Dont Wake Me Up פרק 22

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifDont Wake Me Up פרק 22 ../images/Emo9.gif../images/Emo214.gif

אוקיי אז קודם אני חייבת התנצלות...אמרתי שאני אבוא היום ובסוף לא באתי, אני ממש אבל ממש התבאסתי בגלל זה...ברמות...ולמרות שקרו כ"כ הרבה דברים בשלושה ימים האלה אני בכל זאת אפרסם כי אני ממש לא רוצה עוד יותר לבאס פה בנות ושלפחות בהבטחה שאני אפרסם ת'פיק בזמן אני אעמוד בזה...אז מצטערת שוב אני מקווה שאתן עדיין אוהבות אותי...
פרקים קודמים: http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=132140567 שורות אחרונות: חיבקתי אותה שוב והרגעתי אותה. היא עדיין בכתה, אבל הבנתי אותה. אם זו הייתה היא גם אני הייתי מגיב ככה ואם לא זה היה יותר גרוע. עזרתי לה לקום ולקחתי איתי גם את ברוס. כשעלינו לישון ברוס ישן לידה, באמת שזה היה רעיון מעולה לקחת אותו. "אני אוהבת אותך, דן" "אני יותר" אחרי כמה שניות הכול התערפל וכבר שקעתי בחלום מתוק. פרק 22, קריאה מהנה: *ג'יו* אני וטום כבר רגילים שפרנקי נכנסת לבית שלנו מתי שהיא רוצה והולכת מתי שהיא רוצה, אז לא כ"כ הופתעתי לראות אותה בבוקר אוכלת קורנפלקס וחלב במטבח שלנו. "אהמ..." פרנקי הרימה את מבטה מהקערה וצחקה "זה ממש טעים...מצטערת" "בוקר טוב פרנקי, מה את עושה פה כ"כ מוקדם? חשבתי שהיום יום ראשון..." חייכתי והוצאתי קערה גם בשבילי "זה יום ראשון...כן, אני מצטערת שאני נופלת עלייך בצורה כזו אבל משהו קורה ואני מודאגת" התיישבתי לידה ומזגתי לי דגנים וחלב "מה קורה?" "יצא לך להכיר את ג'יין?" היא שאלה אותי והתחלתי לחשוב על בנות שאני מכירה שקוראים להן ג'יין "אממ...לא" "ג'יין ברוקס?" היא שאלה שוב ואז כבר נזכרתי "כן, ברור...אבל אנחנו לא מכירות מי יודע מה..את יודעת "היי" ו-"מה שלומך", אני וג'ייק התארחנו בסדרה שלה אחרי שהסרט שלנו יצא, היא נראית בחורה טובה" פרנקי הנהנה ואז עלה סומק על לחייה. טום נכנס למטבח חצי עירום! "טום!!" צעקתי עליו והוא כנראה שרק עכשיו שם לב לכך "פרנקי! זה עוד מוקדם בשבילך להיות פה!!" הוא רטן ויצא מהמטבח התחלנו לצחוק שתינו "אז...מה איתה?" שאלתי את פרנקי והיא כבר סיימה את הדגנים שלה "היא יוצאת עם דני..." היא ענתה והחזירה את הקערה לכיור "תשטפי את זה אה?" רמזתי לה...והיא חייכה והתחילה לשטוף, את כל הקערות שלה של כל השבוע! "זה מסובך...ואני לא יודעת מה בדיוק קורה אבל את זוכרת גם את לאורה?" "כן...לא אוהבת אותה..." אמרתי כשנזכרתי בפרחולה הזו, איך היא מעיזה לנשק את דני כשהוא ואוליביה היו חברים?! "כן גם אני לא...חבל שלא הבנתי מי זו לפני שנהייתי חברה שלה" היא נאנחה והמשיכה "בכל מקרה, היא התקשרה אליי אתמול כשאני ודאגי היינו אצל דני, גם ג'יין הייתה שם, והיא אמרה לי שהיא ראתה את דני וג'יין והיא שאלה אותי אם אני זוכרת שהיא סיפרה לי משהו על ג'יין, אמרתי לה שלא וניתקתי לה" התחלתי לחשוב, לאורה תמיד הייתה נראית אחת ש...בואו נגיד מופקרת ואחת שתעשה הכול כדי להפיל את מי שהיא רוצה. "מה את חושבת שהיא זוממת?" שאלתי את פרנקי "זהו שאני לא יודעת, לא יצא לה לספר לי מה היא יודעת על ג'יין וג'יין לא סיפרה לי מה קרה ביניהן..." "אז אני חושבת שכדאי קודם שתבררי עם שתיהן מה קרה ואז תחזרי לספר לי" חייכתי והיא הנהנה. "את עושה משהו מעניין היום?" היא שאלה אותי וצחקתי "נו...דאגי הולך עם הבנים לפגישה הזאת שלהם ואין לי מה לעשות בבית, אני חייבת לצאת" "בואי נזמין גם את ג'יין, יצא לי ככה להכיר אותה יותר טוב" "אוי רעיון מעולה! ואולי גם נוציא ממנה פרטים!" פרנקי צחקה וחייגה לג'יין. *דני* כשהתעוררתי הרגשתי אותה. פקחתי את עיניי לאט והבטתי עליה, ראשה היה על הכר וידה הייתה מונחת על חזי, והיא חייכה. לפחות הפעם לא היה לה סיוט. ברוס עלה עליי והתחיל ללקק אותי ולא יכולתי שלא לצחוק "בוקר טוב גם לך" אמרתי לו והוא ירד מהמיטה "כלב טוב" היא הסתובבה ונפלה מהמיטה לפני שהספקתי לתפוס אותה "אוווץ'" התקדמתי לצד של המיטה שלה והסתכלתי על הריצפה "את בסדר?" שאלתי אותה והיא התחילה לצחוק "כן, רק זעזוע מוח קל אבל שטויות" היא קמה ונשכבה שוב על המיטה "אני כ"כ עייפה..." "לא ישנת טוב?" שאלתי והיא הסמיקה "היה לי קשה לישון כששמעתי את הלב שלך, ממש כמו הקול שלך. הוא מהפנט" "כן...זה משהו..." היא זרקה עליי את הכרית והלכתי למקלחת. *ג'יין* אחרי שסיימתי להתארגן ירדתי למטבח ושמחתי לראות שדני יודע להכין פנקייקים. "אווו...זה נראה טוב" אמרתי לו והתיישבתי בדלפק. "בוקר טוב" הוא אמר ונישק אותי "איך ישנת?" שאלתי אותו והוא צחק "מה?" "גם אני בקושי ישנתי, יש לך השפעה מוזרה עליי" "יופי לפחות אני לא היחידה שסבלתי" צחקתי והפלאפון צלצל "הלו?" שאלתי "היי ג'יין זו פרנקי!" למה היא תמיד נשמעת כ"כ מאושרת?? "בוקר טוב!" צחקתי ודני חייך ומלמל "פרנקינשטיין..." "תקשיבי, אני וג'יו יוצאות היום רוצה להצטרף?" היא שאלה והסתכלתי על דני ולפני שעניתי היא הוסיפה "הבנים נפגשים ביחד כדי לעבוד על שירים וכאלה ככה שאין לך מה לעשות היום" שמעתי אותה צוחקת "אז כנראה שאין לי ברירה" חייכתי "צודקת, אנחנו נאסוף אותך עוד שעה וחצי ככה אוקיי?" "אוקיי, נדבר ביי" "ביי" כשניתקתי את הפלאפון דני התיישב מולי "אז את יוצאת עם פרנקי?" "אה אה" עניתי בעודי אוכלת את הפנקייק, והוא היה מעולה ד"א. "נחמד, אני אהיה עם הבנים באולפן. פלטצ' אמור להסביר לנו על ה-bbc cin" "אוי מעולה! אתה תצטרך להסביר לי כי אני גם לא יודעת מה רוצים ממני..." "בשמחה" הוא חייך וגלגלתי את עיניי "אתה תוכל להחזיר אותי הביתה? כדי שאני אתארגן..." "נו ברור, איך תכננת לחזור?" הוא הרים את שתי הצלחות והניח בכיור. "שוקו?" הוא שאל ורציתי לקפוץ עליו, אם הוא היה יודע כמה חמוד ומדהים הוא ברגעים הקטנים האלו... "אני אשמח" חייכתי והוא הסתובב והחל להכין את השוקו, הריח היה משכר. התקרבתי אליו וחיבקתי אותו, הרגשתי בשניות איך הגוף שלו התקשח בגלל ההפתעה ואז נרגע, זה גרם לי לחייך "אפשר לסיים להכין את השוקו?" הוא שאל וצחקתי "אתה יכול לסיים אותו גם ככה" התגרתי בו והפעם הוא צחק "טוב אם השוקו לא יוצא מאה אחוז זה בגלל שהייתה פה הסחת דעת" "כן! תפיל את האשמה עליי, לא אכפת לי כל עוד יוצא לי לחבק אותך" צחקתי והוא הסתובב כדי לנשק אותי. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 23../images/Emo214.gif

*פרנקי* אחרי שעה וחצי אני וג'יו היינו בכניסה לדירה של ג'יין היא פתחה את הדלת והכניסה אותנו פנימה. "רגע...לאן אנחנו הולכות?" ג'יין שאלה אותי ואת ג'יו. שתינו הבטנו אחת על השנייה ולא ידענו באמת לאן ללכת "יש לך מקומות להציע?" ג'יו חייכה והתיישבנו על הספה "אממממ...באמת שאני לא יודעת יש כ"כ הרבה מקומות יפים בלונדון..." ג'יין ענתה והנהנו "בואו נעשה פיקניק!" ג'יו קפצה "פיקניק?" שאלנו אני וג'יין ביחד וצחקנו "כן! ובואו ניקח את ברוס ואת פרסלי!" "דאגי לקח אותו איתו לאולפן..." אמרתי לג'יו "כן...וגם דני לקח את ברוס..." "נו ו...? אז נלך לאולפן וניקח אותם!" ג'יו צחקה ואני וג'יין הבטנו אחת על השנייה "אוקיי...מישהי לא לקחה את הכדורים הנכונים היום" *ג'יו* אחרי ששיכנעתי אותן לקחת את פרסלי וברוס מהבנים התווכחנו גם באיזו מכונית לנסוע, בסוף התפשרנו על המכונית של פרנקי. "אכפת לך להעביר שיר פרן?" שאלתי אותה, השיר שהתנגן היה של קינגס אוף ליאון, לא מתחברת כ"כ... "תעבירי חופשי" היא אמרה לי, לא באמת היה אכפת לה...היא תמיד הייתה מרוכזת בנסיעות. "אז ג'יין, מה קורה?" שאלתי אותה, היא הייתה שקטה במושב האחורי. "נחמד, סוף סוף קצת חופש מצילומים מה איתך? שמעתי קיבלת תפקיד בסרט חדש" "כן...תודה! אולי תוכלי לעזור לי קצת, אני אשמח לכמה טיפים ממקצוענית" היא צחקה ועלה סומק על לחייה, בחורה כלבבי. "את יודעת שהמפיקים ממש אהבו אותך כשהתארחת בסדרה שלי?" היא שאלה אותי והלב החסיר פעימה לרגע. "באמת??" הסתובבתי אליה וראיתי שהיא מחייכת, היא לא עובדת עליי- היא רצינית! "כן! הם חושבים לצרף אותך לעונה החדשה, אני אזרוק להם כמה מילים עלייך, הם די בטוח ייקחו אותך אם תרצי כמובן" "ברור! הסדרה שלך היא הסדרה הכי נצפית באנגליה! זה יהיה בהחלט צעד ענק בשבילי" התחלתי לחשוב על כל האפשרויות שייפתחו לפניי ברגע שאני אככב בסדרה, זה יהיה עצום. כ"כ הרבה דלתות ייפתחו בפניי! אני חייבת להצליח באודישנים... "אבל אל תהיי מודאגת בנוגע לזה, הם אוהבים אנשים שמחוברים לקרקע ואנשים זורמים. את אחת כזו אז באמת שלא תהיה לך בעיה" "כ"כ תודה! אם הייתי יכולה הייתי מחבקת אותך!" חייכתי אליה התחלנו לשיר שלושתנו שירים שהיו ברדיו והיינו מאושרות ברגע שזכינו לשמוע את הקולות של חברים שלנו ברקע. כשהגענו לאולפן שמענו את הבנים צוחקים ואת הכלבים נובחים. די היינו מודאגות, אבל לשווא. פלטצ' הוא לא אחד שנותן יותר מידי חופש, וזה מה שמחזיק את הבנים קצר, בדיוק מה שהם צריכים. כשנכנסנו, לא יודעת מה איתן אבל אני ישר הלכתי לטום...בכל זאת... "היי! לא ידעתי שתבואי, איזו הפתעה" טום חייך וקם אליי "דאגי, אתה חייב למצוא לפרנקי עיסוק בבוקר שלא תבוא ישר אלינו, זה מתחיל להיות מביך!" הסתכלנו על שניהם ולא הפסקנו לצחוק. "אז אתן הולכות לעשות פיקניק, נחמד..." הוא הביט בי וליטף את לחיי "אתה יכול להצטרף יותר מאוחר אם תרצה" הצעתי לו והוא עשה פרצוף "למה לא?" "אנחנו נהיה פה עד מאוחר..." הוא הסביר והנהנתי "אז לא לחכות לך היום?" קיוויתי שכן...שיגיד שאני אחכה לו... "אממ...לא יודע, אם את רוצה אני אשמח שתחכי לי, נאכל ביחד ארוחת ערב מאוחרת מאוד" הוא חייך "בשבילך הכול" נישקתי אותו "את יודעת שאת יכולה לבוא לפה כל יום, אני אשמח לנשיקות כאלו" הוא צחק והתיישבנו ליד הפסנתר, חיכיתי שדני וג'יין ודאגי ופרנקי יפסיקו להתמזמז...אוח...אז בינתיים גם אני התמזמזתי קצת עם טום, מותר לי לא?...חה חה *דני* כשהן נכנסו כ"כ שמחתי, הייתי בחדר השקוף והיא באה לדלת, סימנתי לה שהיא יכולה להיכנס. "היי" היא התקרבה אליי והנחתי את הגיטרה במעמד והתקרבתי אליה. "מה את עושה פה??" חייכתי וחיבקתי אותה "אמממ...זו ג'יו! היא הכריחה אותי ואת פרנקי לבוא כדי לקחת את ברוס ואת פרסלי לפיקניק..." צחקתי ונישקתי אותה נשיקה קטנה "אז אפשר לחטוף אותו היום?" היא שאלה והתיישבה על הכיסא מול המיקרופון "ברור, את בכלל לא צריכה לשאול..." חייכתי והנחתי את האוזניות על אוזניה הארי שדיבר בפלאפון הביט עלינו וסימנתי לו שיפעיל את המוזיקה ג'יין עצמה את עיניה וזה היה נראה כאילו היא אוהבת את השיר. אחרי כמה דקות היא הורידה את האוזניות וחייכה אליי "איך?" שאלתי אותה והיא חיבקה אותי "מה קרה?" "שיר מרגש...אהבתי אותו, מאוד" היא הביטה בי ומשכה את החולצה למטה כדי שאני אתכופף, שהיא תוכל לנשק אותי. "אם זו התגובה שלך לשיר הזה...אני יכול להשמיע לך שיר אחר?" צחקתי "כן!!" "זו הפתעה" חייכתי אליה "אז...פיקניק עם ג'יו ופרנקי? זה אף פעם לא יסתיים טוב" "למה?" היא שאלה בדאגה "פרנקי תמיד אוכלת הכול, וג'יו תמיד מעירה לה על זה" התחלנו לצחוק והבאתי כיסא להתיישב לידה "תקשיבי..." התחלתי לומר בלי לחשוב אפילו והיא חיכתה "חשבתי על זה...שאם אנחנו יוצאים אז..." אם היא תגיד לא...אולי עדיף לחכות?... "דני?" היא הביטה בי וחייכה. ידעתי שהיא לא תגיד לא אחרי שהיא חייכה ככה. "תהיה לך בעיה להיות תקועה בחור איתי ועם ברוס?" היא צחקה ונישקה אותי "עם ברוס ברור שלא תהיה בעיה, אני לא יכולה לומר אותו דבר עלייך" *הארי* אייזי אמורה לחזור היום מסיבוב ההופעות שלה, יש לנו בעיות בזמן האחרון... חשבתי שנסתדר עם כל ההופעות שלנו אבל אנחנו בקושי רואים אחד את השנייה וזה כואב. התקשרתי אליה לפלאפון אחרי שכל הבנים היו עסוקים עם חברות שלהם. "אייזי?" "היי הארי!" היא נשמעה שונה... "היי...מה שלומך?" שאלתי ושמעתי אותה לוקחת נשימה ארוכה "בסדר...אני חייבת להגיד שאני מתגעגעת אלייך ושאני צריכה לדבר איתך היום" "זה לא הולכת להיות שיחה טובה נכון?" קיוויתי שכן "הארי, אנחנו צריכים לדבר ואתה יודע את זה" היא ענתה "כן...מתי לאסוף אותך?" "עוד שעה וחצי...אני אהיה ביציאה השלישית" "אוקיי...אני אוהב אותך" אמרתי וקיוויתי שהיא תענה לי ככה בחזרה "הארי...גם אני אוהבת אותך" בבקשה שזה לא יסתיים... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא יום רביעי
~נשימה עמוקה~ מקווה שאהבתן
, מקווה שאתן לא כועסות! כפי ששמתן לב הנה הארי וטום!! חחחחח תגובות

../images/Emo34.gif יאאו אהבתי ../images/Emo99.gif .

קראתי פעם ראשונה פעם שעברה, ואני נראלי מבינה פחות או יותר O___O וממש אהבתי! :) את כותבת ממש יפה D:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifתודה לאל XD

טוממממממממקי
תגידי, מה הארי עשה לך?! הוא הכי חמוד שם. למה לדפוק אותו ?
את ממש רשע
אה, אני בכלל שובטת. את מקשה עלי לשבוט! XD יש לך פיק יותר מידיי יפההה
תפסיקי
רעהXD ~ ד"א , מה קרה ? :( ~

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifאמממממ...

הארי לא עשה שומדבר חחח אני אוהבת להתעלל בו כי הוא כזה פשוש
תודה חחח
וסתם עזבי ממש לא באלי לדבר על זה, אבל תודה על הדאגה!!
וכמובן מצטערת שלא באתי...

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאוקיי,

בכל זאת... אם את צריכה, אני פה בשבילךD: מפגש הבא. את, באה. ברור.?

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifתודההה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

וכן, בפעם הבאה אני אבוא

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifיאיייייי D:

באלי כבר לראות אותך
זהו. פעם הבאה שאני אצל הספר את באה לראות אותי, זה מובן לך?!
ואני מקווה שאינלך תלונות כי זה מאוד קרוב לבית שלך לפי מה שהבנתי

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחחחחח חצי שעה אני מנסה

להבין מזה "הספר" XDDDD כאילו הספר- קריאה...חחחחחחחחחחחח
כן הספר מאוד קרוב אליי חחחח
איך הוא מספר אם כבר מדברים על החמור? XD

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifפיו!../images/Emo178.gif

סופסוף הצלחתי להשלים פערים של הפיק!
אהבתי!

../images/Emo73.gifאמג מדהים!! ../images/Emo99.gif

אוף עמית עשיתי לך מזה חפירה כי ממש אהבתי את הפרקים ותפוזבל מחק לי הכל
אז אני יקצר.. דני וג'יין ממש חמודים ואיי הם כל כך מתאימים והם אוהבים אחת את השני כל כך!
גם אני רוצהה!!! פראנקי ודאגי?! אממ... נאי עדיין חושבת שהם לא ממש מתאימים
"היי ג'יין זו פרנקי!" למה היא תמיד נשמעת כ"כ מאושרת?? בואו כולנו נחשוב.. אולי כי יש לה את החבר הכי מושלם בעולםםם!!!
אווווו סוף סוף הארי וטום חזרו!!!
איזה חמודה ג'יו אין אני מאוהבת בה!!!
סתם
למה להתעלל בהארי!? זה לא יפה! בקיצור אני ממש ממש ממש אהבתי את הפרקים!
ואני מחכה כבר לפרקים הבאים
ד"א: למה לא באת למפגש!?!?

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחח שטויותת../images/Emo23.gif

דני וג'יין ממש חמודים ואיי הם כל כך מתאימים והם אוהבים אחת את השני כל כך! גם אני רוצהה!!! חחחח כןן גמאני רוצההה
פראנקי ודאגי?! אממ... נאי עדיין חושבת שהם לא ממש מתאימים חחחח כן אהה... בואו כולנו נחשוב.. אולי כי יש לה את החבר הכי מושלם בעולםםם!!! איך לא חשבתי על זה?!? XDDDD אווווו סוף סוף הארי וטום חזרו!!! יאפ, כי איןןןן עליהם
איזה חמודה ג'יו אין אני מאוהבת בה!!! סתם חחחחחחחחחחח למה להתעלל בהארי!? זה לא יפה! זה לא כזו התעללות...סתם משוו נחמד כזה חחח שמחה שאהבת את הפרקיםםם
אמממ...לא באתי למפגש כי קרו לי די הרבה דברים בשלושת הימים האחרונים... אבל למפגש הבא אני מקווה שהכול יהיה טוב, תודהה

למעלה