../images/Emo20.gifלמה?!?!../images/Emo46.gif
לא באמת,
למה?!?! תסתכלי על הפרצוף הזה....איך את יכולה לחשוב אפילו על להרוג אותו?!?! אני לא יודעת אם האחרות היו רציניות או סתם בהלם אבל אם באמת הרגת את דאגי את הולכת לחטוף מכות!!!!
אם התעצבנתי על שירה שגרמה לו לחלות בסרטן את לא רוצה לדעת איך אני אגיב אם ביום רביעי את לא תשימי פרקים שאומרים שבעצם כל הפרק הזה לא קרה!!!! אני לא מבינה למה אנשים תמיד חייבים להיטפל עליו?!?! זה בגלל שהוא חתיך, נכון!?!? תמיד נטפלים לחתיכים...
או אולי זה בגלל שהוא חמוד, או מוכשר, או בקיצור מושלם - אבל כל אלה הן סיבות להשאיר אותו
בחיים!!!! אז למה להרוג?! למה אלימות?! ואם כבר אלימות אז למה דאגי!?!?!? אנשים צריכים להבין שאנחנו
לא אוהבים לקרוא טרגדיות!!! אני למשל מסתדרת יופי עם "והם חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה", גם אם הם לא עברו סבל עד עצם היום הזה!!! אני גם בלי כך עצבנית על מי שמצא לנכון לרצוח בלי רחמים את העלילה של הארי פוטר והנסיך חצוי הדם - בחרת יום ממש לא טוב להרוג בו דאגי [למרות ששוב אני אומרת שאין מצב שאת תהרגי אותו כי את בטח שמת
שאנחנו לא רואות את זה בעין יפה!!!] אני מחכה לפרקים הבאים בציפייה שאני אכתוב לך בתגובה משו בסגנון "מזל שדאגי לא מת בסוף" או "איזה חלום הזוי היה לו" כי אני באמת לא מגיבה טוב עם מוות, או כאב, או סבל או כל דבר שלא מבטא חיים יפים וארוכים שללא כל ספק מגיעים למישו חתיך כמו דאגי!!!