Dont Wake Me Up פרק 13

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifDont Wake Me Up פרק 13 ../images/Emo9.gif../images/Emo214.gif

האינטרנט שלי איטי, קרן ולילך יודעות את זה כבר XDD חירפנתי אותן היום אבל לא נוראאא P: פרקים קודמים: http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=131607307 שורות אחרונות: לפני שיכולתי להגיב היא הסתובבה והלכה, ואז ראיתי את ג'יו והיא אותי. "דני..." היא לחשה "ג'יין פה?" "כן, האמת שחיפשתי אותך...איפה דאג?" שאלתי והיא חייכה "שכנעתי אותו לבוא, אבל אני לא מוצאת אותו. אולי הוא ראה שהיא נכנסה וברח? אין לו אומץ לאידיוט הזה... והוא חשב שאתה אוהב אותה, אמרתי לו שלא..." היא ענתה והביטה בי "דני...אני יודעת שזה קשה לך...אם תרצה לדבר אני פה בשבילך" היא חייכה ולא יכולתי שלא לחבק אותה "אני יודע, תודה" נישקתי אותה והסתובבתי לחפש את קריסטין, מחשבה עלתה בראשי שאולי באמת אני צריך לנסות. פרק 13, קריאה מהנה
*דאגי* ראיתי את המכונית של דני ובפנים אותו ואת ג'יין, ברחתי מיד למרפסת שבקומה השנייה. אני טיפש שאני מגיב ככה אבל אני מכיר את דני, אני יודע שהוא עדיין אוהב את ג'יין, עליי הוא לא יכול לעבוד. "דאגי" הסתובבתי מהר ודני עמד בכניסה למרפסת. נאנחתי והסתובבתי מוציא סיגריה ומדליק אותה. "אולי תהיה גבר ותלך לדבר עם ג'יין? היא זקוקה לך" "דני, אני לא יכול לעשות את זה לך. אני יודע מה אתה מרגיש כלפיה ואני לא מוכן להיות זה שיפריד ביניכם" אמרתי לו, מכל הלב. "אתה לא מבין שאין לי סיכוי? היא אוהבת אותך יותר מכל אחד אחר, לי זה יעבור. אולי לא ראית אותה אבל הזמנתי את קריסטין ואני הולך לנסות את זה" "קריסטין? חברת הילדות שלך? השמנמנה?!" צחקתי והוא חייך "היא כבר לא שמנמנה, והיא מכירה אותי טוב טוב. וזה מה שאני צריך לא? מישהי שתתפוס אותי קצר" הוא צחק והנהנתי. "בכל מקרה. יש לך תינוק, ואני מרחם על ג'יין שתצטרך לטפל בשני תינוקים אבל ככה זה הולך. או אתה והיא או היא בכלל ואתה יודע ש...אוקיי אני חושב שהיין עלה לי לראש. מה שאני רוצה לומר זה שאתה צריך לדבר איתה ואתם צריכים לחזור אחד לשני, סטו" "סטו? מה אתה מדבר איתי בצרפתית?" צחקתי "אני לא יודע, זה התאים לסוף המשפט" הוא ענה ויצא מהמרפסת, לא לפני שקרץ לי. הוצאתי חפיסה חדשה וכמעט שהדלקתי את הסיגריה השישית שלי של אותו היום, אבל מיד חשבתי על ג'יין והכנסתי אותה בחזרה לקופסא. מרוב עצבים זרקתי את הקופסא לחצר האחורית של דני. "אני חושבת שדני ישמח למצוא מחר בבוקר חפיסת סיגריות חדשה" הסתובבתי וידעתי שזו היא, אבל לא ידעתי שהיא עומדת כ"כ קרוב אליי. "האמת שלא, אנחנו די סיכמנו שאנחנו מפסיקים לעשן..." עניתי בכעס, ומיד התחרטתי על כך "דאגי...אני לא מבינה למה אתה כועס עליי, זה בגלל העובדה שנכנסתי להריון? בגלל שהייתי עם דני? אני לא יודעת מה עובר עלייך כי אתה לא מדבר איתי, למה אתה יכול לספר לג'יו לדני לטום להארי ובעצם לכולם חוץ ממני?" היא שאלה וראיתי שהיא על סף דמעות ובכל זאת לא ידעתי מה לומר "אני לא יודע" עניתי לה, וזו הייתה טעות להגיד את זה. למה אני לא יכול לחשוב קודם לפני שאני עונה לאנשים? למה אני תמיד פוגע בה בסופו של דבר? "טוב...אני אחכה עד שתחליט לדבר איתי ולספר לי מה עובר עלייך, אבל אתה יודע שאני לא אוכל לחכות לך לעד..." הנהנתי כמו מטומטם...והבחנתי בדמעות שזולגות על לחייה לפני שהסתובבה והלכה. עמדתי שם כמו מטומטם עד שג'יו נכנסה והתחילה לצעוק עליי שאני מטומטם שאני נותן לה ללכת, והיא צדקה. אבל לא הלכתי לעצור אותה, לא יכולתי לזוז...משהו אמר לי להישאר במקום שאני נמצא בו, אני לא יודע אם זה הראש שאמר לי לחכות או הלב שאמר לי לעצור. באותו הרגע לא הרגשתי כלום ולא חשבתי על כלום, כמו צמח שסופג צעקות. *ג'יין* אני לא יכולה לעשות את זה יותר...אבל למה אני מאשימה אותו בזה שהוא לא מדבר איתי? זו לא אשמתו... אני זו שחשבתי שהוא יוצא עם פרנקי, אני זו שסיימתי את מערכת היחסים בינינו. הרגשתי בחילה והבנתי מזה, רצתי לשירותים ואפילו לא הספקתי לסגור את הדלת, הקאתי. דני נכנס אחריי וסגר את הדלת. קמתי ושטפתי את הפנים והוא הביא לי לשתות "תודה..." אמרתי והתיישבתי על הרצפה. "מה קרה?" הוא שאל והתיישב לידי מחזיק בקבוק של קוקה-קולה. "הוא לא דיבר...הוא..." שתיתי כמה לגימות וכמעט שנחנקתי, הכאב בגרון היה בלתי נסבל "לא דיברתם על התינוק? על מה שיהיה ביניכם?..." "אני אומרת לך שהוא לא דיבר...הוא רק שתק ואמר שהוא לא יודע למה הוא לא יכול לספר לי מה עובר עליו" עניתי לו והרגשתי מיואשת "ומה אמרת לו? אם אפשר לשאול..." דני מזג לי עוד שתייה וניגב את פניי, הרגשתי נורא. "שאני אחכה לו..." חשבתי על התשובה שנתתי לדני, והתחרטתי על כך, אני לא יכולה לחכות לו...אני בהריון! "למה אמרת לו את זה? למה לא התעקשת שהוא ידבר איתך?" דני שאל בדאגה, והוא היה נשמע עצבני "לא יכולתי...זו החלטה שלו אם הוא רוצה להיות איתי או לא...ואם הוא רוצה את התינוק או לא" "ברור שהוא רוצה להיות איתך! וברור שהוא רוצה את התינוק!" דני הזדעזע ממה שאמרתי, והתחרטתי על כך. "אני לא מבין אותו..." הוא הביט בי בדאגה ונזכרתי בבחורה שראיתי "מי זו הייתה הבלונדינית המצחיקה?" שאלתי אותו והוא מיד נהיה נבוך ואדום "חברת ילדות" הוא ענה ולא הוסיף כלום, שתקתי. "היא דלוקה עליי" הוא אמר לבסוף וחייכנו שנינו "אז תלך על זה!" הצעתי לו מיד "יצא לי לדבר איתה כמה דקות...דבר ראשון היא יפה, באמת יפה. דבר שני היא חכמה והיא מצחיקה ואני שמתי לב מהשנייה הראשונה שהיא הסתכלה עלייך שהיא מתה שתהיה שלה" חייכתי והוא קם "אתה הולך אליה?" שאלתי אותו והוא עזר לי לקום גם "לא, אני אלך לדבר עם דאגי ואז אני אדבר איתה" ישר כשדני אמר את זה עצרתי בעדו "תקשיב...אני לא רוצה להמשיך ולדבר על זה. אין מה לעשות, זו החלטה שלו. ובינתיים יש לך דברים חשובים יותר מאשר אני ודאגי" "הם לא יותר חשובי-" "ברור שכן! בשבילי הם הכי חשובים. אני רוצה לראות אותך מאושר, במיוחד אחרי כל מה שעברנו...זה היה מוזר... ובכלל מגיע לך מישהי שתתאים לך, אם מגיעה הזדמנות כזו אסור לפספס אותה!" "את לא מבינה כמה את חשובה לי וכמה אני מת עלייך!!" הוא צחק וחיבק אותי, בדיוק כשדאגי נכנס לשירותים. "אוקיי..." דאגי אמר ויצא במהירות. דני התנתק ממני ונאנח "מה עוד יכול לקרות?!" "זה יהיה בסדר, דני...אני אלך לדבר איתו, שוב...לילה טוב" אמרתי ויצאתי בעקבות דאגי. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 14../images/Emo214.gif

*הארי* כשראיתי את דאגי וג'יין נכנסים ביחד הרגשתי צביטה קטנה בלב ויצאתי לחצר האחורית. הוצאתי את הפלאפון מהכיס וחייגתי לאייזי. "הלו?" שמעתי את קולה הרך וחייכתי "היי" זה כל מה שהצלחתי לומר "הארי! מה שלומך?? אתה לא מבין מה עבר עליי השבוע הזה!" היא נאנחה ושאלתי אותה מה קרה "בהופעה בלידס נקרע לי המיתר! ובהופעה בבולטון זייפתי איזה פאדיחות...אבל עזוב אותי, מה איתך? אתה במסיבה עכשיו?" "כן...את לא מבינה כמה אני מתגעגע אלייך" "גם אני...תקשיב! מחר כשאני אחזור אני אקפוץ עלייך ולא אעזוב אותך יותר לעולם! השבוע הזה גרם לי להבין דבר או שניים" פתאום נשמעו קולות, הבנתי שאלו שאר חברות הלהקה שלה. "מה?" "שאני לא יכולה לעזוב אותך לשבוע" היא לחשה "את נהנית?" שאלתי אותה "כן, עכשיו אני מבינה איך גם אתה מרגיש בהופעות...האדרנלין שלי בשמיים" היא צחקה ונהניתי לשמוע את הצחוק שאיתו הייתי מתעורר כל בוקר ואת הצחוק שאיתו אני נרדם. "אני שמח לשמוע, רק רציתי להתקשר אלייך ולהגיד לך שאני אוהב אותך ואת חסרה לי...מאוד" הסמקתי, אני לא מאמין שעדיין יש לה את ההשפעה הזו עליי, היא לא חולפת "הארי...רק בגלל המילים האלו אני מסוגלת לנחות ישר אצלך בבית ושכל שאר הדברים אין להם משמעות בעיניי" "אני לא אתן לזה לקרות, זה החלום שלך ואת יודעת שאני תומך בך ואני תמיד אהיה פה בשבילך כמו שאת תמיד היית לצידי... אני חייב ללכת אני אדבר איתך יותר מאוחר אוהב אותך" לחשתי "תהנה, אוהבת אותך" והיא ניתקה. הרגשתי יותר טוב עכשיו ופתאום משהו קרץ לי מהדשא, התקרבתי וראיתי חפיסת סיגריות. מי הגאון? "הארי!" הסתובבתי ודאגי התקרב אליי וחייך "מה שלומך?" "דאגי?...מה אתה ר-" ולפני שסיימתי את המשפט דאגי חטף לי את חפיסת הסיגריות ורץ כשהוא צועק "הארי אתה כזה פתאטטטטטט!" לפעמים אני לא מבין אותו...שיהיה. *דני* דאגי השתולל כהרגלו, הוא מצא חפיסת סיגריות בחצר האחורית, ושמחתי בשבילו על כך שהצליח לו עם ג'יין. קריסטין התיישבה לידי וחייכה "אז הכול הסתדר?" "אני לא יודע..." המשכתי להביט על האנשים שרוקדים ושותים והיה לי חשק לשיר שקט לסיים את היום הזה ואת התקופה הזו. "רוצה לרקוד?" שאלתי את קריסטין והיא הנהנה ואחזה בידי. הובלתי אותה ל"רחבת הריקודים" וסימנתי לדי-ג'יי להחליף לשיר שקט. המוזיקה התחלפה לשיר שקט והתחלנו לרקוד שנינו. "דני, אני חייבת לדעת...אתה חושב שנוכל לצאת פעם ביחד?" קריסטין שאלה לבסוף וחייכתי אליה מאושר מכך שיש לי הזדמנות. "שאלת כרגע את מה שהייתי אמור לשאול כשהיינו ילדים או נערים" "אז התשובה היא כן?" היא חייכה ונצמדתי אליה יותר כך שיכולתי ללחוש לה "כן" מספיק חזק שהיא תשמע. המשכנו לרקוד וראיתי את דאגי וג'יין מתחילים לרקוד גם וחייכתי, למה לא להיות מאושר בשבילם? *ג'יין* אני הכי מאושרת שבעולם, פשוט אין בנאדם יותר מאושר ממני כרגע. "ג'יין?" דאגי העיר אותי ממחשבותיי וחייכתי אליו "כן?" "אני אוהב אותך" הוא לחש לאוזני ונישק אותי, דמעות עלו והרגשתי צמרמורת, אבל לא מסוג הצמרמורות שהוא גורם לי להרגיש, צמרמורת שגרמה לי להרגיש רע... "מה קרה?" הוא שאל כי ישר הרגיש כנראה בשינוי שחל בי "אני לא יודעת..." התרחקתי ממנו ויצאתי לנשום אוויר במרפסת עמדתי כמה דקות וניסיתי לנשום נשימות עמוקות אך משהו קטע אותן ולא הסתדר, לא הצלחתי לנשום. דאגי עמד לידי ואחז בידי "קחי תשתי" הוא הושיט לי כוס מים וחיכה עד שאני אסיים לשתות "תודה" חייכתי כשסיימתי "בואי תשבי" התיישבנו ליד הכניסה למרפסת ועברה בי שוב אותה הצמרמורת "קר לך?" הוא שאל ושפשף את זרועי, נדתי לשלילה והנחתי את ראשי עליו "בגלל ההיריון?" "אני לא חושבת...אני מקווה שלא" עניתי והוא קם "בואי נלך לבית החולים, נראה מה יש לך" "לא זה בסדר...עדיף שנישאר פה" אמרתי לו והצמרמורת נהייתה יותר גרועה "תראי איך את רועדת! ג'יין, אני לא אתן שמשהו יקרה לך, עד שקיבלתי אותך בחזרה" הוא התכופף וישב על ברכיו "קום, אתה תלכלך את המכנס" חייכתי והוא גלגל את עיניו "מה בחור צריך לעשות כדי שתקומי ותלכי איתו לבית החולים?" "אבל לא צריך ללכת לבית חולים דאג...אני בסדר, אלו סתם צמרמורות" נישקתי את מצחו וניסיתי להרגיע אותו "תקשיבי, זה או שאני ואת נלך או שרק אני אלך ואצטרך להסביר להם שלא רצית לבוא" הוא חייך והתרומם שוב רק בכדי להתיישב...שוב... צחקתי "תלך, לא ידעתי שאת בהיריון!" "חה לא מצחיק. די נו, קומי אל תהיי עצלנית" "או...תראו מי שמדבר מר 'אני לא יכול ללכת בבוקר למכולת לקנות חלב כי אין לי גיטרת בס חדשה' נכון דאג?" הוא צחק "זה קרה רק פעם אחת" "איתי! אלוקים יודע כמה פעמים עשית את זה לכל הבנות שהיית איתן" חייכתי והוא קם "טוב אז אני אלך לבד" הוא אמר בהחלטיות ואז דני נכנס למרפסת "דאג, יש לך חפיסת סיגריות נכון?" הוא שאל "מה? אל תסתכל עליי בצורה כזו, לא! אין לי מה שאתה מחפש או מה שאיבדת" דאגי ענה לו ודני חייך, הוא לא קנה את זה וגם אני לא... "תקשיב, ג'יין לא מרגישה טוב יש לה כל הזמן צמרמורות, זה לא אומר שצריך לקחת אותה לבית חולים רק בשביל לבדוק אותה? ליתר ביטחון?" דאגי ניסה להעביר נושא, או שלא... "יש לך צמרמורות?" דני שאל אותי וחייכתי במבוכה "זה לא גרוע, רק לפעמים" עניתי ומיד באותו הרגע עברה בי צמרמורת, יופי... "את רועדת...אני חושב שבאמת כדאי שתלכו לבית חולים..." דני הוסיף את עצתו ודאגי הושיט לו את חפיסת הסיגריות שביקש "תודה אחי" הם אמרו ביחד וצחקו אחרי שנייה. דני לקח סיגריה ויצא מהמרפסת. "ג'יין, אל תכריחי אותי להרים אותך ולגרור אותך לשם" דאגי התחיל לעצבן אותי, כמה בנאדם יכול לחפור? התחלתי לצחוק "למה את צוחקת?!" "סתם כי אתה ח-ו-פ-ר!" צחקתי שוב והוא השפיל את ראשו "את בלתי אפשרית לפעמים" "יש לי הרגשה רעה בנוגע לזה, עדיף שנדחה את זה" עניתי לו לבסוף והוא שוב הביט בי בסקרנות "לא יקרה כלום, אני אהיה פה איתך תמיד" הוא חייך וקם. הוא הושיט את ידו והושטתי לו את ידי וקמתי. "תודה לאל!" דאגי חייך ויצאנו מהמרפסת. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא יום רביעי
תגובות
מקווה שאהבתןןן, מקווה שצחקתן ! יש פה כמה קטעים הזויים אבל בחפיפות חעחע תציפוו

../images/Emo175.gifמדהים כל כך!

חחח ואיי כמה זמן לקח לי להפנים שאני צריכה לקרוא קודם כל את פרק 13.5 ואז את 14 אני כזאת סתומה לפעמים!
ואייי עמית ממש ממש ממש אהבתי את הפרקים הם כאלה חמודים ויפים ומרגשים! ואיי כל פעם שאני קוראת את הפיק שלך יש לי צמרמורות הוא כל כך יפה! ואיי ג'יין ודאגי כל כך חמודים !
גם אני רוצה!!!! קריסטן עדיין נשמעת לי זונה כזאת לא יודעת למה..
אופפ אני שונאת אותם כמה הם מעשנים החבורת מטומטמים האלה!!
הם חייבים להפסיק עם זה! ארגג' החזקתי במותניה ורכנתי את ראשי לנשק אותה. אוווו הם כל כך חמודים!!
"אני לא יכול ללכת בבוקר למכולת לקנות חלב כי אין לי גיטרת בס חדשה"...... חחחחחחחחחחחח איזה דפוק הדאגי הזה
------------------------------------------- אופפפ עמית את לא מבינה בכלל אתמול עשיתי את החפירה של הליףף והתפוז הזבל הזה מחק לי הכל!!
אני מקווה שהחפירה הזאת הספיקה!
בקיצור כל כך אהבתי את הפרקים
והם צריכים להפסיק לעשן!
כל כך מחכה כבר לפרקים ביום רביעי!

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifיאווו תודהה ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

כ"כ שמחה שאהבת את הפרקיםםםם ושהם גורמים לך לצמרמורות !! זו המחמאה הכי גדולה שאני יכולה לקבלל !!
חחחח דאגי וג'יין פשושים
חחחחח קריסטין נשמעת לכולם זונה חעחעחעחע החפירה עשתה אותי מאושרתת חחחחח תודה וכמובן שמחה על הערות !! תמיד עוזררר

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 13.5 ../images/Emo122.gif../images/Emo214.gif

תודה לילךךך !!!!!!!!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ *דאגי* אחרי כל הצעקות של ג'יו החלטתי לדבר עם ג'יין, כששאלתי את הארי איפה היא הוא אמר שהיא בשירותים. רצתי לשם כי דאגתי, במיוחד לאור העובדה שהיא בהריון...ממני... ומה אני רואה כשאני נכנס? אותה ואת דני...יופי... יצאתי במהירות מהשירותים, לקחתי את מפתחות המכונית והלכתי משם. הלכתי ברחוב כמה שניות ואז שמעתי אותה "דאגי!" ג'יין צעקה לי אבל לא רציתי להסתובב, לקחתי נשימה עמוקה ובכל זאת הסתובבתי. היא רצה אליי ונעצרה כשהייתה קרובה מספיק כדי לראות אותי. "אתה מוכן לתת לי להסביר?" היא שאלה והנהנתי. "אוקיי...כל העניין הזה היה לי קשה ומביך, אתה יודע מה דני מרגיש וגם אני אז כשהוא סיפר לי על קריסטין שמחתי בשבילו וזה הוביל לחיבוק אתה יודע..." היא אמרה ולא ידעתי מה לומר אז המשכתי לשתוק. "דאגי אני לא יודעת מה אתה חושב כי אתה לא מדבר איתי, אתה לא מספר לי מה עובר עלייך. אני אמורה לנחש אם אתה רוצה את התינוק או לא? אני אמורה לדעת אם אתה רוצה להיות איתי או לא? כי אני לא יכולה לעשות את זה...אם אתה לא רוצה את התינוק אין בעיה, אני אגדל אותו לבד. אבל אני חייבת שתגיד לי אם אתה יכול לשכוח מכל מה שקרה, כי אני אוהבת אותך. תמיד אהבתי ואתה יודע שאני תמיד אוהב אותך..." זה זעזע אותי, כל מה שהיא אמרה פשוט הוציא אותי משיווי משקל והתיישבתי על המדרכה, מנסה לעכל את הכול. ג'יין התיישבה לצידי וחיכתה "דאגי...אתה עדיין אוהב אותי אחרי הכול?" הייתה שתיקה מביכה והיא קמה. "ג'יין, אני אוהב אותך" הצלחתי לגמגם את זה, יופי דאגי...מוגבל!! "ומה זה אומר?" היא שאלה וקמתי התקרבתי אליה "אני רוצה להיות איתך ג'יין, אני רוצה גם את התינוק שלא יהיה ספק בכך. גם לי זה היה קשה העובדה שדני אוהב אותך, זה מביך ואת יודעת כמה אני אוהב אותו. את יודעת כמה אני אוהב אותך...לא אכפת לי מה היה כי כמו שאמרת אני אוהב אותך, אני תמיד אהבתי אותך ואותך אני תמיד יאהב..." האבן נפלה מהלב, הרגשתי הקלה עצומה וראיתי מולי את העיניים הכחולות הגדולות שדמעות החלו לרדת מהן. החזקתי במותניה ורכנתי את ראשי לנשק אותה. הנשיקה הייתה כמו הנשיקה הראשונה, צמרמורת עברה בגופי והרגשתי שאני מרחף באוויר על קרקע לא מוצקה. שפתיה היו כה רכות והיא לחשה את שמי. בפעם הראשונה מאז 3 החודשים הכי קשים שהיו לי התנשקנו. וההמתנה הייתה שווה, בעצם זו לא הייתה המתנה...אבל הבנתם, נכון? נכון. התרחקנו אחד מהשנייה למרות שזה היה קשה ושאלתי "נלך?" "אתה רוצה לחזור למסיבה?" היא חייכה ולחייה היו עדיין אדומות "כן, אני חייב לדני התנצלות על כל הרגעים המביכים האלו. ולא נעים ללכת באמצע" חייכתי אליה והלכנו שנינו ביחד למסיבה. החזקתי בידה ונכנסו לביתו של דני.

McLife135

New member
../images/Emo55.gifייאיי ישלי הקדשה ../images/Emo6.gif אפילו 2! חחחח

קודם כל .. מה היית עושה בלעדיי ובלי קרן
וכמו תמיד הפרקים היו ממש יפים
טוב עכשיו הציטוטים שהכי אהבתי למרות שכבר חפרתי לך בקשר לזה במסן XD : "דני, אני לא יכול לעשות את זה לך. אני יודע מה אתה מרגיש כלפיה ואני לא מוכן להיות זה שיפריד ביניכם" אמרתי לו, מכל הלב. איזזהה חמודד!!
"סטו? מה אתה מדבר איתי בצרפתית?" צחקתי "אני לא יודע, זה התאים לסוף המשפט" הוא ענה ויצא מהמרפסת, לא לפני שקרץ לי. חחחחחחחחח "אני חושבת שדני ישמח למצוא מחר בבוקר חפיסת סיגריות חדשה" אוויי רק עכשיו קלטתי שג'יין אמרה אתזה חחחחחחח ואני כולי אומרת לך במסן 'מה הפכנו את דאגי לאישה?'
כאפת שטות XDDD "קריסטין? חברת הילדות שלך? השמנמנה?!" צחקתי והוא חייך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואו אתה נחמד XDD ואוי זה מזה הזכיר לי עכשיו את אסי וגורי
החזקתי במותניה ורכנתי את ראשי לנשק אותה. אייזהה חמוודדיםם
"אז התשובה היא כן?" היא חייכה ונצמדתי אליה יותר כך שיכולתי ללחוש לה "כן" מספיק חזק שהיא תשמע. המשכנו לרקוד וראיתי את דאגי וג'יין מתחילים לרקוד גם וחייכתי, למה לא להיות מאושר בשבילם? חחחחח חמודים אבל כמו שאמרתי לך במסן - לאדעת למה אבל הקריסטין הזאת טיפה מעצבנת אותי >< כשראיתי את דאגי וג'יין נכנסים ביחד הרגשתי צביטה קטנה בלב ויצאתי לחצר האחורית. *מעתיקה מהמסן* מה עכשיו גם הארי נדחף?? חחחחחחח ------------------------------------------------------- טוב אם כתבתי לך עוד כמה דברים שאהבתי במסן אז סתכלי במסן לי אין כוח XDD קיצר פרקים ממש ממש יפים! אני רוצה כבר לדעת מה הארי הדחף הזה קשור לכל העניין |גבות| וקרן?! דגאי לא הומו! כנראה שהרדאר שלך התקלקל או משו
ועמית? חחח אני מקווה שהכל יהיה בסדר עם הג'וק-זבוב הזה XDD

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifXDDD

הכול בסדר, אמא שלי ריססה את אמאמאמאמא של הג'וק *מוחעחעחעחעחע* שמחה שאהבתת
קריסטין היא........חחחחחח השעה כבר 12 הייתי אמורה להיות במיטה בשבע !!!!! XDDDDDDDDD אני אוהבת לדחוף את הארי ! ~לא נשמע טוב~ וכמובן שתודההה
חעחעחע

McLife135

New member
../images/Emo55.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני שמחה לשמוע על הג'וק
חחחחחחחחחח זה באמת נשמע טיפה לא טוב XDDD לילה טוב

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifחושחוש, הראדאר שלי בסדר XDDDDD

מה היא הייתה עושה בלעדינו הא?! XDDDD

McLife135

New member
../images/Emo55.gifחחחחחחחחחחחח כפרותיש! ../images/Emo6.gif

לא כדאי שתמשיכי עם הדבר הראש-העיני הזה XDD לא עושה יותר מדי טוב
והראדאר שלך אולי טוב , אבל הוא לא מגיע עד לאנגליה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifכן הוא כןXDDDDD

והחומר נקרא גרעינים שחוריםXDDDDDDDDD when you go black you can never go back. פירוש, ברגע שהתחלתי אני לא יכולה להפסיק XD TO BAD חחחח

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifXDDDDDD

דאגי בהריון, ודאגי בהריון, דאגי בהריון, ודאגי בהריון. XDDDDDDDD והוא גם הומווווו XDDDDDDD יאייייייייייייייייי
קודם כל, לילך מקבלת קרדיט ואני לא?!
ברוגז.
ראררררררר. אני אוהבת את הפיק שלך. XD ועכשיו כשדאגי בהריון עוד יותר XD בוחעחעחעחע.
NOW, LET'S SEE.
~ טום ~ אוו, דאגי וג'יין, סוו קיווט!
סוף סוף הם ביחד D: רואה, ככה אני מאושרת
כשדני נדפק D: דני מתחיל עם חברת ילדות, הא? שמן
מה ג'יו צועקת על דאגי, הא?!
רשע
תגידי מה עם
~ טום ~ מת?! XD הארי ואייזי --> סוווויט 8) כפרעליהם
מה את גורמת להם לעשן הא?!?!? :S אני שונאת שמעשנים. ככה את מנסה לרצוח אותם?
חוצמזה את יודעת שאהבתי, אופקורס . XD ממממדהים
ד"א ג'וק-זבוב זה דבר סקסי
XDDDDDDD

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifקושקושששששש חעחעחעחע

חחחחח דאגי לא בהריוןןן :S והוא לא הומווווווו XDDDD קרןן כמובן שהקרדיט גם בשבילךךך כפרעעעעע חחחחחח אני שמחה שאת אוהבת את הפיק שלי
חחח כן דאגי& ג'יין ביחד וכן...דני נדפק XDD הוא לא שמןןןן >< טום חי, הוא לא יכול להיות מת :) חחחח הם תמיד עישנו אז הכנסתי קצת מזה מוחעחעחע ג'וק-זבוב זה לא באמת שילוב טובב ! :S ואת גורמת לזה להישמע לא טובבב !!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לכי לישון XDDDD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifXDDDDDDDDDD

כן הוא כן!
יאיי D: דני שמן
טום סקסי 8) חחח. והם לא מעשנים כ"כ הרבה >< ג'וק-זבוב זה אחלה שילוב. XD אל תעליבי אותו
כןן , היית מתה שאני אלך לישון, נכון?! ואז אני יחלום על דני הא?
היית מתה

McLife135

New member
../images/Emo55.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קנאית
דאגי לא בהירייוןןן חחח והוא לא הומו! הראדאר שלך לא מגיע לאגליה! דני לא שמן , ואת מגעילה! ככה את רוצה שדני יידפק?! עמית תעשי שג'יין תתחרפן או משו באיזשהו שלב ושתדחוף את דאגי מאיזה צוק בראש העין! חחחח סתאםם אבל זה לא הוגן שרק דני ייסבול ועוד שקרן תשמח מזה
טוב ועכשיו ישלנו ועידה עם ספיר חעחעחעחעחעחע XDDDDDDDDD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifהוא כן מגיע לאנגליה ../images/Emo11.gif

ודאגי גם זה וגם זה XDDD וכן אני רוצה שדני ידפק, סוווו ?
שמןןןןן
אההה אז את רוצה שדאגי יסבול הא?!
ושאני יסבול הא?
ביטצ'
מוחעחעחעחע, היא לאדעת מה מחכה לה, המסכנה

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif חחחחחחחחחח אהבתי

דאגי בהריון ודאגי בהריון XD והוא הכי הומו <: טום לא מת !! חס וחסהה בקיצור הפרק סקסי. D: פרק הבא

למעלה