בהצלחה:S חחח ותהני:)
H hila846 New member 20/8/06 #44 חח גמלי יש פטריית שמש../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif תהני ובהצלחההה:]
ה הדסי מתה על אגמי New member 19/8/06 #13 חח, הדרי תתחדשי על הכל..../images/Emo204.gif תהני עם בנות דודות שלך ובהצלחה היום בפורום
ה הדסי מתה על אגמי New member 19/8/06 #17 שבוע טוב!../images/Emo204.gif הייתי אצל סבתא בשבת..היא קנתה לי חוט אדום נגד עין הרע..:] עוד 3 שבועות בת דודה שלי מתחתנת כפרעליה וכמובן מחר סדנא..ריך ללכת לישון מוקדם חחחחחחח תגידו..מה קורה עם ה"נסיכה"? כבר ירד לגמרי מהמסכים? בלי להגיד כלום ? שיהיה שבוע טוב לכולם!
שבוע טוב!../images/Emo204.gif הייתי אצל סבתא בשבת..היא קנתה לי חוט אדום נגד עין הרע..:] עוד 3 שבועות בת דודה שלי מתחתנת כפרעליה וכמובן מחר סדנא..ריך ללכת לישון מוקדם חחחחחחח תגידו..מה קורה עם ה"נסיכה"? כבר ירד לגמרי מהמסכים? בלי להגיד כלום ? שיהיה שבוע טוב לכולם!
ר רעות האכלנית New member 19/8/06 #23 באמת מה קורה עם הנסיכה../images/Emo2.gif?../images/Emo205.gif תהניייייי ותתחדשי על החוט
H hila846 New member 20/8/06 #45 חח שמחה שנהתת../images/Emo80.gif ותתחדשיי על החוטט..חחחחחחחחח.. באמת מה עם הנסיכה?
ר רעות האכלנית New member 19/8/06 #18 הדר'וש:]../images/Emo205.gif תתחדשי ושאני אסיים לעבור על הפורום אני אכנס
ר רעות האכלנית New member 19/8/06 #24 שבוע טוב!../images/Emo205.gif הייתי בבני עקיבא:] איזה קרוע היה שם
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 19/8/06 #25 מ-ח-ר../images/Emo110.gif הקייצתתת הדרכהה ראשווונה [אם לא מחשיבים תפעילות שהיתה במחנה לילדים בצפון..] מפחיייייייייד ביווותר. נקווה שיהיה טוב ושלא יהיו פאדיחות חחח אני מתרגשתת פטריייי שיהיה לנו ב-ה-צ-ל-ח-ה [מחר אתם *הכוונה לכל הצוותתת* עושים בהצלחה זה שכולם שמים תידיים וצועקים בהצלחה תמיד אפחד לא מסכים לעשות גם במחנה צריך הפעםםם חסר לך שאת לא משתתפת ] שיהיההה לכולם שבוע טובב
מ-ח-ר../images/Emo110.gif הקייצתתת הדרכהה ראשווונה [אם לא מחשיבים תפעילות שהיתה במחנה לילדים בצפון..] מפחיייייייייד ביווותר. נקווה שיהיה טוב ושלא יהיו פאדיחות חחח אני מתרגשתת פטריייי שיהיה לנו ב-ה-צ-ל-ח-ה [מחר אתם *הכוונה לכל הצוותתת* עושים בהצלחה זה שכולם שמים תידיים וצועקים בהצלחה תמיד אפחד לא מסכים לעשות גם במחנה צריך הפעםםם חסר לך שאת לא משתתפת ] שיהיההה לכולם שבוע טובב
H hila846 New member 20/8/06 #48 תהניייי../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif ומקווה שלא יהיה פדיחותת..חחחחח..
ז זיווש מתה על אגמוש New member 19/8/06 #29 איזה סתומה אחותיי באלוהים!!../images/Emo20.gif היאאאא נסעה לדודיםםם שלייייייי שגריםם בגןןן יבננהה!! ועכשיוו היא בוכהה שהיאא רוצהה לחזורר...!!! ואבא שליי עכשיו הולך להבביאאא אותההה ולפפניי שהייא יצאאההה אמא אמרהה להה אבלל את צריכה להבטיח שאת לא בוכה שאת מתגעגעת והיא הביטחה ועכשיו היא בוכה שהיא מתגעגעת איזה פוסטמהה באלוהים!!!
איזה סתומה אחותיי באלוהים!!../images/Emo20.gif היאאאא נסעה לדודיםםם שלייייייי שגריםם בגןןן יבננהה!! ועכשיוו היא בוכהה שהיאא רוצהה לחזורר...!!! ואבא שליי עכשיו הולך להבביאאא אותההה ולפפניי שהייא יצאאההה אמא אמרהה להה אבלל את צריכה להבטיח שאת לא בוכה שאת מתגעגעת והיא הביטחה ועכשיו היא בוכה שהיא מתגעגעת איזה פוסטמהה באלוהים!!!