Dont Wake Me Up פרק 15

McLife135

New member
../images/Emo55.gifחהחהחה היא הקשיבה לי! XDDDD סתם

חחחחחחח עכשיו גם קרן סובלת וקרן סובלת נהנהבננה!!
אין אין זה הכל קארמה סנוב2 חחחחח

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifתגובה מקוראת סמויה O_________O

את לא נורמלית %&&^%&^%&^$&$&$^**&^% !!!!!!!!!
למה בכל הפיקים אנשים חייבים להרוג את דאגי בתאונת דרכים ?!
יש לי כבר טראומות !!!!!!!
קראתי עכשיו גם את הפיק של דה הארט נבר לייז וגם שמה הוא נהרג בתאונת דרכים !!!
את פשוט ילדה חולה
למה ג'יין לא מתה ?!
הוא מעצבנת אותי XD אני מפסיקה לקרוא פיקים :|

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifיאיייייי קוראת סמויההה XDD

חחח אני יודעת שאני חולה בנפש אבל חכי שתקראי את הפרק יום רביעי, את לא תתאכזבי... נכון שזה עצוב שדאגי מת אבל חכי
אל תפזיקי לקרוא פיקים...יש פיקים מדהימיםםם !!!! באמת! שלא הורגים בהם...חחחח...

DannyMcFly

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo79.gifלא בכל הפיקים דאגי מת בסוף ..

עם קראת את AAY אז הוא לא מת שם.. ואיפה יש פיק של דה הארט נבר לייז??

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifנו ברור שלא בכל הפיקים >___<

וקראתי את AAY פעמיים כבר XD ואני אביא קישור עודמעט :]

../images/Emo175.gifלמה!? למה את עושה את זה!?

אוופפ עמית!!!!!!!!!!! אני מקווה בשבילך שזה היה איזה עוד חלום או משהו כזה! הוא לא מת נכון!? ואיי את לא מבינה אני עם דמעות!!!! אני עדין בוכה!! למה את עושה את זה!??! עד שהם היו כבר ביחד! אומייגאדד!! הם היו כל כך חמודים!!!!
איך הארי ידע!! הוא כזה גאון!!! אני עוד לא מבינה למה דאגי עשה את זה לעצמו!! את מוכנה להסביר לי?!?! היא אוהבת אותו והוא אוהב אותה!! "יש לי סוג של דז'ה וו במשך כל היום, אבל אני יודע מה יקרה בסוף...חשבתי שזה רק חלום אבל ברגע שזרקתי את חפיסת הסיגריות הבנתי שהכול יקרה, ובאמת...זה קורה" ואיי כאן התחלתי לבכות והיו לי צמרמורות כאלה! כל כך עצוב!
אני לא יודעת כמה זמן הייתי שם, תקועה במכונית. הצד השמאלי תקוע בגדר והצד הימני, איפה שדאגי היה נמחץ ע"י המכונית, אבל אני יודעת שבכל אותו הזמן בכיתי וקראתי לו-התחננתי שיחזור אליי, וכשכבר לא יכולתי להתמודד עם הכאב- התעלפתי. ללללאאאאא!!!!!!11 למה עמית!? למה!? את מוכנה להסביר לי!? --------------------------------------------- עמית עכשיו כפיצוי על עוגמת הנפש שנגרמה לי את עושה פרק שזה היה סתם חלום וזה לא באמת ושקריסטין מתה ולא דאגי!! ברור?! אני עדיין לא הבנתי מה עבר לך בראש!! למרות הכל אהבתי את הפרקים למרות שדאגי מת!!!!!! כי את כותבת פשוט יפה! את גרמת לי לבכות!! אני עדדיין בוכה!!
אני כבר מחכה לפרקים הבאים כל כך מחכה!! אני כל כך מקווה שדאגי חיי! לטובתך כדאי לך שהוא יחייה!
חחחחחח סתם לאביו!
טוב מספיק חפרתי לך שאני עצובה!? יופי

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gifאל תכעסייייי

אני שמחה שהצלחתי להעביר לך את מה שקרה לי בזמן שכתבתי, בכיתי הרבה גם חחחחחחחח הארי באמת גאון כפרעליו !! לא יכולה להסביר לך מדוע כל זה קורה אבל חכי לפרק הבא, את לא תהיי מאוכזבת- אני מקווה
חחח החפירה הייתה מרגשת!! ושמחה שלמרות הכול אהבת העיקר שלא תתייאשי מהקריאה של הפיק שלי אהמקרןאהמ XDD ותודה כמובן

../images/Emo175.gifחחחחח

אני לא ייתיאש כל כך מהר כמו כמה בנות פה! אהמקרן|בדגש|אהמ חחח סתם קרן אני אוהבת אותך!
חחח הארי הגאון הזה!
XDD

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo142.gifלאאאאאא!!!!!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

את מנסה להרוג אותי?! אסור לך להרוג את דאגי!! זה ממש מפחיד אותי וגם כל הקטע שהוא ידע שזה הולך לקרות... דמעות זלגו מעיניו וגם מעיניי לא הבנתי מה פשר הדברים האלו עד שראיתי את האורות הענקיים מתקדמים לעברנו. באותה שנייה הכול נעצר. זה היה כ"כ עצוב....
הזזתי את ידיי והרמתי את ראשו, עיניו הביטו בי והיה שם כאב, המבט שלו היה מלא משמעות. "אל תשכחי... אני אוהב אותך" הוא לחש והדמעות עוד לא הספיקו להתייבש מלחייו אחזתי אותו ולא הרפתי ממנו, גוש חנק את גרוני ומנע ממני לנשום. וזה היה אפילו יותר...אם זה בכלל אפשרי...
------------------------ לזה התכוונת כשאמרת שהכל עומד להגימר בקרוב? כי זה ממש לא הוגן.... אני מצפה לפרקים הבאים בתקווה שתכתבי שכל זה היה חלום הזוי של דני ושהוא קם בבוקר כשהוא מבין שהוא מאוהב בדאגי או משהו כזה...

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifלהרוג אותך?! חס וחסהההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני יודעת, זה ממש קשה =// אני לא יכולה לומר למה התכוונתי אבל אני מקווה שאחרי שתקראי את הפרקים יום רביעי תאהבי את זה
חחחח דני, מאוהב בדאגי? רעיון מעולה חחח מקווה שאהבת למרות הכול

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifלמה?!?!../images/Emo46.gif

לא באמת, למה?!?! תסתכלי על הפרצוף הזה....איך את יכולה לחשוב אפילו על להרוג אותו?!?! אני לא יודעת אם האחרות היו רציניות או סתם בהלם אבל אם באמת הרגת את דאגי את הולכת לחטוף מכות!!!!
אם התעצבנתי על שירה שגרמה לו לחלות בסרטן את לא רוצה לדעת איך אני אגיב אם ביום רביעי את לא תשימי פרקים שאומרים שבעצם כל הפרק הזה לא קרה!!!! אני לא מבינה למה אנשים תמיד חייבים להיטפל עליו?!?! זה בגלל שהוא חתיך, נכון!?!? תמיד נטפלים לחתיכים...
או אולי זה בגלל שהוא חמוד, או מוכשר, או בקיצור מושלם - אבל כל אלה הן סיבות להשאיר אותו בחיים!!!! אז למה להרוג?! למה אלימות?! ואם כבר אלימות אז למה דאגי!?!?!? אנשים צריכים להבין שאנחנו לא אוהבים לקרוא טרגדיות!!! אני למשל מסתדרת יופי עם "והם חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה", גם אם הם לא עברו סבל עד עצם היום הזה!!! אני גם בלי כך עצבנית על מי שמצא לנכון לרצוח בלי רחמים את העלילה של הארי פוטר והנסיך חצוי הדם - בחרת יום ממש לא טוב להרוג בו דאגי [למרות ששוב אני אומרת שאין מצב שאת תהרגי אותו כי את בטח שמת
שאנחנו לא רואות את זה בעין יפה!!!] אני מחכה לפרקים הבאים בציפייה שאני אכתוב לך בתגובה משו בסגנון "מזל שדאגי לא מת בסוף" או "איזה חלום הזוי היה לו" כי אני באמת לא מגיבה טוב עם מוות, או כאב, או סבל או כל דבר שלא מבטא חיים יפים וארוכים שללא כל ספק מגיעים למישו חתיך כמו דאגי!!!

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifאני יודעת שלא :(

אי אפשר להרוג את דאגי, אבל...מה לעשות... אני מקווה שאחרי תקראי את הפרק הבא תביני הכול
באמת חבל שהרסו את הארי פוטר...ציפיתי ליותר.... בקיצור אל תשנאי אותי, בבקשהההה

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifאני לא שונאת אותך....../images/Emo24.gif

אני רק מאוד מאוד מאוד עצבנית שהרגת את הגבר המושלם היחיד על פני כדור הארץ...זה הכל... גמאני מאוד מקווה שאני אבין אחרי הפרק הבא.... ובקשר להארי פוטר -
סתומים

rotem 177

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo141.gif...

מור את לא יכולה לומר שאת אוהבת סיפורים עם סוף טוב..כי אם היו רוצחים בסיפור את טום או את טום (הכוונה לפלטצ'ר ופלטון )היית מאוד שמחה..אז פעם אחת הורגים את דאגי ולא את דני זה משהו טוב..(לא לכעוס..אני פשוט מעוצבנת שתמיד רוצחים אותו בסיפורים..) נכון אם היו רוצחים את טומי כן הייתי מתעצבנת אבל הייתי משלימה עם זה..אבל למזלי אי אפשר לרצוח מלאכים..
ועמית זאת התגובה הראשונה שלי לסיפור שלך ושתדעי ש: 1.כן אני קוראת אותו..XD 2.הוא סיפור ממש יפה! 3.ושאפילו שהרג לנו את דאגל'ס אנו נסלח לך,כי אני בטוחה שזה בסוף ישפיע לטובה על הסיפור..
אז המשיכי כך..

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifאני לא מכחישה....../images/Emo9.gif

את טום [פלטון] הייתי שמחה להרוג בעצמי
את טום אפשר להרוג כי הוא רחוק מלהיות מלאך....
דאגי חתיך מכדי למות ואת יודעת את זה עמוק עמוק בפנים...

למעלה