Dont Wake Me Up פרק 13

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמה לעשות? ../images/Emo98.gif

דאגי באמת בהריון, והוא באמת בהומו
~ חלומה של כל ילדה ~ XDDDD

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif ~חלומה של כל ילדה~ חח אהבתי XD

< זהו המאומץ הסופי שלי XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo6.gif

תחדשי על המאומץ
אבל אני חושבת שהכוכב תפוס והוא של רייבן :| אבל אינלי מושג, כי רייבן מחליפה מאומץ כל שבוע... XD קצת קשה לעקוב XD תגידי ישלך מסן?

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifדאגי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני חייבת להודות שלקח לי קצת זמן להבין שצריך לקרוא קודם את 13.5 ואז את 14
למרות שכל אחד שיודע לספור עד 14 היה אמור להבין את זה...אבל העיקר שהבנתי בסופו של דבר
[כמובן רק אחרי שהתחלתי לקרוא את פרק 14 והבנתי שחסר לי מידע...] איזה חמוד דאגי!!!
לאורך כל השניים וחצי פרקים
"אני לא יכול ללכת בבוקר למכולת לקנות חלב כי אין לי גיטרת בס חדשה"......XDD כמו שאמרתי ממקודם - חמוד
וקצת קרוע...
איזה חמודים הוא וג'יין....ואיזה חמוד הוא שהוא גמגם לה שהוא אוהב אותה
ובכללי כל הקטעים הרומנטיים [נשיקה, חיבוק, ריקוד...] אני מקווה שאת לא מתכננת לעשות לה משו עם כל הצמרמורות שיש לה....זה אפעם לא סימן טוב
לדני מגיע יותר מאיזו חברת נעורים שמנמנה...לא? [חוצמזה שהוא יותר בקטע של מלכות יופי
...טמבל
] פרקים ממש יפים
....כמו תמיד
...ואני שמחה שלבנתיים הבנתי הכל בלי הסברים
[בתקווה שהבנתי נכון
] מחכה ליום רביעי
דרך אגב, כמה פרקים יש לפיק?
וכמה עונות?

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo9.gif תודהה../images/Emo70.gif

חחחחח אני ממש הייתי מבולבלת אתמול עם הפרקים, אני שמחה שהבנת בסוף חחחח
אההה וקריסטין כבר לא שמנמנה, היא הייתה ככה פעם חעחעחע שמחה שאהבתתת
אה...בינתיים יש רק עונה אחתת ופרקים אני לא יודעת כי כל פעם שאני מפרסמת פרק אני רק אז ממספרת אותו אצלי, כי יש הגבלה לתווים בהודעה...

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo142.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

חחחח אחרי שקראתי את פרק 13 ראיתי שיש 13.5 ו-14 וקראתי את ההתחלה של כל אחד ושניהם התאימו לי להמשך...עשית לי בלאגן בראש
"האמת שלא, אנחנו די סיכמנו שאנחנו מפסיקים לעשן..." הלוואי! הם עדיין מעשנים? "דאגי אני לא יודעת מה אתה חושב כי אתה לא מדבר איתי, אתה לא מספר לי מה עובר עלייך. אני אמורה לנחש אם אתה רוצה את התינוק או לא? אני אמורה לדעת אם אתה רוצה להיות איתי או לא? כי אני לא יכולה לעשות את זה...אם אתה לא רוצה את התינוק אין בעיה, אני אגדל אותו לבד. אבל אני חייבת שתגיד לי אם אתה יכול לשכוח מכל מה שקרה, כי אני אוהבת אותך. תמיד אהבתי ואתה יודע שאני תמיד אוהב אותך..." הם כאלו חמודים...!!
"דאגי?...מה אתה ר-" ולפני שסיימתי את המשפט דאגי חטף לי את חפיסת הסיגריות ורץ כשהוא צועק "הארי אתה כזה פתאטטטטטט!" אף פרק לא יהיה שלם עד שדאגי ייצא אינפנטיל
"אבל לא צריך ללכת לבית חולים דאג...אני בסדר, אלו סתם צמרמורות" יש אפשרות שההריון עומד להיגמר בקרוב?
---------------------- פרקים מדהימים!!!! דאגי וג'יין זוג כזה חמוד ואהבתי שהכנסת את גם את הארי לפרקים
בקיצור, מחכה ליום רביעי!

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifמצטערת על הלאגן!!

אממממ...כמה אני יודעת דאגי מעשן אני לא חושבת שטום מעשן- אין תמונות שלו מעשן הארי אולי... ודני...ובכן הוא צילם את המטבח החדש שלו ועל הדלפק הייתה חפיסת סיגריות, הוא כתב שזה לא שלו שהוא עשה ברביקיו ומישו שכח את זה אבל אני בספק... יש אפשרות שהכול עומד להיגמר בקרוב *מוחעחעחעחע* שמחה שאהבתת ושמחה שאהבת שהכנסתי את הארי, כפרעליו חחחח

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifעמית את פסיכית :| ../images/Emo2.gif

היה לי משעממם, אז קראתי תגובות... אז אני שותה מים ופתאום אני קולטת : "יש אפשרות שהכול עומד להיגמר בקרוב *מוחעחעחעחע*" כמעט נחנקתי בגללך!
זהריייייי ממני אתתתתת
אם את תחזרי אותו לפראנקי אני שובטתמהפיק הזהXD

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחחחחחחחחחחח

חס וחסהההה את קוראת את כל הפיק שלי ולא מעניין אותי ! אני אכריח אותךך
חחחחח גם אם ג'יו והארי בסוף יהיו ביחד ודאגי יהיה בהיריון מפרסלי ודני וטום יהיו ביחד!!! את קוראת
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וזה היה בצחוק כל הקטע של "יש אפשרות שהכול עומד להיגמר בקרוב" XDDDDD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifXDDDDDDD

אני בעד שכל זה יקרה....XD דאגי בהריון מכלב! יאוווווווו XDDDDDD
טום ודני?!!?!!
אפעם לא חשבתי על זה, וזה עלול להיות מראה סקסי
אני מקווה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד שזה בצחוק
כי אז מה תעשי? תבואי לבית שלי? את לאדעת איפה אני גרה.XD אני גרה רחוק אני, מאוד מאוד רחוק XD

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifכל דבר מדליק אותך,אה?! XDD

ונחשונים זה לא רחוק
אני הייתי הולכת מפ"ת לרה"ע ברגל !!!!! (אמא שלי הייתה מכריחה אותנו ביום שבת לבקר את סבא וסבתא, ואנחנו שומרים שבת...אז...רגעע אני יכולה להתלונן על זה במשטרה לא?? התעללות פיזית בילדים!!!!!!!!!!) XDDDD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifXDDDDDD

אמרתי את זה בצחוק XDDDDDD אנחנו גרות 5 דק' נסיעה אחת מהשנייה XD מתי את שמה עוד פרק? XD האאאאא, בעצם... אני לא קוראת יותר את הפיק שלך אז מה זה משנה?! XDDDDD

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifכלבה../images/Emo11.gif

מזה את לא קוראת יותר?!?!?!? אני אשלח את כל המאפיה של ראש העין הישנה שהם בטח ככולם מהמשפחה שלי ונעשה עלייך אמבוש ונכריח אותך !!! חחחחחחחחחחחחחחחח
הכול מאהבההההההההההההההההההההההה חעחעחעחעחעחעחע ואני לא באמת אעשה עלייך אמבוש, זה לא אתי ! XDDD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifלמה לא? היית שולחת את כל הערסיםXDDDDD

זה היה יכול להיות מאוד משעשע.XD חשבתי אולי להגיע לחטיבה של גוונים... או השנייה XD כי רציתי לראות בנים חתיכים, אבל אז הגענו למסקנה שכולם ערסים/תימנים/גם וגם XDDDDDD

למעלה