה מתכוננים כזה נפשית שלא לקבל התקף לב.. (יש לי לב חלש) . אני מעדיף רעמים כי ברקים מכניסים אותי ללחץ שתהיה הפסקת חשמל באמצע שאני שומע את המוזיקות שלי. שבת שלום שבוע טוב

../images/Emo26.gif|ימיןן|

שיר השבוע של כפיר-
"עצוב"
שיר השבוע בכללי-
אמ "הכי יפה" של טל שגב
הדבר הכי טוב שהיה השבוע-
ת"א
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-
שהייתי חולה
תכנית שצפית בה השבוע-
"רק בישראל"
מאכל השבוע-
מרק
בילוי השבוע-
שופינג עם ידיד שלי וחברה שלי
סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-
תכנונים לשבוע הבא?
ושאל הבונוס - רעמים או ברקים?
לא זה ולא זה

../images/Emo80.gif

שיר השבוע של כפיר- "עצוב" שיר השבוע בכללי- "כמו רובין הוד"/ רן דנקר
הדבר הכי טוב שהיה השבוע- תחושת הגאווה שלא גדלתי להיות פרחה הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- הבדידות תכנית שצפית בה השבוע-
ורוניקה מארס.. מי האידיוט שביטל את הסדרה הנהדרת הזו? מאכל השבוע- עוגת בראוניז של עלית
בילוי השבוע- הסרט "מכושפת", אני לחלוטין ממליצה! סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- ישבתי ברכבת מול הבן אדם הכי-דומה-בעולם-לכפיר
תכנונים לשבוע הבא? חברה שלי חוזרת סוף סוף מחו"ל!! ושאל הבונוס - רעמים או ברקים? ברקים
.. רעמים מפחידים אותי..

../images/Emo214.gifגם לי, באלי!

שיר השבוע של כפיר-יש לך כוח
שיר השבוע בכללי-כל הדיסק החדש של ווסטלייף
הדבר הכי טוב שהיה השבוע-אתמול בערב
הנשיקה הזאת. והחיבוק הזה. היה כל מה שהייתי צריכה
[או במילים אחרות הציטוט :" אתה יודע כמה שחיבוק נותן כוח?"] הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- נדמה לי שהכל התבטל, וזאת הייתה השאיפה היחידה שלי, נכון להווה, במציאות הזאת. מה לעשות שהחיים זה זבל? חיים בתוכם ומנסים לעשות את הזבל הזה טוב יותר, למרות הכל.. תכנית שצפית בה השבוע-אתמול בלילה אני וידיד שלי עשינו מרתון סרטים .
כמעט שלושה סרטים מלאים
. טוב שבחמש וחצי נזכרנו שצריך לישון גם..
מאכל השבוע-ממ... ממ... מ... *חושבת* שניצלמורררררר!!!!
בילוי השבוע-קניתי 12 קשתות לשיער. XDDDDD סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- שאנשים מאמינים בי כל כך ..
רגע, יש עוד אחד! אתמול בחצות הייתה רעידת אדמה והייתי בטוחה שהבניין קורס.
תכנונים לשבוע הבא?יום שניייייייייייייי!!!!fun! ושאלת הבונוס - רעמים או ברקים? ברקים. הרבה יותר יפים, כל עוד הם לא מנסים לחדור אל הבית שלי!!! [לפני יומיים כמעט נשברה לי הזכוכית בחדר
]

moriboy666

New member
מה קורה פה שכולם מתנשקים ומספרים לעולם חחח

כנראה החורף ...
איזה סרטים ראיתם?

../images/Emo214.gifפחחח.. אבל אני בשונה מדניאל

דיברתי על נשיקה פשוטה בלחי
אני לא זוכרתת כל כך. סרט אחד אימה , הסרט הראשון היה "לך תבין נשים" אם אני לא טועה, הזמנתי בויאודי, והסרט השלישי היה סרט מצוין עם סנדרה בולוק ואין לי מושג איך קוראים לו... זה היה באיזה 3, הזכרון שלי לא מתפקד בשעה הזאת

בת 1986

New member
אני ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של כפיר- כולם!!! אבל בעיקר, אמונה ובובה על חוט
שיר השבוע בכללי- נו, שמעתי רק כפיר.. הדבר הכי טוב שהיה השבוע- ההופעה
והיומולדת
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- לימודים, וגשם מטורף.. תכנית שצפית בה השבוע- כלום, פשוט כלום.. לא פתחתי טלויזיה בכלל... מאכל השבוע- עוף ותפו"א שאני הכנתי בעצמי..
בילוי השבוע- הופעה של כפיר
סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- כפיר
תכנונים לשבוע הבא? הפקה בחמישי ואולי הופעה של נועם פינחסוב.. ושאל הבונוס - רעמים או ברקים? לא זה ולא זה.. אבל אם כבר- ברקים.. שבוע טוב

../images/Emo214.gifעוף ותפו"א בתנור ../images/Emo99.gif

אוף. מאז התיכון אני לא זוכרת שאכלתי את האוכל המצוין של סבתא שלי. *שניה לפני שאני בוכה עדיף שאני אעבור נושא מהר* בכל זאת, אם כבר גרמת לי להזכר בזה. אני מאוד מקוה שזה יקרה שוב מתישהו. אין לי זמן לעצמי

נושא

שיר השבוע של כפיר- האור יעלה שיר השבוע בכללי- קול גלגל בביצוע של בועז מעודה הדבר הכי טוב שהיה השבוע- קיבלתי כסף שהיו חייבים לי הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- שאני חולה
תכנית שצפית בה השבוע- האוס מאכל השבוע- מרק בילוי השבוע- מי בילה?! סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- - תכנונים לשבוע הבא? להבריא ושאל הבונוס - רעמים או ברקים? ברקים הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה