מתי לשיק יהיה כפיל שלו...
מ מ ס ט י ק New member 6/2/10 #42 הגוונים ממש יפה אבל אני לא אוהבת את אורלי הם לא עמידים עלי בכלל ותמיד מתקלפים בשלמותם אחרי יום-יומיים
הגוונים ממש יפה אבל אני לא אוהבת את אורלי הם לא עמידים עלי בכלל ותמיד מתקלפים בשלמותם אחרי יום-יומיים
S standing ovation New member 6/2/10 #36 הוא גם נראה מגניב עם ה Matte about You ניסיתי עכשיו ואני מרוצה מהתוצאה כי המאט לדעתי לא מתאים עם כל גוון.
הוא גם נראה מגניב עם ה Matte about You ניסיתי עכשיו ואני מרוצה מהתוצאה כי המאט לדעתי לא מתאים עם כל גוון.
S standing ovation New member 6/2/10 #41 צודקת מתקנת - פעם ראשונה שאני מעלה תמונה, מקווה שזה יעבוד. אה, ואל תתייחסו למריחה הרשלנית הצבע הרבה יותר סגלגל, משום מה נורא קשה לצלם אותו.
צודקת מתקנת - פעם ראשונה שאני מעלה תמונה, מקווה שזה יעבוד. אה, ואל תתייחסו למריחה הרשלנית הצבע הרבה יותר סגלגל, משום מה נורא קשה לצלם אותו.
M Marble Arch New member 6/2/10 #44 ../images/Emo45.gifThat's more like it... ניראה ממש מקסים!! קשה לי להחליט אם אני צריכה את הצבע הזה או לא..
../images/Emo45.gifThat's more like it... ניראה ממש מקסים!! קשה לי להחליט אם אני צריכה את הצבע הזה או לא..
K kaur New member 6/2/10 #45 הממ... "צריכה" ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo228.gif את בטוחה שזו המילה המתאימה?
הממ... "צריכה" ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo228.gif את בטוחה שזו המילה המתאימה?
H Harlot New member 6/2/10 #48 כבר הזמנתי כמה מהקולקציות החדשות של קולור קלאב ושל אסי. האורלי מהממים! מקווה שיגיעו במהרה