עוד סיכום שבועי

MORIYAE

New member
עכשיו אני...

כי ההוא הלך
שיר השבוע של כפיר-אמונה שיר השבוע בכללי-וואו יש הרבה... אבל אני חושבת שהכי הרבה שמעתי את קול פנימי- נועם רותם Queen-Bohemian Raphsody wish u were here
שיר עצוב- אביב הדבר הכי טוב שהיה השבוע-מממ לאיודעת הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-היו כמה:\ למשל, בבבוקר של היום הגשום ההוא..בדרכי לשירות, עבר רכב והתיז עליי את ל המים שהיו בכביש
ובשביל הרעיון, השעה הייתה 7...ראבק, על הבוקר... ומרוב עייפות מצאתי את עצמי אומרת: אוףף נו..בקול חלש כזה.. אחח...זה ביאס! (מה גם שבאותו היום הרגשתי גרוע) תכנית שצפית בה השבוע-מממ לא יצא לי כ"כ לראות טלויזיה..אבל כשכן יצא, ראיתי הלוחשת לרוחות..זה נחמד
מאכל השבוע-קורנפלקס
וסופגניה!!!
|שמן| בילוי השבוע-לישון..חתיכת בילוי:)...מומלץ! סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-מקלדת סיליקון לא הכי נוחה..(היא גורמת לי להעלים אותיות\מילים..חחח), וגם חסר לי הרעש של ההקלדה... תכנונים לשבוע הבא?:) ושאל הבונוס - רעמים או ברקים?אני מפחדת משניהם

חדשה. ..../images/Emo215.gif

שיר השבוע של כפיר- אושר ועצב שיר השבוע בכללי- הנה הוא בא - מוש בן ארי הדבר הכי טוב שהיה השבוע- ... הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- הרבה.. תכנית שצפית בה השבוע- גיבורים! מאכל השבוע- פשטידת תירס.. בילוי השבוע- לישון? סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- ואי אתמול גילתי ממש גאוני ופתאום שכחתי. תכנונים לשבוע הבא? לחייך. ומחר ללכת לקנות את הדיסק של כפיר. ושאל הבונוס - רעמים או ברקים? ברקים!! אני לא אוהבת רעמים .. הודגש באמצעות מדגישומטיק

°°NaTaLi°°

New member
שלי

שיר השבוע של כפיר- אמונה שיר השבוע בכללי- ממריאים הדבר הכי טוב שהיה השבוע- איתי:) הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- לא רוצה לדבר על זה. תכנית שצפית בה השבוע- האי מאכל השבוע- שווראמה בילוי השבוע- שמרתי על איתי:) סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- סוד חח. תכנונים לשבוע הבא? אממ אממ ושאל הבונוס - רעמים או ברקים? כלום

Covers girl

New member
קצת בדיליי, אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא. (;

שיר השבוע של כפיר- בובה על חוט.
שיר השבוע בכללי- יופי\ נועם פנחסוב, לקטוף את הירח\ כנסיית השכל, ערב אבוד\ גידי גוב, הרחק מכאן\ שלמה ארצי. הדבר הכי טוב שהיה השבוע- מסיבת תחפושות כמסיבת הפתעה לחברה. :) הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- ידיד שלי שהתגייס, והיום שהיה יום דכאוני כזה. תכנית שצפית בה השבוע- וואו.. חתיכת שבוע VOD. הכי טוב זה "המורדים" ו"הבורר".
מאכל השבוע- הממ.. לא היה אוכל מיוחד, אולי בירה בק'ס, אחת ה-בירות. D: בילוי השבוע- הממ.. מסיבה של מישהי מהשכבה שפגשתי שם מישהו שהתגעגעתי אליו. סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- שהזמרת ליווי של יואב דגני היא אחות של אסף אברבוך, נדמה לי. תכנונים לשבוע הבא? מחר אני הולכת ל"פספוסים", הופעה של נועם
בחמישי, מסיבת שכבה ביום שבת, "אשכבה" בקאמרי ביום רביעי, ערב צוותי3> ביום שישי, ו, הממ, אין עוד שום דבר מיוחד. ושאלת הבונוס - רעמים או ברקים? ברקים, לגמרי.
המשך שבוע מצויין.

כמה שירים אפשר לכתוב על אמריקה?

שיר השבוע של כפיר- אמונה. שיר השבוע בכללי- זוהרים/אביב גפן. טיול בלילה/בן ארצי. הדבר הכי טוב שהיה השבוע- שלשום כשחברות באו, ואתמול כשאמא חזרה. הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- אמא נסעה ): תכנית שצפית בה השבוע- האי, בובות, משהו עם הכלב הזה חחח מאכל השבוע- סלט! בילוי השבוע- לא היה. סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- אני הולכת היום לבית ספר! תכנונים לשבוע הבא? היום בית ספר, מחר קניון, מוצ"ש יום הולדת לחברה. ושאל הבונוס - רעמים או ברקים? לא ולא. מפחיד. אגב, מצטערת שאני לא כ"כ פה. אני ביותר מידי פורומים וקומונות, למרות שאני נכנסת וקוראת כאן הכל.

moriboy666

New member
זוהרים זה שיר ממש חזק

פעמים ראשונות שהשיר התבצע עוד בצוותא גרמו לי לבכות

למעלה